💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 602
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Днешният епизод ми беше много интересен, а утрешния го очаквам с нетърпение.

# 571
  • Велико Търново
Не знам дали е коментирано но Анси и Марти са от Дружба 1. Което е сравнително близо до м. Цариградско шосе.
И?
Това и аз не го разбрах. Трябвало е да си отидат до Дружба ли?

Aмaн от кaпризи, извиних cе, че не е cъзнaтелно.
Хах! Верно ли?
Писала съм го няколко пъти, но ще го напиша пак - аз съм от тези, които по принцип четат спойлери и не се впечатлявам, ако разбера нещо напред, защото принципно повече ми е интересно КАК се е случило нещото. Така че, погледнато от тази гледна точка, вероятно някой може да си помисли "Ами защо въобще се обаждаш тогава?". Само че все пак си има правила, които трябва да се спазват и все пак има и потребители, които не искат да знаят какво ще се случи и тяхното желание трябва да се уважава. И в никакъв случай, че някой има подобно желание, не бих го нарекла каприз!

# 572
  • София
И аз се зачудих Искра толкоз ли не можа да хване един прът и тя да го измести... И да вдъхне малко кураж на Данчо. Той - отказвам се. И тя - Добре, мило...  Ансито колко пъти извика не мога, но Марто я надъха.
Според мен тя също реши, че нямат шанс и не й се искаше да се мъчи толкова, но така и не го призна пред него, изкара го да мисли все едно той се е отказал, а всъщност и тя не беше мотивирана. Ако не беше така, щеше да му вдъхне кураж, а и тя да пробва някакви неща, но като цяло наистина нямаха шанс, нямат качествата да са по-добри в тази игра от другите две двойки. Взеха първата игра, беше ред на други за втората.

# 573
То не е сложно за разбиране. Казах го по повод на това че Анси мрънкаше че не е могла да го обясни добре, а Мартин изглеждаше/ми се стори/ зачуден, но може да греша не го гледам задълбочено.

# 574
  • Варна
И аз не мисля, че Искра и Данчо имаха шанс да са първи на катеренето, но защо трябваше да се отказват? Какво като не са първи, нали са там за играта? Няма как да очакват на финала да е лесно. Даже Муцунито колкото и да хленцаше, никога не се отказа.

# 575
  • Испания
То не е сложно за разбиране. Казах го по повод на това че Анси мрънкаше че не е могла да го обясни добре, а Мартин изглеждаше/ми се стори/ зачуден, но може да греша не го гледам задълбочено.

Май и ти не се разбра, ама карай!

Визитката на Анселита и Мартин

Бисер до бисер

# 576
  • Велико Търново
Аз пък не мога да разбера подобни "компетентни" мнения от такива, които гледат отгоре-отгоре, пък после останалите се оказват неразбрали.
Всъщност, така и не става ясно какво точно трябвало да се разбере, де... Какво е трябвало да обясни Анси, па за какво се е зачудил Марти...

# 577
Нали казаха, че времето, което Искра и Данчо са прекарали на стената, е било най-дълго, а не бяха минали и половината стена. Явно достатъчно са се изморили и не са виждали смисъл да продължават.
Ако победят те може да си открият една частна детска кухня в Пловдив, т.н. център за здравослвно хранене на деца.

# 578
Вероятно има предвид  играта с откриването на мястото с колата/багажника. Анси "не зацепила", че било близо до фитнеса, в който преди време ходели с M.

ПП
Да, за повече от час бавно придвижване нагоре Д. и И. са каталясали, а явно и успешна стратегия не им дойде на ума. Обезкуражили са се. А Искра първа попита дали да се откажат.

# 579
  • София

Един за друг (09.05.2020) с01е23
Епизод: 23

за МОБИЛНИ_

Браво, на Мартин!

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 580
  • Велико Търново
Вероятно има предвид  играта с откриването на мястото с колата/багажника. Анси "не зацепила", че било близо до фитнеса, в който преди време ходели с M.
Дори и така да е, първо - че от "обяснението" нищо не става ясно, и второ - вярно, че за мащабите на София Дружба 1 и метростанция "Цариградско шосе" са близо, ама каква е асоциацията между буферния паркинг на метростанцията, фитнес залата и Дружба 1 - е още по-неясно. Защото всеки запознат с разположението знае, че ако фитнес залата е в Дружба 1, няма как да бъде кой знае какъв ориентир къде се намира буферният паркинг. Ако е в непосредствена близост до метростанцията, то залата би била лесен ориентир за всеки, който ходи на фитнес там, пък бил той и от Надежда. Пламен, например, нищо че живее в Люлин, знаеше къде трябва да отиде. Та... в крайна сметка пак не се разбира какво "предимство" е това, че живеят в Дружба 1.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 00:55 от DamaPika

# 581
  • out of space
Ходя на фитнес, живея в Младост 1. Изобщо не знам къде е някакъв буферен паркинг. Ако съм на някоя в колата- гугъл мапс.

# 582
  • Варна
Ако си някоя в колата и гугъл мапснеш, най-вероятно ще те дисквалифицират...

# 583
Имат две изгубени игри Анселита и Мартин и парите им са най-малко. Абсурдно е да останат първи, но щом те се уважават и са запазили приятелски отношения, това е най-важното

# 584
Не беше най-интересният епизод. Първата игра имаше потенциал да се направи по-интересна и трудна ако бяха измислили задачите повече като логически загадки за откриване на улики (като Ескейп руум). Втората обаче ми се стори много трудна, поздравления отново за Ели и Пламен. От промото за днес и това, което Емо каза останах с впечатление, че може двойките да се споразумеят да се откажат и да поделят наградата.

Общи условия

Активация на акаунт