залитане по много по млад мъж

• 11 797
  • 264
  •   1
Отговори
# 75
Малко крайна, но показателна илюстрация:

Поредната учителка е хваната на калъп с ученик.
Обществото като цяло се възмущава. Kак изглеждат вълненията погледнати под лек зуум:
Жени - срамота, мръсница, как може бе, това момченце може да ѝ е син.
Мъже (цензурирана версия) - ех, що нямаше такива даскалки където учех аз Disappointed
Съученици - give me 5

Авторке, май просто сбърка форума.

# 76
Ината, прочети Ана Каренина и много неща ще ти се изяснят. Не си първата, няма и да си последната в тази ситуация.

# 77
  • София
vяsko, авторката е съсвем намясто. Да оставим опция на младежа да пише в тийнпроблем Grinning

# 78
Този отказ да се виждате означава ли, че Вие продължавате да настоявате и да търсите комуникация? Flushed

# 79
Всяко, не става въпрос за интелект, а за особеностите на тази възраст - те буквално умират да се впишат и валидизират сред връстниците си и са страшно зависими от тяхното мнение. И да, в такъв случай никой от тях не би се въздържал от подигравателни подмятания и остроумни шегички, които биха накарали някой по-чувствителен да се почувства унижен. Това е такава благотворна за майтапи тема, едва ли някой би се въздържал. Пък че щели да се възхитят наборите му че забил леля си е само в нашите акъли на зрели 40тина годишни възрастни, които се различават коренно от мисленето на следпубертетите. Колкото и да не ти се нрави това е нелицеприятната истина и макар и тълкуванието ти да звучи утопично и нелишено от чар, има твърде малко общо с действителността.
А иначе, забелязвам, че в повечето случаи изказваш наистина мъдри мнения, но това е нещо, което в повечето случаи идва и с житейския опит и предполагам, с характера.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 21:25 от Анонимен

# 80
Inata6, разкажи за някоя ваша среща, имало ли е такава извън работа. Как е преминала, какво сте си казали и тн. Дай някаква по- интимна страна на нещата.
пс. - бъди щастлива, никой не те съди!

# 81
Ами Ани, защото съм бил на негово място... и аз бях тоя, който (отначало) го крият...може би, заради мислене подобно на твоето...пък аз драпах да изляза наяве, точно щото не ме беше срам, а напротив...
Пък връстниците ми да са били някакъв фактор изобщо...мне, най-добрия ми приятел и досега си ме бъзика за вкуса ми, аз му викам кифладжия и така. Даже се радвам, колкото повече бъзици, толкова по-малко конкуренция.Но те разбирам де, пък и при мен има тенденция нищо да не е като при 'ората. Така че няма да спамя излишно.

# 82
Ами Ани, защото съм бил на негово място... и аз бях тоя, който (отначало) го крият...може би, заради мислене подобно на твоето...пък аз драпах да изляза наяве, точно щото не ме беше срам, а напротив...
Пък връстниците ми да са били някакъв фактор изобщо...мне, най-добрия ми приятел и досега си ме бъзика за вкуса ми, аз му викам кифладжия и така. Даже се радвам, колкото повече бъзици, толкова по-малко конкуренция.Но те разбирам де, пък и при мен има тенденция нищо да не е като при 'ората. Така че няма да спамя излишно.

Но така е било при теб, не забравяй, че не всички случаи са като твоя. Аз просто обобщавам какво най-често се случва в обичайния случай, което не значи, че го одобрявам, но не мога да го променя. Моето мислене далеч не е такова, просто обобщавам мисленето на повечето следпубертети в началото на 20те. И това, че не ми се нрави не значи, че не е факт.

# 83
Inata6, разкажи за някоя ваша среща, имало ли е такава извън работа. Как е преминала, какво сте си казали и тн. Дай някаква по- интимна страна на нещата.
пс. - бъди щастлива, никой не те съди!

Не сме се виждали извън работа, но там работим отвреме на време сами нощна смяна и така се случиха нещата Интимността е достигала само до целувки,гушкане и много разговори,но наистина на моменти страстта се разгаряше до краен предел и той така и не се реши. Той не беше безучастен и поемаше инициатива а после ....се уплаши

# 84
Ще ти остане хубав спомен. Аз не мога да имам връзка на работното място, но около мен бая хора имат. Аз съм много чувствителна и емоционална и при мен като при Вяско, нищо не е като при *ората, та затова бих изпаднала в ужас, като не може да сме заедно и щях да напусна. Просто нямаше да мога да го гледам.

# 85
Ще ти остане хубав спомен. Аз не мога да имам връзка на работното място, но около мен бая хора имат. Аз съм много чувствителна и емоционална и при мен като при Вяско, нищо не е като при *ората, та затова бих изпаднала в ужас, като не може да сме заедно и щях да напусна. Просто нямаше да мога да го гледам.

Е аз изтръпрам при мисълта,че ще трябва да се видим може би след месец.Офф дано съм се излекувала, но се съмнявам в предвид че 2 месеца не ми излиза от главата

# 86
На мен ми мирише, по така разказаното, да е сравнил ... уменията. Много сложни машини ги изкарвате тия мъже.

# 87
Много сложни машини ги изкарвате тия мъже.
Ще се учудиш.

# 88
Някой 23 годишен като ми каже, че е преживял много трудна връзка и ми се насълзява лявото око.
inata6, не мисля, че е здравословно за Вас да се въртите около някакви "катаклизми", които е преживял колегата ви. Приемете, че не желае да бъде интимен с Вас, без да оправдавате нежеланието му с това колко бил наранен в миналото. Типично за част от жените е да искат да спасяват наранени души, не си го причинявайте Wink

# 89
и аз ти пожелавам нов любовник. Не се обвинявай всички сме се влюбвали , просто на работата и с много по-млад, не е оферта. Дано намериш нова тръпка и бъди дискретна. Не го мисли този, не е за теб.

Christina аз това повече никога не бих си го причинила,не търся любовник искам него
Но тъй като няма шанс ще трябва да се примиря.

Общи условия

Активация на акаунт