Здравейте, аз съм АВГУСТинче :)

• 23 207
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
За всички с проблеми с коликите - кремчето на бебинос за колики много ни помага. Пихме и сабсимплекс и еспумизам л, но сега само се мажем и съм доволна.

Това кремче за пръв път го чувам. И аз като  bubcheto15 да питам къде се маже, на коремчето ли ?  newsm78 И ако помага наистина  да го пробвам и него, че се измъчи миличката  Sad Аз и давам капките на Бебинос, но те са ужасни на вкус, миличката чак и се гади, реших да ги кусам аз и откачих... голям отврат, а аз мъча детенцето  Sick

За жълтеницата и нас ни държа над 3 седмици изпихме две банки с глюкоза.

А коликите ни почнаха почти веднага след родилното. По какво се разбират ами започва да се гърчи и свива, а коремчето и става супер твърдо, цялото и личице се зачервява от болката и ако не издържи започва да плаче. Понякога от свиванията на стомахчето връща по малко мляко...голяма е мъка като си я гледам как страда  Sad

За обличането педито ми каза под 24 градуса да обличам бебка двуслойно (къс/ дълъг ръкав), а над 24 градуса с боди с къс ръкав и чорапки, но загъната задължително с памучна пелена.

# 16
СТРАХОТНА е новата ни темичка!!!
ОБЪРКВАЦИЯ благодаря, справила си се чудесно!!!
[/size]

Ние сме добре с малкия Ники. Кърмим се и ние и аз редувам гърдите на всяко хранене. За сега си хапва добре, но все още нямаме определен режим на хранене и за сега му давам, когато поиска. През нощта спи по 6 часа, което е много добре, че мога и аз да си почина.
За коликите му давам чая на Хип и капки Сабсимплекс, мисля че му действат добре и от една-две вечери е по-спокоен.
Това е за сега от нас, целувки и до скоро!

# 17
Момичета, благодаря за думите. Много сте мили. Simple Smile
Реших да сменя рамките, с нещо което сънувах Simple Smile В този ред на мисли, налага да се да ви "открадвам" снимките на мъниците от подписите, защото не сте ги качили в албумчето ни. Надявам се не се сърдите newsm12 newsm12

# 18
Обърквация, миличка, много са красиви рамките, браво на теб  newsm10
а за "кражбата" ти е простено   bouquet

# 19
  • у дома
И ние да се разпишем тук Simple Smile ще разкавам по-подробно за малката принцеса Ния при първа възможност   bouquet

# 20
bubcheto15 много благодаря за отговора!Ние днес (поне за сега)сме учудващо спокойни.
Забелязах че през ноща се буди на 4 часа,а през деня на 2- 2:30.Но днес например се получи така защото 2 часа след като яде се изака и се събуди ,като я преоблякохме беше гладна а бяха минали само 2 часа и 10 мин!Когато кърмех Ники режима ни беше много добър на 3 часа(6.9.12.15.18.21.24),но сега ми е трудно и на мен още да я свикна и и давам като поиска,проблема е че едва издържа да суче около 7-8 мин,и заспива и е голям зор да я накарам да се събуди.
При нас жълтеницата мина много бързо,още в болницата,а и тя отказва да поеме всякакъв биберон ,бута с езиче и затова и накапвам водата в устата от биба с по голяма дупка.
Затова отказва и залъгалката,просто се мръщи и това е!
При нас връвчицата на пъпа се развързва и не знам пъпа ще падне ли или не? newsm78
И на мен ми стана любопитно за крема?
Аз вчера открих чрез търсачката един постинг за коликите в който с две думи пишеше кои храни дразнят бебето,и на първо място е прясното мляко,и въобще млечните продукти,плодове и зеленчуци с повече целулоза,шоколад,въобще неща с какао,от месата най полезно и не дразнещо е заешкото,после пуешко;свинско и накрая пилешко,абсолютни дразнители са телешко и агнешко!
А аз вчера на закуска изпих цяла чаша мляко,после и 1 сандвич с кашкавал и вчера беше ад!
Днес сме ок засега!
На разходка още не сме били и още не сме се къпали в коритото заради пъпа,само се мием на мивката,знам че не е много добре ама съм сама и няма кой да полива Confused
Ами това е от нас!Ще се опитам ей сега да кача снимки,тука пробвахме нещо с татето!

