Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 327
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм чувала много добри отзиви за палитрите на beauty bay - https://www.beautybay.com/p/beauty-bay/bright-42-colour-palette/ /има още много варианти, разгледайте, давам тази само за пример/. Разполагат с много цветове и са сравнително бюджетни. Обмислям и аз скоро тяхна покупка.

# 481
Любопитство е нормално да проявява. Дъщеря ми също гледа клипове с гримиране. Има гланц на Ланком, но си слага, когато има концерт. Надявам се да дочака 15-16 поне преди да започне с опитите.

# 482
Абсолютно всичко разрешавам на дъщеря ми да пипа, дори и най-скъпите ми палитри и гримове и така е от много малка. Няма обаче интерес към нищо и това ме устройва напълно. Опитваше се да си прикрива някакви измислени тъмни кръгове под очите с коректор Катрис, купих и на Мас, но го ползва супер рядко.
Малката обаче е първа на червилата и гримовете. Пожела да и подаря палитра и и дадох Бонбонс на ТФ. Много е щастлива, само повтаря, че съм и я подарила само на нея.

# 483
  • Велико Търново
Аз от години само чета и се наслаждавам на красиви жени и гримове в темата, но сега се включвам по темата с деца и грим. Моята е 11 годишна, но вече две години е”влюбена в магията на грима”,така казва тя, следи влогове и т.н Това е една част от колекцията,  дори мислех да ви питам ставали за начинаещи 40 плюс майки,

# 484
Дъщеря ми обожава грима. Повечето палитри и продукти сама си ги е купувала. Естествено рови и в моите чекмеджета, но за мен това не е проблем. Сега е на 17 и мога да кажа, чи прави страхотни визии. Както ежедневни, така и цветни. Последно ме гримира за едно семейно тържество и резултатът беше уау. Даже не знаех, че кафяво с опушено черно ще ми отива толкова... Досега винаги бягах от черното. Не ограничам и никога не съм я ограничавала - интересът започна някъде на 13-14. Не е имало "страшни" изпълнения. Понастоящем ползва всичко без фдт.

# 485
  • София
Моята след по малко от 2 месеца ще навърши 16г.
Подарила съм и Шоколадовата палитра на ТФ, единствената и неповторима за мен!
Учех я от 14г. как са ползва база за очи преди да слага сенки. Ползва един, най-много 2 цвята, които се сливат с цвета на кожата и.  Издълбала е единична сянка от нюд палитра на Макс Фактор и друга на Есенс, които съм и купувала. Подарявам и, а тя с радост ползва спирали, които не харесвам. А аз харесвам единствено и само 1. Ле Волюм на Шанел.
Научи се сама да оформя веждите и да ги подчертава  с блонд молив на Есенс за вежди.
Но, изведнъж меракът и рязко замря и сега основно посяга към миглоизвивачката и спирала. Нищо друго не слага. Даже, често я подсещам, поне балсам за устни да слага. Кара си по естество. Та всичко е на периоди.
Но винаги ще стимулирам у нея поддръжката и грижата за кожата! Поне на това задължително я уча.

# 486
Много интересно видео от една от водещите корейски МУА как се полага базата / фдт на лицето:

# 487
Момичета, случи ми се нещо много неприятно и странно. Снощи когато си махах грима получих алергия (не съм сигурна дали е това, но просто не знам как да определя състоянието). Започна едно ужасно парене и сърбене на очите, което ме държи и днес и сега съм в голяма чуденка защо, ползвам едни и същи продукти, никога преди съм нямала проблеми...На някой случвало ли му се е такова нещо?

# 488
Момичета, случи ми се нещо много неприятно и странно. Снощи когато си махах грима получих алергия (не съм сигурна дали е това, но просто не знам как да определя състоянието). Започна едно ужасно парене и сърбене на очите, което ме държи и днес и сега съм в голяма чуденка защо, ползвам едни и същи продукти, никога преди съм нямала проблеми...На някой случвало ли му се е такова нещо?

Да, случвало ми се е. Беше от мицеларната вода. Нова опаковка на същата марка, закупена от друго място. Чудих се от къде е проблемът и изхвърлих сумати продукти преди да я погледна. Оказа се, че старата е Made in France , a новата е Made in Romania. Това преди десетина години...

# 489
  • София
Да. Случва ми се всеки път с този балм за почистване на Клиник.

Не знам как ще го доизхабя! Стои от година в банята ми и още не съм стигнала половината. Много хубаво почиства лице и грим, топи се в ръцете ми, но докосне ли се до очите, веднага имам симптоми на конюнктивит-но възпаление на очите.

# 490
Здравейте, момичета! Нещо свежо лятно от мен.

На мен наскоро ми се получи зачервяване на кожата, макар и не на очите, беше от мицеларната вода на Агива. Отне ми няколко дни да се досетя кой продукт го провокира.

# 491
Аз имам сенна хрема и често очите ми стават червени и сърбящи. Има дни, в които нищо ми няма.

# 492
  • някъде под слънцето...
При мен зле на очите се отразяват някои слънцезащитни  спрейове .
Ппдчертавам, че винаги , когато пръскам лицето с какъвто и да е спрей , очите са затворени
На една почивка се наложи да  се ходя със затвоерни , защото паренето стана болезнено.
В спешното ми направиха промивки на очите с физиологичен разтвор.Трябваше да повтарям процедурата на два часа.
Стоях си два дни в хотела докато отварянето на очите спря да предизвиква болка.

# 493
  • У дома !
На мен от почистващото мляко на Гарние (розовото) ,купено от Будапеща ми се е случвало силно зачервяване по лицето и парене около очите. Същото купено от България си ползвах преди това и ми нямаше нищо от него.

# 494
И аз имам съмнение, че може да е от дегримьора (използвам на Микса в момента на който даже пише, че е подходящ за чувствителни очи) , но аз съм го използвала и преди и никога досега не съм имала проблеми. А може ли да препоръчате нещо за мазане с което да се облекчи малко сърбежа и дразненето.

Общи условия

Активация на акаунт