💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 524
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
Ще гледате унгарското състезание, вече има тема "Щура Надпревара". Подобно е. Но само 10 серии.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1213778.msg40718130#new
Не разбирам унгарски.
 Има ли субтитри на български?

# 706
  • София
Аз мисля, както някои от вас вече писаха, че от продукцията нямаха право да предлагат промяна в правилата. Как е на състезание - ако някой се контузи, просто не продължава. Не се променя играта заради него.
А и леко се дразня от суперлативите за Ели и Пачо - че първи се отказали от промяната на правилата. Нали бяха там за забавление, не за пари. Е, тогава трябваше просто да се откажат и точка.

# 707
  • Испания
Ето това е наглост.

Един за друг

Прекрасен завършек на първия сезон на най-романтичното риалити в българския ефир! 💕

# 708
Добре, де, аз не мога да разбера защо през пост думите са против българската продукция. Все пак си има оригинал този формат, доколкото си спомням - в Израел. Ако някой трябва да отнася негативите за опасността на играта, то това са тези, които са я измислили. А това не са хора от българското издание.
Толкова ли е трудно да се разсъди в тази посока?

Аз преди седмица пуснах тук трейлъра на първия сезон на Power Couple от 2014, изгледах го сега пак и финалната игра е точно тази, за секунди я показаха само. Недомислена игра с нескопосани правила, които и за зрителите не бяха разяснени - етапи, чанти, нови тежести, прекъсвания. Даже и Мартин съжали, че не е знаел за втората чанта, но пък Анселита беше изтощена. Според мен не бива финалната битка между трите двойки да се решава само от последната игра, защото излиза, че вчера играха само за пари. Точно тези две двойки вчера имаха по една победа. Трябваше някак от трите игри сумарно да се излъчи  двойката-победител. И е редно продукцията да има варианти и правила за всяка ситуация, която може да изникне. Аз даже не очаквах, че от екипа ще приемат предложението на Искра и Данчо да се раздели наградата.
Поздравления за победителите, и двете двойки са достойни!

# 709
Ели и Пламен са се записали за забавление, не да печелят на всяка цена, но с течение на обстоятелствата виждат, че и това е възможно. Бяха обещали на детето си, аз по-голяма мотивация от това не знам да има, много ясно, че ще се борят до край и няма да склонят глава.

Романтика ли бе да го опишеш днес. 😑

# 710
Операторите често даваха подутата ръка на Пламен. Не е като да не са забелязали, че нещо не е ок, ама то не е тяхна работа да реагират. Чак когато ръката му стана лилава и тройна се появи лекар.

# 711
Браво! Аз съм много очарована от постъпката на Искра и Данчо. Още вчера писах, че според мен ще има повече от една двойка-победител.
Наистина играта беше кофти, застрашаваща здравето на участниците, но и аз както някой в предните постове обясни, смятам, че те са се подписали да освободят продукцията от отговорност, ако има някакви физически наранявания. Не коментирам дали е правилно или не, но смятам, че е имало подобна клауза.
Аз още от самото начало подкрепях Искра и Йордан, с течение на времето, Елена и Пламен също ми станаха фаворити, така че съм много доволна, че точно тези 2 двойки спечелиха.

# 712
Искра и Йордан трябваше да отпаднат на предната игра. Те се отказаха да играят.

# 713
  • out of space
Анси беше истинска прелест без грим!

# 714
  • Испания
А аз, за разлика от всички, не съм очарована от жеста. Елена и Пламен станаха жертви на безумието на формата, а Искра и Йордан ще/вече правят в бизнес в България. Наистина ли никой не мисли за това?

# 715
  • София
И аз не съм доволна от развитието, изкараха го като някакво подаяние, а това не беше така. Играта трябваше да има ясни правила и при тежка реакция при някога да имат резервен вариант и втора игра.
Аз примерно също лесно правя студова алергия, това не означава да остана без ръка заради играта. Пламен въпреки риска не искаше да се отказва, не го спря болката и не е редно от продукцията да го карат да избира ръката или парите.
Много лесно можеха да прекратят това. Когато видяха, че се подува, слагат им по 30 кг товар, изкарват още 2-3 минути някоя от двойките и другата е победител, нямаше какво да чакат да става тройна и лилава.

# 716
  • Viena
Много зле замислена игра за финал, дали въобще е тествана преди...

# 717
Анси беше красива без грим.Цялото предаване беше скука,почти не го гледах.Тази саможертва на хората отЛондон не беше ок.Лош финал.Надявам се,ако има продължение,условията да са други.

# 718
Спомням си как в едно друго реалити Ивайла Бакалова си счупи крака. Тогава мисля й платиха някаква сума, за да не ги осъди

# 719
Прословитото диванче,което донесе късмет и на двете двойки! Браво на победителите!

Общи условия

Активация на акаунт