залитане по много по млад мъж

• 11 413
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
Добре, в крайна сметка си го искаш, така ли? Защото вчера се беше отказала. Срещата ви ли катализира обръщане на мнението?
Няма какво да искам освен като се видим да не фамилиарничи с мен и да ме гледа като куче кокал а в същото време да ми изтъква: Ти си женена и аз няма да влизам в тоя филм
Той самият не е наясно със себе си а после аз съм виновата.

# 181
  • София
Постави го на мястото му. Еднократно и категорично парирай така, че да стане ясно.
После..... после време.
И не се хващай на дребни провокации.

# 182
Ами кажи му го, де. Но според мен ти се ласкаеш от поведението му, защото то ти дава една идея по-голяма увереност, че си харесвана. Ако действително ти причинява дискофморт, досега да си го пресекла. Щом имаш кураж да въртиш афера, значи не си толкова загубена и би трябвало да знаеш кога да посечеш неприемливото поведение. А той, лично според мен, има съвсем други притеснения извън моралните.

# 183
Колко от вас имат 20 години връзка с мъж или жена без да изневерят,че ми стана много интересно ?Едва ли са повече от 5 .То вече хората се разделят на третата година, не правят никакви компромиси, гледат собствения си интерес а от всичко това страдат децата.
Така, че нека да не ме съдят хора, които не са имали и половината семеен стаж.

# 184
Какво значение има как те гледа? Като кокал ли или като парче салам. Игнорирай го и се погрижи за собственото си ментално състояние.
Казал ти е, че не иска за се забърква във филми и се е спрял, когато сте се натискали.  Каквото и да става в главата му не би следвало да е проблем, ако си решила, че ще стоиш настрана.
*Статистиката колко от нас са читави едва ли ше помогне. Ако заигравката ви се разчуе поне ще си подготвена за съдниците в обкръжението ти.

# 185
Thaicho то и аз така съм се объркала ,че незнам как ще продължи тая работа
Чакалката е  много права ,липсва тръпката в отношенията със съпруга (то изобщо след 20 години за какво говорим)А има ли други хора толкова дълго само с един човек? Броят се на пръсти,но оценки дават всички.
И просто се появява някой ,който ти обръща живота, не си се стремял към това,не си го търсил ,просто се случва. А си права, че вероятно е липсата на внимание вкъщи
Събрала си се с мъжът ти, когато той е бил на 16 😂

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 19:09 от _limonche_

# 186
Ами кажи му го, де. Но според мен ти се ласкаеш от поведението му, защото то ти дава една идея по-голяма увереност, че си харесвана. Ако действително ти причинява дискофморт, досега да си го пресекла. Щом имаш кураж да въртиш афера, значи не си толкова загубена и би трябвало да знаеш кога да посечеш неприемливото поведение. А той, лично според мен, има съвсем други притеснения извън моралните.

Какъв дискомфорт?Аз разцъфнах,.Да сигурно от вниманието и тръпката, сигурно защото ми е липсвало това,но това вече е време да приключи завинаги

# 187
Дискусията не е по повод хипотетична изневяра, а заради това, че една жена трябва да има достойнство и да не се бута там, където не е желана. Няма значение какви са причините за отказа и колко е неприятно, стискате зъби и го поставяте на място.

# 188
Авторке, явно негативното усещане, което оставяш у мен не е неоснователно .
Мъчиш се нещо да ни пуснеш по пързалката. Как така мъжът ти е 8 години по-млад от теб, ти си на 40, а сте заедно от 20 години. То стана ясно, че не си на 40, а на 44, но пак е апсурдно.

# 189
Авторке, явно негативното усещане, което оставяш у мен не е неоснователно .
Мъчиш се нещо да ни пуснеш по пързалката. Как така мъжът ти е 8 години по-млад от теб, ти си на 40, а сте заедно от 20 години. То стана ясно, че не си на 40, а на 44, но пак е апсурдно.

Ами може и да съм на повече, нужно ли е да си казвам точните години,все едно се води някакво разследване
Не това беше темата

# 190
Форумът предлага една прекрасна опция за преглед на по-стари мнения. Спри се вече, че ставаш жалка.

# 191
Inata, не е нужно да си казваш годините, името, образованието. Но когато пускаш тема, точно като тази има известно значение дали си на 36г или на 44г.
Всъщност няма значение, троши си главата.

# 192
Аз пък не разбирам нездравото любопитство да се рови в други теми. Дава се казус, житейски, човешки...да се търси слабо място на авторката от хрисими съфорумки, това ли е целта?

# 193
Много са хората, които не изневеряват. Някой изневери бих ги разбрала. Ама не в този случай, застаряваща жена преследва млад мъж с цел да си погъделичка егото. Бррр, отврат.

# 194
Аз пък не разбирам нездравото любопитство да се рови в други теми. Дава се казус, житейски, човешки...да се търси слабо място на авторката от хрисими съфорумки, това ли е целта?
Защо да е слабо място несъответствията, които авторката сама си сътворява в различните постове? Още повече, че за тази тема тя самата изтъква възрастта като някакъв фактор как той бил по-млад, пък не искал, а тя била на възраст, но изглеждала много по-млада. Аз погледнах и назад - веднъж казва, че има две деца, а веднъж - едно. Да си бъде каквато иска, не ме интересува, но хората тук мъдрят по нейния казус, дават й някакви варианти, а тя си държи на нейното как той я искал или пък не знаел какво искал и как никой нямал 20 години брак без изневяра. Ами просто не е вярно. Моите са 15, но ако съм жива и здрава ще продължава така от моя страна, както и от негова. Та не са рядкост такива бракове - убедена съм.
И в друго не е права, че случайно се е случило и че го обичала. Смятам, че човек съзнателно се оглежда и търси някаква "тръпка". Няма как да ти се случи, ако нямаш очи за това.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 21:21 от ornelam

Общи условия

Активация на акаунт