Майското човече стана на годинка вече - Тема 4

• 26 008
  • 808
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Здравейте мами, вие слагате ли вече някакви възглавнички на бебоците? Зная че, до годинката не се слагат, но забелязвам че моята малка бонбона все по често полягва на нашите възглавници и иска да спинка там, та се чудя дали е време да и купя някаква бебешка 🤔.

# 151
Аз слагам от известно време,  но честно казано той много се върти и изобщо не стои на нея. 🤷‍♀️😂

# 152
  • София
Отдавна слагам, кога спи кога не спи на нея, ама съм му я оставила да си има. Ниска е, но мисля че му е достатъчна. Попринцип трябва да е колкото е разстоянието от врата до рамото.

# 153
Беба по цяла нощ обикаля из кошарата и спи в различни посоки, направо не знам къде да ѝ я сложа таз възглавница Grinning  ама пък току-виж се кротнала да спи на нея...
Малко офтопик, ама един скорпион се е скрил в касата на вратата и подава само щипки. Опъсках с Райд по ръбовете на касата и в тих ужас се моля да умре. Вече не се вижда, смушил се е някъде. Пише навсякъде, че тези по нашите ширини не са опасни и че са безобидни, виждала съм идруг път, но този ми оскверни къщата...

# 154
Аз не съм слагала. В такива пози застава, че не знам една възглавница къде ще се омота и тя. Засега е само той и одеалото за единия час, в който спи в кошарата. После по някое време се вре в моята възглавница и ме рита, от другата страна пък кучето се опитва да си отвори пространство... Следващата спалня ще е 2.50м!

# 155
Беба по цяла нощ обикаля из кошарата и спи в различни посоки, направо не знам къде да ѝ я сложа таз възглавница Grinning  ама пък току-виж се кротнала да спи на нея...
Малко офтопик, ама един скорпион се е скрил в касата на вратата и подава само щипки. Опъсках с Райд по ръбовете на касата и в тих ужас се моля да умре. Вече не се вижда, смушил се е някъде. Пише навсякъде, че тези по нашите ширини не са опасни и че са безобидни, виждала съм идруг път, но този ми оскверни къщата...
В градчето, където съм израснала имаше много скорпиони. Буквално сме израснали с тях. Не са опасни не се притеснявай, най- много да ти изкара акъла. Спомням си как сестра ми беше станала специалист в унищожаване на скорпиони, а е била на 12-13 години тогава Simple Smile

# 156
Здравейте Simple Smile
Възглавница и аз не слагам все още и ако трябва да бъда честна не знам и аз къде да я сложа. То голямо въртене колямо блъскане в това легло 🤷♀ Ни повивалници помагат ни нищо . То всичко става една купчина и той някъде в нея 😆 аз даже мисля да ги маха ,защото ми се струва ,че ще е опасно вече. Но иначе забелязвам си полягва на повивалниците и на дивана на възглавниците. Та мисля и аз ама преди това ще махна всичко друго и така.

# 157
  • София
Моя младеж цял ден бее с една лееека температура, дето се чудих има ли я няма ли я. Мислех, че е кътник, защото с две ръце се опитва да си откърти ченето. Да, ама преди малко вдигна 40, та май не ще да е зъб... да видим...

# 158
  • София
Аз пък да се похваля. След няколко кошмарни нощи вчера купих Камилия на тубички( само такова не бях пеобвала) . Следобед и вечер му дадох и сме спали цяла нощ. Даже биба Не съм ставала Да давам 🤗 Може и просто да не го е тормозил тоя зъб и да е съвпадение, но днес пак ще давам
Ditmade, дано бързо му мине на детето

# 159
Аз пък да се похваля. След няколко кошмарни нощи вчера купих Камилия на тубички( само такова не бях пеобвала) . Следобед и вечер му дадох и сме спали цяла нощ. Даже биба Не съм ставала Да давам 🤗 Може и просто да не го е тормозил тоя зъб и да е съвпадение, но днес пак ще давам
Ditmade, дано бързо му мине на детето
Къде продават Камилия, чв уж навсякъде била спряна от продажба в Бг 😕
И при моето чудо май са кътници, и през деня, и през нощта не е спокойна изобщо.
Възглавница имам бебешка, но не я позлваме, защото все още спи в нашето лвгло и се вътри като пумпал🙄

# 160
  • София
Вчера купих от ремедиум на Денкоглу

Що пък да я спират ? Хомеопатия на Boiron 🙄

# 161
  • Варна
Моята бебка е вече трети ден с 38 градуса по 2 пъти на денонощие и е много отпаднала. А детето на моята приятелка (единствената, с която излизам по градинки) е в инфекциозно 🙄 Май има вирус във въздуха Sad

# 162
Моето е след ваксина и е леко сънливо днес, иначе е добре, слава Богу. На приятелка пък детето - с 40°С след МРП. Остава и вирус да ни тръшне срещу летните жеги баш.  😵

# 163
  • София
Доктора твърди, че може да е от зъба...всичко друго му било наред. Ако и утре се задържи да давам Изопринозин. Даже и н баткото профилактично да давам...

# 164
Момичета, какво количество плодове (пресни) е ок да хапват на годинка?
Моята девойка може бвз проблем 1 банан, 2 праскови и още 2,3 сливи да оправи 🙄 да давам ли толкова или трябва да се внимава

Общи условия

Активация на акаунт