залитане по много по млад мъж

• 11 422
  • 264
  •   1
Отговори
# 120
Всеки може да се самозаблуждава колкото си иска. Истината е, че ако един мъж иска една жена винаги намира начин.

# 121
Тоя льохман, един ден като се събуди от детинския си идеализъм ще съжалява горко, цял живот + половината от следващия. По-сигурен съм от Нострадамус за числата от тотото.

# 122
Тоя льохман, един ден като се събуди от детинския си идеализъм ще съжалява горко, цял живот + половината от следващия. По-сигурен съм от Нострадамус за числата от тотото.
😂 Провали ли си живота, че не иска 40 годишна обременена тигрица... 😀

# 123
Осакатил, по-скоро.

# 124
Жив да го ожалиш 🤣🤣🤣
Вяско не всички мъже се падат по по-възрастни жени.

# 125
Мани, че му се ядосах вече...

# 126
Вяско взе го навътре брат ,живота продължава а аз не мисля,че съм изпуснала невиждани креватни преживявания,но какво да искаме от човек бил с една 16 годишна 4 години  и от 1 година на сухо.
Мани чак мен ме е яд какви льольовци има.
Жалко че ми е слабост. И  като го видя явява.......полудявам

# 127
Васко, намери си някоя леля и недей да се ядосваш на чуждите работи. Момчето може да си търси нещо сериозно, не да се самозалъгва с отегчени омъжени госпожи. Връзка само за секс- вижте авторката дали е само секс при нея(при положение, че дори не са си легнали), напълно възможно е да се влюби и да си троши нервите по-късно. Не всеки си пада по такива неща, а и евентуалните проблеми не си заслужават.

# 128
Жив да го ожалиш 🤣🤣🤣

И моят е с 8 години по млад.

# 129
А, аз теб не те и мисля, inata., ти ще го забравиш. Той теб може и да не успее. Щото това, което го е уплашило днес, един ден ще спре да го плаши. И ще му остане да си го бие в главата гарнирано с "ами ако" и "ах, как можах". Но си е негов проблем де, да се спасява. Съдбата раздава шансове на кьораво.
На теб всичко най, не гледай назад, ти поне.

rf22, мерси за идеята, не се бях сещал. А момчето може да си търси каквото ще. Пак е шматарок.

# 130

rf22, мерси за идеята, не се бях сещал. А момчето може да си търси каквото ще. Пак е шматарок.

Някаква дива завист долавям тук, правилно ли усещам?
Ако не ти връзват, питай за съвет тук, със сигурност ще получиш добри напътствия.

# 131
не мисля,че съм изпуснала невиждани креватни преживявания,но какво да искаме от човек бил с една 16 годишна 4 години  и от 1 година на сухо.
Значи ще изляза прав, че го е шубе, че няма да ти отговори на очакванията.

# 132
Чак пък дива завист...от луда ревност нищо повече не е.
Споко, няма да измествам повече главните герои във филма с моите си предсказания.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:15 от vяsko

# 133
Жив да го ожалиш 🤣🤣🤣

И моят е с 8 години по млад.
И това какво значение има? По какъв начин променя факта, че не всички мъже харесват по-възрастни жени?
Вяско, що не се срещнете с авторката? За нея тръпка за теб леля и всички са доволни.

# 134
ЛимонКе, не всички разбира се. Но много повече отколкото предполагаш. Ще пораснеш и ти, ще прогледнеш.

Общи условия

Активация на акаунт