Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Я сега кажете, тези които са ходили при някоя от тези гримъорки - или пък са ходили и при двете... Коя е по-добра??
Джули или Боряна Стефанова???

# 616
Коя е по-добра??
Понеже не съм запозната с работата на Боряна я гугълнах и сега слушам един неин анализ, с който аз лично не съм съвсем съгласна почти половината от времето Simple Smile

PS Това пък обезателното цветово съчетаване (1:1) на грима с дрехата е толкова... как да го кажа тактично... незадължително Grinning Matchy-matchy отдавна не е комплимент!

Независимо за кой МУА говорим аз бих препоръчала тестови гримове при 2-3 на върха на вашия избор за да видите как те ще интерперетират вашата визия (задължително показвайте на гримьорите и фризьорите, които тествате роклята и бижутата, та дори и обувките) и как работят върху вас... вие трябва да се харесате, в края на краищата! И не им налагайте своите виждания, дайте им творческата свобода да ви направят както те считат за най-добре!

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 22:18 от Agent Provocateur

# 617
Я сега кажете, тези които са ходили при някоя от тези гримъорки - или пък са ходили и при двете... Коя е по-добра??
Надя Сивкова

# 618
PS Това пък съчетаването на грима с дрехата е толкова... как да го кажа тактично... незадължително Grinning Matchy-matchy отдавна не е комплимент!

Даже е израз на лош вкус или липса на такъв.

От видеото като чух "зъ мен", "вмументъ" и "укоту" и го спрях. Щяла да направи веждата на Били Айлиш една идея по-сива. 😂

Извинявам се, не знам коя е жената от видеото, просто коментирам нейните коментари. Но като гледам нейния собствен грим, не бих й дала да ме гримира.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 20:44 от Анонимен

# 619
Даже е израз на лош вкус или липса на такъв.
Не знам дали го възприемам толкова крайно, но просто не е задължително. Помня времената, когато беше. Сега не е и не дефинира стила според мен!

Надя Сивкова
Ох, че приятна жена - и като портфолио и като стил на писане! Мерси, че я сподели , Денси!
И интересен пост от нея точно за сватбения грим!
http://makeupbynadya.com/grim-za-bulki/

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 01:09 от Agent Provocateur

# 620
И аз не съм голям фен на съчетаването на грима с дрехите. Да си отиват - да, задължително. Да са еднакви цветовете - не и не. Може би единствено червено червило стои готино на червена рокля, но и то не е задължително.

# 621
Боряна е добър гримьор и има страшно много клиенти. Но има по- добри.
Кулагин също умее нещата.

# 622
  • Варна
А за мис Бони какво мислите и Кирил Чалъков?

# 623
О, Кирил е бог, но до него трудно се дорежда. Той гримира Лили Иванова и много други звезди.
Той ме е правил с La Prairie, тогава се видях най- красива. Аз, но в мечтания ми вариант.
Бони е добър.
Вижте и Галя @Gall.Ivanova в Инста, Георги Русев и Кирил Гуцов.
Галя е колорист, творец и художник и разбира изключително много от грим. Дългогодишен гримьор на Мас и Диор тя изважда най- доброто от естествените дадености. Гримира обаче в тях.

# 624
  • Варна
В контекста на темата за цветовете - кой цвят носите най-често на очите напоследък? Аз тази година съм обсебена от всички нюанси на лилавото.
В последните няколко месеца много ми се експериментира с цветове и формули.
Пускам и един мой син грим. Не нося синьо често, но пък понякога ми се приисква. 😀

Скрит текст:

Прасковено съчетано а розово и златен клепач с очна линия.

# 625
Кирил Чалъков също гримира във Фетиш, може да се запише час за него, както и за Джули, в салона. За моята сватба избрах Джули, защото исках по-естествена визия, докато ако се търси по- смоуки, фем фатал, бих се спряла на Кирил. Галя Иванова права наистина много хубав, свеж грим.

# 626
  • Бургас
Кирил Чалъков и Джули са топ, Бони също той гримира Глория  и Джули я гримира де.Bowtie  Кирчо е луд и по парфюмите, хаха.

# 627
Не бях влизала цял уикенд и вие сте изписали света Smiley По повод цветовете - според вас кои цветове на мен биха ми отивали най- много ? И какъв цветотип съм Thinking Никога не съм знаела Flushed И общо взето се гримирам едно към ту гьотере Sweat Smile
Кожата ми е с неутрален под тон Simple Smile
...

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 08:24 от Пацолина

# 628
  • София
Ааа уникална мигла!
Казвай какво и правиш! Satisfied

# 629
kopche, тук съм със спиралата на Elizabeth Arden Grand entrance и максимайзера на Диор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт