Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 328
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Намира ли се в България в мини размера?

# 466
Планирах нещо друго, но като застана пред Наташа винаги се отплесвам. Поне пречупих непоносимостта към жълтото, може и да го нося по-често.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 08:13 от illlzy

# 467
Много е хубава тази палитра!
Thaicho, ще ти сипя в някоя мини кутийка да я пробваш. Моето пътуване ще почака още малко, хайде тези дни да се видим.
zvezdelina, радвам се, че съм уцелила с препоръката. Пудрата я имаше в Нотино, но е изчерпана- https://www.notino.bg/by-terry/face-make-up-prozrachna-pudra-s-k … uronova-kiselina/
Не знам Светла дали има още минита или големи, но винаги отговаря на въпроси- https://m.olx.bg/ads/user/9he/?page=5

# 468
Малко розово от мен, от днес:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 469
aniii1, чудесен е! Освен това имаш страхотни очи.

Есмералда, днес си взех крема на La roche posay, който ми препоръча.

# 470
... Това е защото си мислех ,че качеството на който и да е продукт се определя от съставките и би трябвало да има връзка с цената .С такива съображения избрах определящо да е качеството -състава. По тази моя си  логика колкото  по-малко от обявените за вредни съединения на алуминия, титаниев  диоксид, талк и др от черния списък ,толкова по-добре.
Toва е изключително широко разпространено и популярно заблуждение. Не само в сферата на козметиката.

Аз може и да съм изостанала, малко извън темата, но не са ли твърде малки за сенки на 12 г? Не мога да си представя дъщеря ми, която е на 10, след 2 години да използва грим.
Mamamari не каза конкретна цифра, но моята е на 12 и засега не ползва какъвто и да е грим с изключение на случаи като Хелоуин, когато и мацвам малко глитър. Но съученички нейни на същата възраст ползват - глосс, хайлайтър, спирала, та не мога да се изхвърля с генерални изводи. В крайна сметка и на 13  и на 33 и на 63 е въпрос на личен избор и стил дали, какъв и колко грим ще се ползва.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 18:38 от Agent Provocateur

# 471
Моята е на 17 и е модел и не използва никакъв грим, освен когато е на снимки. Само козметика за кожата. Там е лудост. Не иска, не ѝ харесва да се гримира.

# 472
12/13 -годишните отдавна не са това, което бяха някога. Ето ви колекцията на едно 13-годишно момиче. По-голяма е от моята, а и вероятно от тази на доста от пишещите тук.

https://youtu.be/pY_i_CiYk6c

# 473
12/13 -годишните отдавна не са това, което бяха някога. Ето ви колекцията на едно 13-годишно момиче. По-голяма е от моята, а и вероятно от тази на доста от пишещите тук.

https://youtu.be/pY_i_CiYk6c
Simple Smile))) Тоо Faced, Murad, Urban Decay, Hoola, ABH, Fenty... Simple Smile))))))))))
Девойчето не си поплюва!
"all the makeup i have, i have collected over a course of months. i earn money for the makeup i have. im not “spoiled” nor “rich” and i am most definitely not trying to make anyone “jealous”"

# 474
12/13 -годишните отдавна не са това, което бяха някога.
Е, на тази възраст някога през осемдесетте и аз имах тебеширено розово червило и черен молив. Моливът се ползваше за водната линия на долен клепач, както и за очертаване на устните Joy Изтипосвах се така само за излизане, но някои съученички и в училище си ходеха така. Година-две по-късно в езиковата гимназия, всяко второ момиче беше с пълен грим. Поне ужаса с модата на светли устни, очертани с тъмен молив беше вече демоде и затихна GrinТа и някога не беше по-различно, по-скоро с времето променяме възгледите си.
Аз като мъжка майка не съм много в час, но на първия учебен ден в осми клас имаше доста боядисани коси.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 23:36 от Light Beam

# 475
Аз бях 13-годишна през 2004/2005, но и тогава гримирането на съученичките ми се състоеше в слагане на червило в телесен цвят (а често слагаха и от онези коректори във форма на червила вместо червило на устните). Хубави времена бяха, но аз така и не влязох в тренда на мъртвешките устни Joy

# 476
  • някъде под слънцето...
Сериозно ли е проблем да се гримират на  13?
Вчера гледах интервю  на Карбовки с някакяо девойче на 17, което се изживявало като певица.
Току що излязло от клиника за наркомани.Започнало с трева на 13 с благослвията на мама.
За силикона и татусите няма да споменавам...
Детето си има родители и явно обществото го намира за нормално, защото не чух да са имали проблеми  със закрила на детето.

# 477
Малката ми племенница е на 13, обожава с другите да ми рови из козметиката и да си намери съкровище. Има една малка палитричка на Худа- nude light от мен, но я носи на рождения си ден и на специални поводи като завършването, което така и не се състоя. Нищо лошо не виждам. Аз на 14 бях с боядисана коса, псевдо обица на носа, ‘страшна’. Майка ми все обещаваше, че мога ‘да си закача звънец на задника’ ако искам ако вляза в немската, вляза в пилотна, взема си изпитите по английски с А, т.н. Аз го правех и получавах цикламена къса коса, псевдо обици, скъсани дънки и CDта на Garbage. Ако знаех нещо за грим тогава сигурно и палитри щях да искам.

# 478
  • Велико Търново
Дъщеря ми е на 13 год. и вече проявява любопитство към грима, при все, че ежедневно ме гледа как се гримирам преди работа. Разглежда клипчета в ютуб, купила съм й очна линия, защото има голям мерак да се научи да я слага красиво, и не виждам нищо лошо в това. Има гланц за устни и очна линия, с която се цапа само вкъщи, не излиза с грим. Навън поставя само леко оцветен ББ крем на Ла рош позе, защото много й бодат очите черните точки на носа Wink , иначе ходи на редовно почистване при козметик. На 14 год./ще ги навърши след няколко месеца/ иска да й взема някаква голяма палитра с много цветове/по нейни думи/, за да види кои ще й отиват и да си прави експерименти вкъщи. В тази връзка, и предвид факта, че живея в малък град, където нямаме Сефора, Бюти зоун и Дъглас, препоръчайте ми нещо от нет-а , на прилична цена. За опити и проби няма да купувам палитри по 80-100 лв.

# 479
Препоръчвам палитрата на Morphe x James Charles или друга голяма цветна палитра на Morphe. Също така погледнете палитрите на BH Cosmetics, Take me to Ibiza е с много цветове, бюджетна е, а качеството е супер.

Общи условия

Активация на акаунт