Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 44 483
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Много як грим!!! 😍

# 736
  • Велико Търново
esmeralda23, много красиво Kissing Face Но и с тези хубави очи, и минималистичен грим би стоял добре. Аз, с моите вече свличащи се от годините клепачи, нямам много площ за гримиране..

# 737
Страхотно ти се е получило, Есмералда! Точно така си представях минималистичната версия. А това червило ❤ Аз вчера 1 час го блендвах това черно, накрая всичко около мен беше омазано. 😂

Другите да не се покриват, чакаме интерпретации!

# 738
Есмералда, това е най-красивият ти грим според мен! Абсолютно страхотно ти стои Simple Smile

# 739
Благодаря ви, момичета Heart Eyes
И специални благодарности на Ния, че ни запали по този тренд.

Гледах ей това видео вчера, но добавих и малко черно, да има драма. Мацката обяснява много добре.

https://youtu.be/H5SW_xMyESI

Чакам вашите снимки, не се спотайвайте.

# 740
Аз съм много далече от истината, но утре пак ще пробвам Joy

# 741
Дай с отворени очета Петровче, нали идеята им на тези очи е да са фокси, на затворени изглежда доста добре според мен.

# 742
Значи, не давам на отворени, щото само очите направих. Иначе съм натюр и по пижама Joy

# 743
  • Варна
Дай отворени очи, аз само така се показвам. Един път само постнах цялото лице и то заради очила.

Иначе на затворени много ми харесва. Тая вечер и аз ще се пробвам, че имам повод.

# 744
Уаууу! Есмералда голяма красавица!

# 745
Не разбирам аз такива хора дето се мотаят по пижами- без фул бийт с 198151 слоя ФДТ и пудра не може (пиша аз, докато давам акъл из Италиански форум за грим, снимам си краката за инстаграм, но не съм се гримирала от дни, хоум офиствам и загубих бройката на чашките просеко)...
Scalestone- рожден ден? Наздраве!

# 746
  • Варна
NiaV, аааа стига съм одъртявала за тази година. На 24 май ми беше достатъчно, че ударих 30-така. С приятеля ми имаме годишнина.

Стига да се получи и харесам, ще се покажа.

# 747
Ей ме на, изглеждам потресаващо, ама вие само очите ще гледате Joy Nia, приучавам детето да спи само и май от 2 седмици не съм спала. Даже крема за лице ми изисква усилия Joy

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 19:14 от petrova17

# 748
  • Варна
На мен пък много ми харесваш! Хич не личи да не си спала!

NiaV, наздраве!

# 749
Егати якия фокси ай!!!!!!!!!! 😍😍😍
Ако моята муцуна изглежда така без ФДТ щях да пия от сутринта, не от обяд!
Идвам другата седмица, ще ги оставим на бащите, да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт