залитане по много по млад мъж

• 11 841
  • 264
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Плюсове и минуси се броят, когато си поставен в позиция да избираш. Тук няма нищо такова. Младежът я е отрязал и си е бил камшика. И да брои, и да не брои, все тая.

# 106
Именно. Тука дилема за авторката няма. Защото отсреща няма друг желаещ да съгреши. Тя просто трябва да го превъзмогне и това е. Няма жертви, няма плюсове, няма минуси.

И защо да я нападаме? Ето, аз казах, че имам връзка с мъж десет години по-млад от мен. Моята връзка се развива отлично, точно според моите желания и очаквания. Обаче отсрещната страна има по-голям интерес отколкото аз. Според мен това е основен фактор за успешни отношения. Мъжът да е по-влюбен отколкото жената.

# 107
Аз съм на мнение, че не трябва да губиш времето на човек, когато не можеш да му предложиш нищо. Добре, че момчето е проявило разум. И аз съм била почти на неговите години, но явно акъл не съм имала много тогава,когато си загубих н брой години по обичащ ме женен мъж, при това ограничаващ свободата и контактите ми, за да не взема да го сменя. Впрочем този перушан и до днес не ме оставя на мира. Постоянно като има път през моя град минава да ме види, носи подаръци на бебето ми, а вече са минали 13 години от както съм била с него.
Защо не насочиш енергията си да възобновиш отношенията със съпруга си, вместо да търсиш навън, това, което явно ти липсва в къщи. Може и на мъжа ти да му липсва същото, което и  на теб.

Тук няма какво да брои плюсове и минуси. И маргаритки да брои все тая. Момчето не е привлечен и неиска проблеми на главата си за едното изживяване.

# 108
Babri, не съм съгласен. Жената трябва да е "по-влюбена". Условието е мъжът да е адекватен и да знае как да се отнася след това с нея, за да разцъфне, и всичко да остава вътре във връзката, без намесени роднини, приятелчета, и споделяне във форуми кое, какво и соц. мрежи. Wink Flowers Hibiscus
Тогава тя ще може дългосрочно да го направи щастлив, след първоначалните пеперуди, рози и т.н. Wink
В каква възраст сте с възлюбения, 30-45?

Sunny, нали, животът и опитът учат.
Само не разбрах този "перушан" защо го търпиш или си "жертва" на малкия град?
Има ограничителни заповеди и т.н. Повечето 2 пъти, даже 1 да ги привикат на разпит и се стряскат.
Как ли пък не, някой ще ми се "мъкне" от миналото да ми "разваля" сегашния рахат.
Ще я пратя да не казвам къде.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 10:44 от FragranceFanatic

# 109
Ааа,по-хубаво е, когато мъжът е по-влюбен Joy

# 110
Авторке, събери си достойнството и не се натрапвай на мъж, който не те иска. На него му е пределно ясно, че го желаеш, но той не иска да се забърква с теб. Оттам нататък и да го преследваш, нищо конкретно няма да постигнеш, освен че ще ти се отрази зле на психиката.

# 111
Най-лошото за една жена е да се натиска там, където не е желана. За капак вие сте и колеги, така че веднага прекрати и се дистанцирай, поне да не се излагаш в работна среда.

# 112
Най-лошото за една жена е да се натиска там, където не е желана. За капак вие сте и колеги, така че веднага прекрати и се дистанцирай, поне да не се излагаш в работна среда.
Природа. Така явно и е интересно. Натиска се, защото и бяга. Мъжът и вече не и е интересен, защото е лесен. Все още еволюцията на човека не е завършена. Много по-близо сме от животните, отколкото си мислим. 😉

# 113
Това е точно така и при двата пола. Човек гони това, което се опитва да му избяга, а не което му се натрапва.
Всъщност при липса на взаимност резултатът ще е шоу за трудовия колектив.

# 114
Разбира се, аз също съм съгласна, че и при двата пола е така. Много ми е интересно някой като каже - "мъжът е ловец", ами ловец е, но и жената също. Купища теми в този форум са го доказали. Но все пак омъжена жена с несподелено залитане на работното място трябва да изтрезнее бързо и да си извлече поуките.

# 115
Естествено, съзнавам,че това момче нищо не може да ми предложи, да не би да ми гледа децата или че приятелите му и роднините ще ме приемат.АБСУРД.
Не пиша тук за съвети как да продължа живота си с него а без него...И още не мога да се примиря защо си обърках така душата и то на тия години

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 15:27 от inata6

# 116
Намери нещо, което да те изпълва - ново хоби, пътувания, срещи с приятелки, спорт, книги, ново умение/език, творческа дейност (рисуване, писане, нещо, в което те бива). Не на последно място, инвестирай в отношенията с мъжа си, откъде да знаеш - може да изживеете ренесанс...Доколкото разбирам децата ти са големи, това значи, че имаш значителна свобода и повече време за себе си сравнено с нас, родителите на малчовци. Ееех, колко идеи имам за запълване на съзнанието и личностното развитие, любовта и пратньора...само време да има! Simple Smile

# 117
Никой не предположи, че може младежът да се е уплашил, че няма да може да нахрани сексуалния апетит на каката. То не е като да се правиш на велик пред аджамии тийнки.
Иначе, за пред компания от връстници една МИЛФ в тефтера, особено ако е готина, въобще не е повод за срам, а точно обратното, стига да не се стига до трайно обвързване.  За пред роднините е друга работа.
И на мене не ми звучи убедително това за съвестта, иначе въобще нямаше да се натиска. По-скоро се е уплашил от последствията или нещо друго. Взел е достатъчно дотук, кеширал е емоции, гъдел по егото и житейски опит и е излязъл от играта преди рискът да стане прекалено голям.

# 118
Абсолютно се изплаши дали ще е достатъчно добър (след първата ни целувка гледаше стерео с изцъклен поглед,аз буквално го пометох,много съм страстна и отдаваща се на партньора си.
И другия фактор е семейството ,а не че не ме е искал,както повечето писахте.Просто е момче с изградени цели и виждания,предпазващ се от излишни проблеми.
До ден днешен ми пише,че не е безразличен към мен и не иска да прекратяваме приятелска комуникация, но мен това ме убива всеки път.
Какви приятели можем да бъдем?А той е объркан и се бори със себе си,но знам че няма да се реши,

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 17:34 от inata6

# 119
Залитането, емоциите, драмата са обясними. За мен обаче не е приемливо жена на тази възраст да не може да приеме действителността - ако той Ви искаше, щеше да е с Вас. Била съм на неговото място - 27 години разлика, 2 деца и 30 години връзка, от които 20 години брак с друга жена. Не беше лесно, социално приемливо и нито неговите, нито моите близки и приятели бяха очаровани.
Когато човек иска, търси начин. Когато не иска, търси оправдания.

Общи условия

Активация на акаунт