💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 597
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания
Облекли са ги еднакво.

# 586
  • София
Нали се чудехме как ще запълнят 1:30 ч - ето как, ще правят разбор на всички отпаднали двойки.

# 587
  • Испания
Пламен за Божидара: "Не знам к´во следеше, но следеше непрекъснато".

# 588
  • София
Очевидно с Деян всички са се разбирали много добре.

# 589
  • Испания
Как се разплакаха всички от думите на Емо Чолаков! И аз ревнах /да си призная/.

# 590
Хубаво си беше уикенда да има нещо разтоварващо и приятно за гледане, защото по цял ден се слуша само ковид

# 591
Реда на показване дали показва кой ще е победител? 🤔
Елена и Пламен - последно представени-победители в състезанието? 🤔
Дано. 😜 😂

# 592
# 593
За Изи и Данчо никой не гласува 🤔🤔🤔

# 594
  • Испания
Сигурно има защо.

# 595
Първата двойка, която напусна, дадоха ли ги?

# 596
  • София
Не им стана приятно, но другите явно са ги опознали добре.

# 597
Не гласуваха, защото им завиждаха

# 598
Не гласуваха, защото им завиждаха

За какво?

# 599
  • Велико Търново
Ходя на фитнес, живея в Младост 1. Изобщо не знам къде е някакъв буферен паркинг. Ако съм на някоя в колата- гугъл мапс.
Какви мапсове, какви чудеса?
В условието се казва "буферния паркинг на метростанция "Цариградско шосе". Какъв по-точен ориентир? Даже и да не се знае точно къде е, все пак Цариградско шосе е достатъчно известно, за да си помисли някой, че е пътят за Перник, примерно. А метростанциите пък си личат отдалеч, аз не съм виждала някоя толкова скрита, че да не може да се види.

Имат две изгубени игри Анселита и Мартин и парите им са най-малко. Абсурдно е да останат първи, но щом те се уважават и са запазили приятелски отношения, това е най-важното
Може би за трети път ще го напиша - откъде се знае предварително, че за последното изпитание няма да дадат не 5, а 10 хиляди, да речем? А с 10 хиляди ВСЯКА двойка има шанс да бъде краен победител. Така че - квалификацията "абсурдно" съвсем не е на място според мен.

sourit, предполагам, че питаш за Вилияна и Станимир. Не, не ги дадоха и аз се зачудих защо. Единственото, което ми идва наум за причината е че може да е краткото време, през което те бяха там и че евентуално не са имали възможност да преценят коя от двойките им е фаворит. Въпреки че дори и това ми е необяснимо.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 20:53 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт