СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 19

• 27 711
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Резултатите се въвеждат служебно в електронната система. Ако се издават служебни бележки с резултатите от НВО, тези от областния кръг на олимпиадата ще бъдат вписани в нея. Поне така беше досега.

# 481
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз продължавам да нямам резултати от ПИ в Междучасие, в изпитай ме не е качено нищо, нито по МАТ, нито по БЕЛ. Rage

Ема направи онзи ден НВО от 2019 по МАТ, реши 2 модул за 35 минути, без грешка, има 3 грешки на 1 модул от недочитане на условията. Тоест да й махна 6 точки, дори 10 точки да й сваля, резултатът пак е много по-добре, отколкото на ПИ досега. С изключение на ПИ на Веди, Булвест и Плевенската гимназия, там ги направи  много добре. Обаче ПИ на Междучасие и на ПЧМГ....разликата е много голяма. Записах я в Регалия, досега не е правила техни ПИ, да видим пък там какво ще се случи.

# 482
  • София
Резултатът на моето дете от ПИ3 БЕЛ на Междучасие си го видях в Promotions на пощата в gmail съвсем случайно. Проверете и там. А по математика се вижда веднага след като свърши теста или в изпитай ме като диаграма.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 16:00 от Медунка

# 483
За отсъствията не би трябвало да се пишат, освен ако не е с цел да се стегнат децата. Но дъщеря ми имаше по руски цяло отсъствие, а е влязла , но по-късно заради проблеми с рутера. Писах на госпожата защо не е закъснение. Не искам да ви препращам отговора, то не бяха големи букви, някакви извинения. Не разбрах подигравали се или не е наред. Много се ядосах. Писала съм и друг път, и аз съм учител. Не го разбирам.

# 484
  • София
Мейлите от Междучасие и на мене ми потъваха в най-дълбокия спам на gmail. Simple Smile
А относно отсъствията, би трябвало по време на ДО да остава правото да имаш такива поради заболяване и домашни причини. Но не знам дали е разписано някъде.
При нас така или иначе не се пишат такива в момента.

# 485
Clever, извиниха ли отсъствието на детето?

# 486
Аз на моя му отправих предизвикателство - ПИ на ПЧМГ. След като аз го реших без грешка (е, още се боря с подусловие б на последната задача, но няма да му кажа 😃), значи и той трябва да го направи. Победителят ще спечели... ще видим какво. Може би да го освободя два дена от решаване на задачи. Мисля, че това ще повиши КПД-то му значително.
Тестът е хубав. Малко по-труден от обичайните, но е далеч от нещо невъзможно.

# 487
  • Велико Търново
Вчера дъщеря ми имаше цяло отсъствие по музика, забележете. Досега, откакто е започнало ДО не са имали час, нищо че има 5-ца на незнайно какво, но с отсъствието се ядосах. Днес имаше авария и три часа нямахме ток, звъннах на класната да й обясня защо София не е в час, тя ми каза, че отсъствия по принцип не пишат заради ИП, и беше втрещена за музиката. Не че ми е дерт, че ще фигурира, но пък и бих била доволна да не ми боде очите в ел.дневник.

# 488
  • sofia
Аз продължавам да нямам резултати от ПИ в Междучасие, в изпитай ме не е качено нищо, нито по МАТ, нито по БЕЛ. Rage

Моят син също няма резултат по БЕЛ. Да не отварям темата, че няма и резултат от пробния по МАТ от февруари месец. Писах им, нищо...Ама не мога да се ядосвам.

# 489
  • София
Здравейте дами,
промените в материала по бел и мат за матурата има ли ги в заповед или друг документ някъде на страницата на МОН? Не открих нищо.

Ако някой ме насочи, ще съм много благодарна.

# 490
Здравейте дами,
промените в материала по бел и мат за матурата има ли ги в заповед или друг документ някъде на страницата на МОН? Не открих нищо.

Ако някой ме насочи, ще съм много благодарна.
Заповед няма. Единствено публикация на страницата на мон. Най-долу в пдф:
https://www.mon.bg/bg/news/3898

# 491
  • София
Благодаря maria77bg!

# 492
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Звънях в Междучасие. Чакат се трима преподаватели да предадат резултатите.
Сред тях е и Михайлова. Трудно било заради отворените въпроси, които трябва проверяват...
Изводът е, търпение  му е майката.
Пошегувах се с дамата, че докато видим резултатите ще дойде НВО-то.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:51 от LussyMila

# 493
  • София
Аз на моя му отправих предизвикателство - ПИ на ПЧМГ. След като аз го реших без грешка (е, още се боря с подусловие б на последната задача, но няма да му кажа 😃), значи и той трябва да го направи. Победителят ще спечели... ще видим какво. Може би да го освободя два дена от решаване на задачи. Мисля, че това ще повиши КПД-то му значително.
Тестът е хубав. Малко по-труден от обичайните, но е далеч от нещо невъзможно.
И аз снощи ги решавах, ама само до 20-та задача. Сега днес той, да видим. Задачите са добри. Хема не са трудни, хем провокират мислене и да си покажеш знанията.

# 494
  • София
А където не са предадени всички произведения, продължават ли по план или започват с преговор и непредадените произведения ги отлагат за след 15.06?

Продължават си, имат големи домашни, вкл. освен часове провеждат и консултации върху новия материал ... По литература даже имат трансформиращ преразказ на Бай Ганьо пътува. По мат. са по средата на неравенства. Даже с всичките консултации се получава, че имат онлайн уроци от сутринта до 5-6 часа.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 16:17 от didita4u

Общи условия

Активация на акаунт