Промоции на книги - тема 7

• 62 591
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцето на един мъж...
А кога се очаква на озон новата промоция?

# 646
  • София
Айде сега и ЧП. Няма нужда да правят Simple Smile че имаМ още 14 книги в уишлиста, а и още една-две може да се появят дотогава.
То на ЧП по-голяма ли ще е отстъпката,  мен ме интересуват конкретни книги/издателства и се чудя дали сега да ги поръчам.
Пп. При толкова книги - поне разменяте ли ... или отлежават вкъщи:grinning:

# 647
  • Бургас
То на ЧП по-голяма ли ще е отстъпката,  мен ме интересуват конкретни книги/издателства и се чудя дали сега да ги поръчам.
Отстъпката както писаха по-напред е различна за различните книги. Едни са с 15% при други стига до 80%. Егмонд никога не правят намаления и техните книги могат да ползват само 10% с регулярния код.
Аз почти не държа хартиени книги у дома/изключвам детските/. Давам на приятелки да ги четат, после ги дарявам в близката библиотека.

Може ли да помоля който си получи поръчката от Сиела да пише за да съм ориентирана, кога започват да ги изпращат. Търпение нямам, а ще падне чакане.

# 648
  • Варна
Какво толкова купувате? Аз пак съм в дупка, нищо не мога да си харесам. И на четеца тегля книги, почвам ги и ги зарязвам. Такава суша последно имах преди 2-3 години.
От Озон си бях поръчала Домашни правила на Джоди Пико за някаква смешна сума, 3-5 лева, нещо такова. Много ми хареса. Изтеглих в ел. вариант друга нейна книга, започнах я, но ми е прекалено тежка и я зарязах. Прочетох 3 и 4 книга за Корморан Страйк и се чудя сега накъде Crazy

# 649
Айде сега и ЧП. Няма нужда да правят Simple Smile че имаМ още 14 книги в уишлиста, а и още една-две може да се появят дотогава.

Не мога да кажа дали ще е по-голяма отстъпката. То и в момента има книги в Озон, с повече от 50% отстъпка.
Зависи от кои книги, на кои издателства се интересувате.

Аз лично продавам всичко, което прочета.

# 650
Аз не съм вещоман, но много обичам да ми е отрупана секцията с книги, създава  ми уют. Пазя само тези книги, които са ми любими и са ми ценни. Другите продавам.

# 651
За Егмонт - имат постоянна отстъпка на колекции (20-25%). Иначе по-добре да се следи ориндж и озон.

# 652
Скрит текст:
Аз не харесвам дом без книги, според мен изглежда зле (а и като цяло прекалено празните стаи - чела съм в други теми, как някои потребителки се задушават от вещи, мебели, саксии, става им зле и незнам какво; като се задушават - да седят вън от тези места и проблемът е решен, никой не ги кани...).
Не бих се занимавала да продавам нещо в ОЛХ, а и доколкото знам, тези, които изкупуват, плащат някакви символични суми, за които не си струва да се разправя човек. Това с даряването е обсъждан въпрос - на повечето места не приемат с отворени обятия даренията на книги втора употреба.

Събирам си книгите на Тери Пратчет - може през ЧП най-после да поръчам "Прахосмукачката на вещицата" и "Фалшивата брада на Дядо Коледа", ако са намалени (сега не погледнах дали имаха 20 процента отстъпка в Озон). Но ще имам и други разходи, така че още не съм решила.

# 653
  • Бургас
Повечето от книгите са такива, които вероятно никога повече няма да имам желание да прочета и то не защото са лоши, просто рядко повтарям книга.  Не виждам смисъл да събират прах, а те събират и то много. 
Това с даряването е обсъждан въпрос - на повечето места не приемат с отворени обятия даренията на книги втора употреба.
Библиотеките не желаят да приемат книги, които вече не са актуални, разни соц и такива от "библиотека за ученика" от преди 20-30 години. С отворени обятия са обаче за новоизлезли и нито веднъж не са ме върнали. Много се радват даже.

# 654
Аз тези на ТП съм ги чела по 5-6 пъти, но честно казано, предпочитам да чета електронните, за да не ми се разпаднат от много отваряне Simple Smile Имам и други, които съм препрочитала доста.

# 655
Някой, поръчвал от Ера да си е получил поръчката? Поръчах на 30.10, не ми дойде имейл за потвърждаване, пише че срока за София е до два работни дни, а вече минаха четири. Предпологам, че ако има много поръчки е нормално да има забавяне, но започнах да се чудя дали въобще поръчката ми е приета.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 15:16 от bozhilovaa

# 656
Аз поръчах на 30.10 и дойде във вторник поръчката от Ера.

# 657
За Озон имате ли наблюдения за доставките? Изписа ми, че сменяли нещо логистично и щяло да има забавяне в доставките...

# 658
За Озон имате ли наблюдения за доставките? Изписа ми, че сменяли нещо логистично и щяло да има забавяне в доставките...

Поръчката ми от 01.11, дойде днес, ориентировъчна дата за доставка пишеше 05-09.11, поръчката ми от 03.11 е с ориентировъчна дата за доставка 09-11.11.

# 659
На поръчката ми от вчера пишеше до или след 9-11.11. Преди винаги са били даже и по-бързи от най-краткия срок, затова питах дали сега има забавяне. Не бързам така или иначе, даже ме устройва така, че и без това ме съмнява тези дни да мога да стигна до офиса на Спиди за пратката. Blush

Общи условия

Активация на акаунт