💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 527
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
Гадно чувство ми остави финала, отвратителна игра, нямаше го позитивното за финал.
Изумена съм как изкараха 4 часа и нещо, мислех, че играта ще свърши много преди първия час.
Достойно решение на Искра и Данчо, но финала мен лично ме разочарова. Играта е игра и победителят трябва да бъде един, последния оцелял, т.е. Изи и Данчо. Ели и Пламен, както и предполагам всеки деуг на тяхно място не биха се отказал от някакви пари. Продукцията е ясно защо се съгласява сумарно излиза по-евтино, а и предполагам, че наистина другаде по света няма такъв рекорд от 4 часа и нещо, а и след предложението на самите победители, нямаше как да не го приемат. И все пак някак си не се усети финала на фона на гадната игра, двете първи двойки и претрупаните конфети. Кошмарен финал на иначе хубавото предаване.

# 691
Айде стига глупости! Вчера Пламен и Елена драпаха по тая стена и то за добро време, а Данчо и Искра се отказаха на третия метър! Честно ли е без да са преодолели едно от тежките и последни препятствия да вземат цялата награда, а?
И едните, и другите са достойни и точно така се случи!

# 692
Ако Анселита това, ако Пламен оновааа. Няма значение. Анселита е чиста и добра душичка и както се видя много красива. Понеже имаше огромно любопитство как изглежда без грим. Мисля, че не останахте разочаровани.😜 Няма нужда да разваляме добрия финал с грозни обиди и излишни разсъждения.

# 693
Какъв спорт са тренирали Пламен и Ели?

# 694
Слаба подготовка на екипа за финалната игра.Трябваше да са разиграли всякакви варианти, че дори и някой да остане 20 часа, да имат с какво да го затрудняват до излъчване на победител.
 И шах с пешката - не знаеха как да продължат. Водещият се зашемети. Може някой да му е подшушнал да играят с лява ръка. Но правилата наистина не могат да се променят по време на игра.
Може би трябваше водещият да каже на Пламен да смени позата, че има опасност от здравословен проблем, или някой лекар да вземе думата да каже нещо, да прекъсне играта, ако трябва.  
Не Искра и Данчо да ги изваждат от тъпата ситуация, а продуцентите трябваше да вземат светкавично решение да спрат играта до тук и да обявят двете двойки за победител.
Не може едно състезание да завърши с някакви пазарлъци и разбирателства на участниците как да се разпределят медалите.
Да бяха сложили някакво изпитание, от което може да се излъчи победител, т. е. така да се измисли играта, че само един да спечели. Вчерашното изпитание също не беше такова, 2 двойки успяха в катеренето.
А имаха и вариант да прекъснат състезанието по технически причини и да сложат още една серия с допълнителна игра за двете последни двойки. (колко пъти не гониха номинирани, а сега не направиха компромис)

# 695
  • Испания
Скрит текст:
Слаба подготовка на екипа за финалната игра.Трябваше да са разиграли всякакви варианти, че дори и някой да остане 20 часа, да имат с какво да го затрудняват до излъчване на победител.
 И шах с пешката - не знаеха как да продължат. Водещият се зашемети. Може някой да му е подшушнал да играят с лява ръка. Но правилата наистина не могат да се променят по време на игра.
Може би трябваше водещият да каже на Пламен да смени позата, че има опасност от здравословен проблем, или някой лекар да вземе думата да каже нещо, да прекъсне играта, ако трябва.  
Не Искра и Данчо да ги изваждат от тъпата ситуация, а продуцентите трябваше да вземат светкавично решение да спрат играта до тук и да обявят двете двойки за победител.
Не може едно състезание да завърши с някакви пазарлъци и разбирателства на участниците как да се разпределят медалите.
Да бяха сложили някакво изпитание, от което може да се излъчи победител, т. е. така да се измисли играта, че само един да спечели.
Вчерашното изпитание също не беше такова, 2 двойки успяха в катеренето.
Скрит текст:
А имаха и вариант да прекъснат състезанието по технически причини и да сложат още една серия с допълнителна игра за двете последни двойки. (колко пъти не гониха номинирани, а сега не направиха компромис)

Не, не беше същото. Вчера спечели двойката, която стигна по-бързо.

# 696
Изобщо не мисля, че Ели и Пачо трябваше да се отказват от наградата. Единственото им по- "недостойно" е че имаха лош късмет с физ.проблем на Пачо, вчера Искра и Данчо се отказаха и непреполвили задачата, с логиката, че са сгрешили в началото с броя прътове, а както видяхме ЕиП стигнаха до горе със същото количество. Поздравления за постъпката, но това ми е единственото положително впечатление от тях, през цялото време бяха доста прикрити, на моменти мисля и фалшиви. Не знам дали е било стратегия, притеснение от камери или са си прихванали с годините английското лицемерие, но аз не ги разбрах кои са, какви са и нищо интересно не чух. Съвсем пък ме изгубиха с популизма в последните епизоди, но да кажем там главно виня формата.

# 697
  • София
Айде стига глупости! Вчера Пламен и Елена драпаха по тая стена и то за добро време, а Данчо и Искра се отказаха на третия метър! Честно ли е без да са преодолели едно от тежките и последни препятствия да вземат цялата награда, а?
+1!
Достойно представяне на финала и на трите двойки. Пламен не искаше да се откаже, нито да променят условията на играта, за да го улеснят. Къде са били лекарите до този момент да видят, че ръката му се подува?
Стана ми мъчно за Анселита, която е толкова крехка и млада. Това беше непосилна задача за нея. Изобщо за жените тежестта не беше добра идея.
И у мен остана неприятно чувство от финала. Имаше много, много по-добри игри през сезона, достойни да го закрият. Дори вчерашното катерене имаше повече тръпка, стратегия и адреналин.

# 698
  • Варна
Не може да се освободи с декларация причиняването на трайна телесна повреда заради игра! И не може въобще да има клауза да не се носи отговорност при увреда на здравето заради кефа на продукцията. Някак си е извън всеки добър тон това и даже извън закона. Предвид това, че сред участниците имаше адвокат и че неговата жена беше още по-страшна от адвокат, няма как да има чак такава клауза. Иначе договорите са сериозни, няма съмнение.

ПП. Впрочем, от продукцията точно затова се съгласиха за разделяне на наградата, защото така Пламен няма да предяви претенции, ако с ръката му се заформи по-сериозен проблем!

Ами не знам. Пак ще дам пример с бънджито. А и с всякакви екстремни изживявания. Освобождаваш от отговорност. Не само от тежки телесни повреди... ако ще и да ти стане нещо със сърцето и да умреш, сам си си виновен. Ако искаш ходиш, никой не те кара насила.

# 699
Не виждам нищо нечестно при положение, че такива са/бяха правилата за финала.

# 700
Той по едно време каза на водещия: "после ще ти кажа как съм".

# 701
  • София
Жалко, че свърши. Сега събота и неделя ще се чудим какво да гледаме ☹

# 702
Разочарована съм от финалната игра, за мен беше мъчение да гледам как страдаха двойките. Тази последна игра и раждането ми бяха най- неприятни.
Радвам се за двете двойки финалисти, но финала не беше това което очаквах. И добре, че не се получиха по големи здравословни проблеми. (Като в Игри на волята, дето изпотрепаха половината участници) Та, това хубаво предаване не завърши романтично!
И все пак много ще ми липсва!

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 23:53 от monii

# 703
  • Испания

Ами не знам. Пак ще дам пример с бънджито. А и с всякакви екстремни изживявания. Освобождаваш от отговорност. Не само от тежки телесни повреди... ако ще и да ти стане нещо със сърцето и да умреш, сам си си виновен. Ако искаш ходиш, никой не те кара насила.

Има една малка, но съществена подробност. Когато отиваш да скачаш с бънджи, знаеш какво ще правиш.
Участниците са записват за участие и не знаят какви са игрите, включително и преди всяка отделна игра.

Предполага се, че нормални хора /макар и продуценти/ не биха изложили никого на опасност за здравето. Предполага се.

Жалко, че свърши. Сега събота и неделя ще се чудим какво да гледаме ☹

Не знам кой ще се чуди. Има толкова книги за четене и куп полезни дейности за вършене.

# 704
Ще гледате унгарското състезание, вече има тема "Щура Надпревара". Подобно е. Но само 10 серии.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1213778.msg40718130#new

Общи условия

Активация на акаунт