# 21
  • у нас
Здравейте мамчета
Аз да се отчета след днешната ни консултация.Вече сме 4кг и 51 см.Кари е наддала 1,5 кг за 1 месец и цели 4 см.Пу,пу,пу,все така да ме радва от тук нататък,е може малко да намали темпото с килограмите де.

# 22
Lorexa, браво миличка, малката кукличка наддава много добре  smile3501 Дано да продължава все така  Peace

Мамчета искам да ви питам на какви памперси се спряхте. Аз ползвам Хъджис и съм ужасно доволна, но са много скъпи. Иска ми се да ги меша и примерно през деня да тествам някакви по-евтини, но нямам идея кои марки са добри. Та молбата ми е да споделите на какви марки сте се спряли? Благодаря предварително   bouquet

# 23
здравейте   bouquet,

честита ни тема! и ние страдаме от колики, пием еспумизан и правим масажче на корема, но като им дойде момента става ужас.

този номер с режима не знам как става.  newsm78 в началото се опитах поне през деня да я будя на три часа и да я храня 20 мин от гърда - ама, не става - тя веднъж суче 10, веднъж 20 или дори 40 мин. и съответно спи между 2,5 и 4 часа. А 6 часов интервал през нощта ми звучи като научна фантастика - Ирма се буди в 2 и в 5-6 часа и после се приспиваме - ако ни нападнат коликите - час, час и половина - ако й спазвам режима трябва да я събудя след половин час в тези случай Shocked. ами не ми стига ентусиазма за подобно действие Rolling Eyes

# 24
  • у нас
val_stef,миличка казаха ми че марката АRО в Метро са много хубави.Извини ме,но не знам вие в Русе имате ли Метро newsm78. Хъджис са добри,но само ако попаднеш на оригинала,има фалшиви,които пропускат много.Аз лично ползвам само на Памперс.Сега в нашето Метро има промоция и бройката ми идва на 25 ст.
За режима какво да кажа---пълен хаос,но това не ме притеснява и каката така е гледана и си е много добре детето.Сега се храним с малката на поискване.В началото през нощта ми се будеше на 2часа и половине,а от няколко дена през 4 часа.Предполагам,че сама ще си удължи нощния сън.Не я мъча през нощта да я държа 6 часа без храна и само на вода.Щом е гладна давам цица Mr. Green.Къпането същата работа--нямаме точно определен час на къпане.Както дойде,но за мен е по-добре по-късно,защото се изморява и заспива спокойно след баня и папкане.Проблем ми е единствено кърменето в полеви условия Wink.Чудя се къде да се скътавам да я кърмя,когато сме навън.Изнервям се много от любопитковци,а в тези жеги да покриеш бебето и себе си за да не те зяпат,си е чиста сауна.За това навън давам АМ.Така реших проблема при нас.
Хайде пак сме гладни Grinning

# 25
Здравейте мами и от мен.Много хубаво оформена темичка
 .БРАВО на Обърквация-Чудесна е !!!!!!!!!!!!!!!
val_stef и аз ползвам засега Памперс но се чудя още ли да карам с 1 или вече да минавам на 2 номер
Ние си имаме проблем-не можем да се кърмим-така и не захапахме зърното (те моите са малко мънички)И се изцеждам и се храним с биберон #Cussing out Cry
И понеже вече кърмата ми почна да намаля започнахме да се дохранваме с АМ Embarassed
Момичета много ми  е мъчно че не можах да си кърмя детенцето-чувствам се адски виновна-а бях толкова сигурна че поне до догодина май ще се кърмим Cry Cry
Откога да очакваме прословутите колики и как да позная че са те
Иначе ние днес бяхме за пръв път навън за 20 мин. Laughing
Как се обличате за разходки в тези жеги.Педи и на нас ни каза над 25 градуса само по боди с къс ръкав и чорапки а под 25 градуса и с гащиризонче с дълъг ръкав.Завиваме се с една бархетна пеленкаАма това беше за у дома а за навън пропуснах да я попитам.За глюкозата-ние изпихме 3 банки вече  newsm78 и до понеделник мисля да продължавам да и давам -тогава сме при педи и ще видим какво ще каже тя за спирането вече
Дали не е много???????????

