залитане по много по млад мъж

• 11 426
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
И сега съзнавам добре, че не се стигна до нещо повече, защото щях да затъна много повече,  не че сега е по лесно...но щетите щяха да са повече от дивидентите. Аз просто съм от хората, които не стават за тия работи. Дано ми мине по-скоро,а на вас Благодаря, защото въпреки хапливите и злобни коментари имаше и много полезни и истински съвети,които ми помогнаха и ме отрезвиха.Благодаря ви.

# 166
Как ще се забавлява... Моля ти се. От всякъде си личи, че умира за теб. Определено е влюбен. И как да не е. Та ти си просто У-Н-И-К-А-Л-Н-А. Всички пикли, дрисли и други същества от женски пол по-добре да се скрият😂 За да не се притеснява момчето се развеждай на мига и скачай в новата любов. Младежа ще се влачи в краката ти! Давай момиче!

# 167
Inata, ти си:
По-възрастна
Омъжена
С деца
Колежка
Вероятно шефка

Той НЕ е:
Камикадзе

# 168
Как ще се забавлява... Моля ти се. От всякъде си личи, че умира за теб. Определено е влюбен. И как да не е. Та ти си просто У-Н-И-К-А-Л-Н-А. Всички пикли, дрисли и други същества от женски пол по-добре да се скрият😂 За да не се притеснява момчето се развеждай на мига и скачай в новата любов. Младежа ще се влачи в краката ти! Давай момиче!

Откъде извира тая злоба незнам, но аз не искам да обиждам никого,и ако съм обидила някой от вас се извинявам.И като цяло темата се измести в съвсем друга посока Нито се меря с 20 годишните,нито осъждам живота на 40 годишните.Всеки отговаря за собствените си постъпки и трябва да може да поеме последствията от тях.Успех.

# 169
И сега съзнавам добре, че не се стигна до нещо повече, защото щях да затъна много повече,  не че сега е по лесно...но щетите щяха да са повече от дивидентите. Аз просто съм от хората, които не стават за тия работи. Дано ми мине по-скоро,а на вас Благодаря, защото въпреки хапливите и злобни коментари имаше и много полезни и истински съвети,които ми помогнаха и ме отрезвиха.Благодаря ви.

Много добре си направила, просто трябва да стиснеш зъби още малко. Знаеш ли, ако бяхте продължили, ми се струва, че ти щеше да загубиш интерес, а той да хлътне. Още в първия ми пост ти написах да разкараш малкия деликатно и да излезеш от ситуацията с достойнство.
Злобните коментари показват лични липси и залитания. Всеки ги има, но не всеки се справя адекватно с тях.

# 170
Не знам дали я е оприличил на тигрица или на таралеж в гащите, като се е поразмислил. Rolling Eyes

Няма никакво значение, технически бутилката не е отваряна, леко са я разклатили и е под налягане Grinning

И всеки път когато останем насаме тая бутилка става с все по-голямо налягане..
И се убеждавам, че нещата не са приключили и от негова страна

# 171
Намери си друг извън работата и ще забравиш за този.
Лесно е да се каже и е доста трудно да се получи, но се бори със себе си.
Много ме е яд на такива мъже, като този, обаче за съжаление са доста. Хем искат, хем те объркват, хем после те карат ти да се чувстваш виновна. Абе с една дума - малък си е, и на години и на акъл. Лошото е, че такива има и в по-късна възраст.

# 172
Прегръща те, когато останете насаме, защото ти го позволяваш. След като той не може да бъде мъж на място и да се държи зряло, поне ти бъди жена на място и прекрати тези глупости. Не заради другите, заради теб самата и собственото ти достойнство.

# 173
Inata, ти си:
По-възрастна
Омъжена
С деца
Колежка
Вероятно шефка

Той НЕ е:
Камикадзе

Да, ако беше разведена, макар и с деца, можеше и да е по-различно. Тук няма връзка наистина, но има ситуации, в които ми изглеждат приемливо подобни връзки. Например някоя зряла жена да използва сексуалния ентусиазъм и енергията на младичкия, като в замяна го рафинира малко, без да го занимава със семейство, деца и пр., и да го залива с натрупаното през годините ѝ огорчение. След някое време връзката да приключи и младичкият да има възможност да се отдаде и на по-пълноценни отношения, а не лелята да се опитва да го закопчее, влачейки го по инвитро-клиники, че да му роди дете, защото заслужавал да има дете и тя е тази, която трябва да му го роди, въпреки че е в (пре)менопауза.  Приемливо ми е и зрял ерудиран мъж, който да рафинира някое младо момиче, да го въведе в културни среди, до които иначе момичето не би имало достъп, и след време са се разделят, без да се опитва да връзва момичето с деца и да го възпитава в домакинско-прислужнически манталитет, защото той е по-зрял и опитен и смята, че така е редно, и момата цял ден трябва да шета и да го чака с пантофите, салатата и ракията.

# 174
Кукумицинка, съгласна съм, но тук наистина казуса е различен и се опитвам да коментирам само него.
Дори и да не е връзка, Friends with benefits е напълно приемливо за мен, ако няма намесени триъгълници. Но и за това не става въпрос тук.

# 175
Не знам дали я е оприличил на тигрица или на таралеж в гащите, като се е поразмислил. Rolling Eyes

Няма никакво значение, технически бутилката не е отваряна, леко са я разклатили и е под налягане Grinning

И всеки път когато останем насаме тая бутилка става с все по-голямо налягане..
И се убеждавам, че нещата не са приключили и от негова страна
Точно за това убеждаване говоря...

# 176
Без задни мисли: Ината, мислила ли си да вложиш малко страст и енергия, за да успееш да подпалиш отново искрата в брака си?
Говорите ли си с мъжът ти? Осъзнат ли е проблема между вас?
Просто секс ли търсиш? За мен е малко...невероятно чак да си влюбена. Предполагам, че ти харесва тръпката, която отдавна е заспала, но претегляш ли рисковете от действията си?
Бих се радвала да чуя отговорите на тези въпроси, защото само коментираш позицията си във фирмата, външността си, но не задълбаваш в по-сериозните въпроси и това е лековерно и странно... Аз не мисля, че този младеж е върхът на айсберга. Само на 23 е, колкото и да ги е надраснал. Освен страст, не описваш никакви негови качества. Не виждам дълбоки чувства. Повърхностно чешане на егото и доза възпламеняване.
За мен не си заслужава, защото това са чувства, които скоро ще угаснат, а последствията ще доведат до лавина сериозни емоции, които могат да се отразят зле на цялото ти семейство и на теб самата.

# 177
Само аз ли се обърках? Той не иска и отказва срещи, след това уж се бил шашнал от женска страст, но няма опит, сега Ви преследва да Ви гушка?
В тази тема залитането Ви се отразява на отношенията вкъщи, в съседна приемате съпруга си какъвто е...

# 178
  • София
Добре, в крайна сметка си го искаш, така ли? Защото вчера се беше отказала. Срещата ви ли катализира обръщане на мнението?

# 179
Thaicho то и аз така съм се объркала ,че незнам как ще продължи тая работа
Чакалката е  много права ,липсва тръпката в отношенията със съпруга (то изобщо след 20 години за какво говорим)А има ли други хора толкова дълго само с един човек? Броят се на пръсти,но оценки дават всички.
И просто се появява някой ,който ти обръща живота, не си се стремял към това,не си го търсил ,просто се случва. А си права, че вероятно е липсата на внимание вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт