Промоции на книги - тема 7

• 62 614
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Обмислям "Малка омраза" на Джо Абъркромби, но Блажев ме разколебава. Написа мнение, че очаква книгата скоро да се появи сканирана някъде, което ме притеснява. Дали това не означава, че при ниски продажби могат да не издадат трите? Не обичам недовършени поредици.

Да не те разочаровам, но "Сиела" си падат по такива номера - да не довършват поредици...
П.П. Между другото, преди Колибри издаваха Абъркромби. Те поне довършват нещата си. Сега - Сиела го издава...не е много обнадеждаващо това

# 541
Довършват, чушки - двете поредици на Джим Бъчър останаха да висят във въздуха.

# 542
Може ли някой да даде линк към книгите,  който са на издателство Сиела, защото на мен не ми се получава? Отваря ми всички издателства. Благодаря!!!

# 543

намаления от 25% до 40% от коричната цена на избрани издания. даряват 20% от реализираните по време на кампанията приходи на болницата в Гоце Делчев.

https://bulgarianhistory.shop/

# 544
# 545
Обмислям "Малка омраза" на Джо Абъркромби, но Блажев ме разколебава. Написа мнение, че очаква книгата скоро да се появи сканирана някъде, което ме притеснява. Дали това не означава, че при ниски продажби могат да не издадат трите? Не обичам недовършени поредици.
Аз точно затова купувам фентъзи книги. С надеждата, че стимулирам издаването на всички книги от поредицата. Сега събирам поредицата на Чакраборти, както и тази на Р. Ф. Куанг тези дни ще се появи втората “ Републиката на дракона”.

# 546
От Сиела съм си харесала „Английският съсед”

# 547
Сега видях, че трябва да се тегли и разпечата някакъв ваучер, за да се пазарува от Сиела, както и че не важало за някои книги... Не знам защо усложняват нещата, пролетта си беше идеално организирано, книжарницата беше пълна с хора, не е ли това целта... И какво, ако не важи за новите книги - тогава ще изчакам следващия път...

# 548
  • София
Аз от Сиела съм си харесала 10, които да добавя към купчината още непрочетени Grin
Мисля да пробвам дали ще се разбера с Ориана Фалачи, ще взема и "Малори", защото първата ("Кутия за птици") ми хареса. Със сигурност някоя за българската история на английски или поне двуезична за подарък. Чакам да видя дали новата на Карин Слотър ще се появи. Страхотни трилъри пише, увлекателни, страшни и завързани.
Продължавам да разглеждам, много книги си харесвам, а нямам вече място у нас.

# 549
  • Mostly in my mind
Аз се чудя на "Момчето, което чуваше всичко".

# 550
Сега видях, че трябва да се тегли и разпечата някакъв ваучер, за да се пазарува от Сиела, както и че не важало за някои книги... Не знам защо усложняват нещата, пролетта си беше идеално организирано, книжарницата беше пълна с хора, не е ли това целта... И какво, ако не важи за новите книги - тогава ще изчакам следващия път...
Спокойно, всеки път така пише, но никой не иска ваучер, нищо не е нужно да разпечатваш. И всички книги на Сиела сякаш са намалени.

# 551
Ха, всички книги които искам да купя в момента са намалени с 10%. Ако е така ще чакам някоя промоция на Озон, там поне доставката е безплатна.

# 552
  • София
Моят опит с автора е само от "Момчешки живот". Беше много хвалена тук във форума, но според мен е 600 страници посредствена скука. Сега погледнах в Goodreads. Чела съм я преди 5 години и не си спомням нищо, ама нищичко.

# 553
  • София
Взимай, хубава е много!

# 554
Меган, промоцията важи онлайн само на 1-ви ноември, а Сиела си имат винаги 10% намаление на техните книги в сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт