залитане по много по млад мъж

• 11 828
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
Верно ли бе, лелиното?

Ината, на 40 години си, не на 20 да се влюбваш като ученичка.

# 91
Влюбването не е до години, има хора и на 20 и на 60 хлътват яко.

# 92
Влюбването не е до години, има хора и на 20 и на 60 хлътват яко.
Чудесно, но какво ще кажеш за случая на Ината?
Мъжът й си мисли, че е единствен, а тя на прага да му сложи рога?
Милият нищо не подозира. А не е единствен. Пълно е с "влюбчийки".

# 93
Не е до години, ама на тия ако не може да си обуздае страстите, то тогава си е изостанала духовно някъде ... ами на 20.

# 94
Не е моя работа да съдя, ФФ, по-нагоре казах какво мисля, излишно е да задълбаваме как би се чувствал мъжът й, може и той да е влюбчив Wink

# 95
Когато една връзка се изпразни от съдържание се случват и такива неща. Сигурен съм, че авторката има нужда от любов от ласки, това е и причината да се случват такива хлътвания. Тя казва, че не търсила любовник, но то това става и на подсъзнателно ниво. Просто ако не е било това момче, ако имало друг който да и допадне, щеше да се случи същото.

# 96
  • Варна

Christina аз това повече никога не бих си го причинила,не търся любовник искам него
Но тъй като няма шанс ще трябва да се примиря.

За какво го искате?
-  за секс (щом не търсите любовник, значи не)
-  за целувки и гушкания (много егоистично, оставете момчето намира да си намери жена, която може да му даде всичко)
-  за връзка (тогава първо се разведете) А и връзките не  стават, когато само единия иска...

Въобще как си я представяте тая работа? То и аз на 5 исках пони и щях да си го гледам на терасата...

# 97
  • Варна
Не искам друг, искам него. Това го казвах като бях на 20.

# 98
Ако проблемът е в наличието на съпруг, който така или иначе е нежелан (съдейки по това изказване), ситуацията няма ли да се разреши с развод?

# 99
Не искам друг, искам него. Това го казвах като бях на 20.
Клиширано, извадено от някоя турска сапунка. Утре ще е втори, трети... Все ще ги иска. Ма нали то било нормално, човещинка..

# 100
Не е до години, ама на тия ако не може да си обуздае страстите, то тогава си е изостанала духовно някъде ... ами на 20.

На тия години е по-трудно да си обуздаеш страстите от на 20, вярвай ми. Как си личи, че ти си под 30...Не само, че е по-трудно, но и страстите са по-необуздани. То затова някои младежи може да си падат по зрели жени. Малко суетата и разни други повърхностни драми, присъщи на младостта се изместват от по-пълноценното изживяване на моментите.

Към авторката - Някой по-горе писа, че нещо ти липсва, затова си залитнала така с рогата напред. Според мен не е уместно да анализираме причините, защото на всеки нещо му липсва в тоя живот, така сме устроени. Та аз разбирам този проблясък на фона на дългия брак и отдаването ти на семейството, но като страничен наблюдател, заставам зад горния си пост да се пребориш със себе си и сложиш край на това, преди да си се почувствала унизена и опустошена.
Въобще не мисли за колегите, твоя работа си е ситуацията, в която си попаднала.

# 101
Как си личи, че ти си под 30...
О, благодаря! Всеки опит за подмладяване ми е добре дошъл.
Чудите се вече откъде да копнете вода за собственото си безсилие.
Сега без майтап, ама като бях на 30 го гледах тоя филм от столчето с една позната. Много, много грозно ... Както са казали, развеждай се пък гони ярешкото .. кво толкова.

# 102
Никого не съдя, но ми е доста нечистоплътно поведението на авторката. И много егоистично.

# 103
На тия години е по-трудно да си обуздаеш страстите от на 20, вярвай ми. Как си личи, че ти си под 30...Не само, че е по-трудно, но и страстите са по-необуздани. То затова някои младежи може да си падат по зрели жени. Малко суетата и разни други повърхностни драми, присъщи на младостта се изместват от по-пълноценното изживяване на моментите.
И моят опит сочи същото, анализирайки контактите с жени 20-30 и съответно 30-40 през годините.
Бях прочел от една потребителка, сега не се сещам коя, но също много трезво беше написала, че с опита идва точно това, което описа +, че скрупулите и задръжките падат, и почва да не ти пука.
Моралната страна не я коментирам. И моята психика е, че "падне ли ми", я изпапквам от-до, без свян, като гладно за месце лъвче, разбира се със съотвената "прелюдия" на опознаване и зрялост. Animal Lion

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 11:20 от FragranceFanatic

# 104
Ей, заклеймихте я тази жена! Ама една не каза - И аз бях в такава ситуация!
Ето, аз го казвам - имах връзка с по - млад мъж и това не ме прави баба. И съм омъжена.
И съм почти наборка на Inata.
Нашата връзка не завърши добре, поради много обстоятелства.
В твоя случай е добре, че той е излязъл по-разумният. Помислил е, че това ще повлияе на семейството ти, което е така.
Ти хлътнала ли си по него?
Тези залитания, както ти ги наричаш, мислила ли си защо се получават. Липсва  ли ти внимание, ласки, секс, ухажване, както си го написала?
Според мен, точно затова се получава. Ние имаме една такава необходимост да се чувстваме желани, обичани, да се чувстваме жени. И когато вкъщи си лишен от такива емоции, много по лесно е да залитнеш към тях настрани.
За авторката мога да кажа - изясни със себе си заслужава ши си такава "жертва" в имато на семейството, защото последствията са много.
Просто преброй плюсовете и минусите!

Общи условия

Активация на акаунт