Промоции на книги - тема 7

• 61 755
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
# 108
А Ентусиаст и те имаха 50% промоция, ама за 24 май ли беше или друга дата?Някой помни ли?

# 109
Мисля, че на 1-ви ноември купувах детски книжки от Ентусиаст с 50% отстъпка. Но, не съм категорично сигурна.

От ozone ми възстановиха сумата за книгите, без  парите по връщане. Пак ще си купувам от тях, но вече съм изготвила списък с препоръки, за ъгълчета, страници, мирис, опаковане.

Спомням си, от сайт за домашни потреби си бях поръчала една книга, изчерпана другаде и като им написах как ако, е в лошо състояние, търкаляна, четена, без стикер "чупливо" при опаковане, да не ми я пращат. Получавам пакет, най-отгоре стикер за чупливост, плик, няколко слоя хартия, после от онази като талаш и накрая продукта, перфектен.
Смяла съм се, как  ли са ме сметнали за луда, но пак ще почвам.

От Колибри така и не получих поне едно извинение заради страница от "Втория пол".

# 110
  • Варна
В Ориндж има отстъпка до 35% за детски книги до 23.05:
https://www.orangecenter.bg/prikazni-knigovalshebstva?utm_source … ;utm_content=body
Наслагах в кошницата книги за 60 лева, ще мисля кои от тях да поръчам.

# 111
  • Sredets/Burgas
Аз най-накрая стигнах до промоциите на Труд, Изток-Запад и Софтпрес...
Взех си книги, някои от които чакаха от година вече...
Вложих доста солидна сума, а 24-ти май те първа предстои...

# 112
  • Бургас
От утре в сайта на Труд пак ще има намаления.

# 113
  • Бургас
От утре в сайта на Труд пак ще има намаления.
но за съжаление отпада опцията за безплатна доставка

# 114
Дни на българската книга в книжарници Хермес!
В периода 11 - 24 май получавате книга подарък и разделител с корица на книга от български автор при покупка над 20 лв!

# 115
  • София
Бихте ли препоръчали книги от промоцията на Хермес на български книги https://hermesbooks.com/knigi/150-knigi-na-bg-avtori.html

# 116
аз ще дебна за книги на джейми оливър или гордън рамзи: ако някой мерне Hug

# 117
Ако търсиш книги на български на Джейми и Гордън, издателство Хермес проверявай или направо им пиши да ти кажат какво имат налично.

Миналата година на 1-ви ноември имаха 50% на избрани заглавия между които мернах на Гордън - "bread street kitchen".

В ozone минало лято имаше 25% при покупка на 4 книги. Взех повечето от там.

Зависи какво точно търсиш. На Г.
Рамзи  "здравословни рецепти" е изчерпана. Едва я намерих, страхотна, има морска храна, дивеч - яребици, гълъб... се сещам....

# 118
Софтпрес
· 4 часа ·

📣От днес до 18.05. включително - безплатна доставка при поръчка над 30 лв. на www.soft-press.com. 🌸За още по-пъстра книжна пролет!📚

# 119
В сайта на Обсидиан има намаление от 20%.
Не съм сигурна докога е обаче.

Общи условия

Активация на акаунт