СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 19

• 27 439
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Сакън! Сетих се за една дама, която наричаха Класната.Joy

# 721
А, не, ти си ново поколение класни Simple Smile

# 722
  • sofia
Записах седмокласника на пробните в Рагалия, сега получих мейл с потребителско име и парола, но не мога да вляза с тях, при вас има ли такъв проблем? Дали не са активирани все още профилите или е нещо само при мен?
  Аз имам същия проблем. Дали не трябва да си направим сами профил в сайта?

# 723
  • Отвъд алеята зад шкафа
Записах седмокласника на пробните в Рагалия, сега получих мейл с потребителско име и парола, но не мога да вляза с тях, при вас има ли такъв проблем? Дали не са активирани все още профилите или е нещо само при мен?
  Аз имам същия проблем. Дали не трябва да си направим сами профил в сайта?

Аз не съм пробвала да вляза, защото пишеше, че ще получа допълнителни указания. Според мен в деня на изпита ще е активно всичко.

# 724
  • София
Момичета, а знаете ли от колко часа ще е ПИ в Регалия? И аз го записах младежа, но не намирам информация за това.

# 725
  • Sofia
Благодаря на всички. Поне изпуснах парата. Ще изчакам да видя дали ще нанесе оценката и ще преценя какво да направим.

Грийн, аз пак след 300 мнения изчитам, но... поне постът ти е от днес Simple Smile
Имахме подобна ситуация с друг предмет. Аз не се обаждам никога. Просто накарах дъщеря ми да говори пак с нея. Обяснила й е, че предметът и оценката й са важни за нея и я помоли за "поправка", но онлайн. "Дамата" й звънна чрез приложение и така... 1 час и 40 мин! Побърка я обаче... на първите 2 задачи от уж 5 запъна... и със следващите 3 трябвало да се поправи... След 100-те минути отдадени на целия материал (!) й каза, че ще й даде малко от нея и ще й пише 5,50...

Не знам дали е по-доброто решение, но се възхитих на търпението на щерката, която тя НЕ проявява с нас, но... карай...

За да изпусна аз парата... ще я изпитва пак... за да я оформи... все пак има още месец до 15.06 Simple Smile

# 726
Момичета, кое дете се беше явило на олимпиада по физика и е на “ ти” с нея? Искам да питам нещо на ЛС.

# 727
  • София
Момичета, а знаете ли от колко часа ще е ПИ в Регалия? И аз го записах младежа, но не намирам информация за това.

Предишният път системата беше отворена от 10 до 18 ч. и в този диапазон трябва да влезнат да направят теста. Като наближи ще изпратят мейл с указания.

# 728
И аз да питам нещо - интернет адреса на електронния портал, където можем да подаваме заявления и прочее в служебните бележки ли го пише.
В тоя сайт на министерството хич не мога да се ориентирам...
Мерси!

# 729
# 730
Букмарк!
Мерси Heart

# 731
  • София
Ще имаме родителска среща около 20 май. Разяснителна за НВО. Предполагам дистанционна. Simple Smile
Изпратиха ни материали за кариерно развитие; част от тях е ДПП и баловете за влизане м.г.
Дадоха ни седмица да подготвяме въпроси.
Ще връщат капарото за зеленото училище. Жалко. Все се надявах, че ще им предложат вариант да се проведе след НВО. Но не би.

# 732
А тая година дали ще има разхождане до училищата - гнезда за второ, трето класиране или ще бъде всичко електронно?

# 733
Гнездата бяха за подаване на документи за кандидатстване. Сега е онлайн, но ще има опция да се отиде в гнездо или евентуално в собственото, където ще направят вместо теб подаването.
Иначе за записване или заявка за участие във второ ще се ходи до училище.

# 734
Момичета, като сме започнали с въпросите да задам и аз няколко Simple Smile

Защо всяка година минималния бал за прием в гимназиите е различен? На какъв принцип се определя? И защо толкова късно се обявява? След първото класиране пада ли и, ако да защо? Може и на ЛС, ако мислите, че ще е излишен спам Simple Smile Просто така и не разбрах как точно се определя

Общи условия

Активация на акаунт