Промоции на книги - тема 7

• 62 606
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Явно Озон няма да има намаление за будители те.

# 586
Явно Озон няма да има намаление за будители те.

може да има след  това -понякога така правят...

# 587
Аз мисля да отида утре - тези талони, които бяха пуснали за разпечатване не трябват, нали?

Те ги дават на входа, както и вътре така че не ви трябва изобщо да се занимавате 😊

# 588
Аз мисля да отида утре - тези талони, които бяха пуснали за разпечатване не трябват нали?
Нямах талон, а и не ми поискаха. Имаше само червени етикети с намалението. При нас не раздаваха талони, но беше спокойно, бяхме трима в книжарницата.

# 589
Издателство "Прозорец" също с 50% намаление. Извинявам се,ако вече е споменато.

https://prozoretz.com/bg/promocii-43

# 590
Ц, тъкмо си рекох, че ще поръчам Прахосмукачката на вещицата и Фалшивата брада на Дядо Коледа, те пък не са намалени.

# 591
# 592
OZONE

20% отстъпка за 23 000+ книги с промо код 1NOV.

Почети Деня на будителите и избери от над 23 000 книги, специално подбрани за днешния празник.

Намалението важи от коричната цени на книги, обозначени с промо етикет и се прилага след добавяне на код 1NOV в количката преди приключване на поръчката.

# 593
  • Варна
А аз да напомня за отстъпка 10% с код PSB40, важи при покупка на книги от Озон, които нямат друга отстъпка. Работи нормално, току-що поръчах книга от издателство Фют. Неудобството е, че трябваше да направя две поръчки, тъй като в една не стана да се ползват два различни кода, този и 1NOV.

# 594
  • София
Аз поръчах от Сиела - "12 приказки", "Рибарят" и "Деволюция". Исках и "Тайната на Диор", но вече е изчерпана. Другите издателства няма да ги гледам Simple Smile. Че нещо финансите се затягат. А и по Коледа обикновено харча повече за книжки.

# 595
  • София
Мисля, че сега е моментът да ви препоръчам "След края" на Клеър Макинтош. Книгата е много силна, тежка и разтърсваща - предупреждавам! Но на мен страшно ми харесва (към края съм ѝ).

П.П. Аз реших да не се възползвам от промоциите сега. Лятото натрупах доста книги, които искам да прочета Simple Smile

# 596
# 597
едвам, едвам бутайки през сайта на Сиела успях за половин час да си пусна поръчка (книгите вече бяха готови в кошницата и чакаха 1 ноември, като едната вече не беше в наличност) . Поръчах и от ozone, благодаря че писахте за 20% отстъпка, защото аз като проверявам все тоя хелойн излизаше.

# 598
  • София
Добре че вчера минах през Сиела в мол София. Купих си 6 от набелязаните книги. Днес половината от списъка с любими в сайта са изчерпани.
Започнах "Игра на лъжи" на Клеър Макинтош. Изглежда обещаваща. Чела съм и "Оставих те да си отидеш" на същата писателка и ми хареса.

# 599
Мда, сайтът на Сиела зацикли, а аз търсих книга номер 5. Май трябваше да пусна по-рано поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт