залитане по много по млад мъж

• 11 380
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Майките на "момчета" трябва в един момент да приемат, че момчетата им вече са мъже. Имам син, който е пълнолетен, редно е след една определена възраст синовете да се откъснат от полите на майките си, категорична съм за себе си, че ако пожелае да сподели с мен, че се среща с по-възрастна от него жена, па дори и на моята възраст да е, ще се интересувам единствено да е ок със себе си и връзката си. Години на никого няма да броя.

Мисля точно като теб и благодаря, че написа горния пост, Кикимора!
С тази разлика, че синът ми е на почти 16 години. Не е още пълнолетен, но и това скоро ще стане.
Живот и здраве!

# 241
Защщо не сте колеги? Изгони ли го/нали си шефка/? 🤔

# 242
Майките на "момчета" трябва в един момент да приемат, че момчетата им вече са мъже. Имам син, който е пълнолетен, редно е след една определена възраст синовете да се откъснат от полите на майките си, категорична съм за себе си, че ако пожелае да сподели с мен, че се среща с по-възрастна от него жена, па дори и на моята възраст да е, ще се интересувам единствено да е ок със себе си и връзката си. Години на никого няма да броя.

С тази разлика, че синът ми е на почти 16 години. Не е още пълнолетен, но и това скоро ще стане.
Живот и здраве!

То на човек като му дойде до главата друга песен запява.
Аз пък бих искала синът ми да има партньорка на възраст около неговата, да остаряват заедно.

# 243
  • Sofia

Живот и здраве!

То на човек като му дойде до главата друга песен запява.
Аз пък бих искала синът ми да има партньорка на възраст около неговата, да остаряват заедно.

Не, просто хората СМЕ различни. Желаем различни неща за децата си и за себе си.
Аз пък бих искала синът ми да има партньорка, с която да се чувства жив, жизнен и щастлив.
Не робувам на възрастови стереотипи.

# 244
Нанук, емоциите на майките са всеизвестни и независими от възрастта на изгората на мамин златен, нека не драматизираме в тази посока

# 245
Ясно е, че под чаршафите на отрочетата няма работа една майка, но едва ли с гордост и умиление би заявила: о, той моят синковец излиза с една наборка..

# 246
Майка ми никога не е коментирала възрастта на половинките ми. Стига да се държат добре и да съм щастлива, тя няма против. В случая обаче възрастта може да е допринесла, но не е основен проблем. Драма е, че той не иска, а Авторката не успява да го преодолее и се лута между "изневярата е приемлива след дълъг брак" и "аз съм страстна, ухажвана жена и той ме гушна"...

# 247
  • Sofia
Запитвала ли си се, ако си на мястото на майката на това момче, как би се чувствала? Защото мисля, че на нея няма да и бъде радостно от факта за връзка на сина и с нейна връстница (почти).

От това мнение съм ей-така: smile3555.

# 248
Майка ми никога не е коментирала възрастта на половинките ми. Стига да се държат добре и да съм щастлива, тя няма против. В случая обаче възрастта може да е допринесла, но не е основен проблем. Драма е, че той не иска, а Авторката не успява да го преодолее и се лута между "изневярата е приемлива след дълъг брак" и "аз съм страстна, ухажвана жена и той ме гушна"...

Е, не е точно така.Той не знае какво иска. Гледа с изплезен език,  пуска фитили и се дърпа. А тя е усетила тръпка, мъжки погледи от онези специалните, което я е извадило от дълъг застой,  просто пита как да се справи с тази история.
Доста я поукрасихме тук картината.

# 249
Той и е отказал дори секс... Всяка жена с поне малко достойнство щеше да го е зачеркнала. Дали той не знае какво иска, играе си или нещо друго, няма значение.

# 250
Запитвала ли си се, ако си на мястото на майката на това момче, как би се чувствала? Защото мисля, че на нея няма да и бъде радостно от факта за връзка на сина и с нейна връстница (почти).

От това мнение съм ей-така: smile3555.
Щом не си Misc Bomb пак добре.

# 251
Имам син на 18г. Сега съм ларж по отнешение на връзките му, просто защото няма такива или поне не съм го усетила да има нещо сериозно. Не съм консерва, но не знам как бих реагирала, ако има връзка с моя връстница/почти. Признавам си, че вероятно ще ми е леко дискомфортно.

# 252
По темата, грозно е. Още по-грозно е мъжа, дето по-принцип се контролира по-трудно (и то момче на двайсет и нещо години) да е по-разумен и с по-добре изградена ценностна система от семейна жена, с мъж, деца и прочее, за мен е много грозно. Като не сте се наиграли и начесали, не се женете, старомодно, ама ако няма сериозни проблеми в семейството, защо се занимавате и мислите глупости. Гледайте си децата, мъжа, врътнете плочата да се успокоите и така.

# 253
Редно е да се откъснат, да. Но всъщност авторката не иска истинска връзка и за младежа това ще бъде загубено време, ако не броим секса. Тя иска да е харесвана, гушкана и привлекателна в нечии очи, но тя какво ще даде за тази връзка? А и поставяйки мъжа си в позицията на крайпътен камък и статист, може да се предположи, че и другите мъже биха били в подобна роля. И аз не бих била във възторг, ако имам син в такава "връзка". Ще се замисля, че нещо не е съвсем наред или аз не съм му показала достатъчно ясно важните неща. Но, както се вижда, младежът не иска да има връзка, дори не иска само секс да има с нея. Много е вероятно авторката сама да се държи фриволно и предизвикателно и младежът да се влияе от това, а да не е негова инициативата.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 16:46 от ornelam

# 254
Направо повярвах, че има майки на момчета, дори и пълнолетни, които са ОК синът им да има връзка с 20 години по- възрастна омъжена жена. Правим се тук анонимно да много отворени.

Общи условия

Активация на акаунт