Дните минават добре, обаче нощите са ужасни. сАМО ПЪРВАТА НОЩ СПА СПОКОЙНИ, ОТТОГАВА СЕ СЪБУЖДА В 3 и започва един кошмар. Уж се нахранваме, а не заспива и се върти. Постоянно зяпа - дали е колики?
Помагайте момичета. Praynig
spinki и при нас е така от 3 вечерта будуваме до 6 сутринта докато се наядем и след това заспиваме ooooh!
Това е засега от нас-сега влизам в банята да с е поразхладя малко ,че тука си е голяма жега
ПОчивайте колкото можете повече .................

# 26
  • София
Вал_стеф,ние ползваме памперси на Либеро и сме много доволни.От памперс бебка се изрина,та видях голям зор докато й оправя дупето,ама то си е до кожа,на вас може да са ви добре.В Метро при нас един пакет Либеро от 92бр е 25лв.И аз се чудя дали не ми намалява кърмата.В началото гърдите ми ставаха като камък и течеше мног,а сега имам малко повече от това,което тя изяжда.Казват,че организмът се нагаждал и произвеждал толкова,колкото изсуква бебето,ама на мене ми е притеснено.А и пъчето още прокървява от както е паднало.Имате ли представа до кога е нормално?Пак стана дълго,ама си казах болките.Целувки на бебчета и на вас и дано не ви мори много жегата Hug
  party023Ето и тук малка почерпка за рожденния ми ден днес Laughing

# 27
Зравейте мами,и при нас режима все още е мираж тази нощ яде на всеки 2,5ч но каточели коликите поизчезнаха,пу-пу,сега чде на три часа през деня и ние се къпем както дойде.А за памперсите и ааз ползвам Памперс,засега нямаме проблеми.
На вас на кой ден ви падна пъпчето нашето още си стои? newsm78
Аз също като се изцеждам някой път е доста друг път наполовина,но и тя яде различно един път 10 мин,друг път 3 пъти по 10,днес за пръв път и напъхах биберона с вода и отпи 2 глътки,иначе отказва упорито.!Ами това ще си взема и аз един душ че тая жега е отврат!Лек ден!

# 28
bubcheto15   bouquetЧестит Рожден Ден Мн. радост и щастие и Велина да ти е мн. добричка
Вал, сега ползвам Памперс 2-5кг, но ни е голям и пропуска понякога, първия ми пакет беше на Canbebe 2-5 кг и нямахме проблеми с него, но магазина, от к` го купих е ваканция до септември и не мога да намеря от  др. място, затова ще се мъчим с Памперса, а и нали ще растем. И на мен ми се ще да пробвам  либеро но тук не го продават, а др. марки общо взето нямат добри отзиви
vesi77, навън го загъвам с тензухена пелена
И ние нямаме още режим, но как да го мъча с режими. Simple Smile
Пъпчето ни падна на четвъртия ден
Лек ден
[/color]

# 29
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУБЧЕТО15
В началото и аз бях купила Либеро, но се оказаха големички, също и тези нестандартните на Памперс от 2 до 5кг. Сега ползваме пак на Памперс от 3 до 6кг. Моето момченце е малко и всички памперски са му големи, даже вчера така се е опикал, че  Rolling Eyes
Капките Саб симплекс в какво ги разреждате? Аз ги дадох вчера с лъжичка. Само един път. и повече не съм давала.
През деня спим като къпани, а през нощта като се събуди и нахрани не иска да заспи. И се започват едни игри, при което аз ставам много нервна и т.н.
За разходка ни е рано още - само на 10 дни сме. Ще изчакаме засега а и количка не сме купили. тРУДНО МИ Е да избера, като се има впредвид, че живея на 2етаж и трябва да я свалям и качам сама.

Общи условия

Активация на акаунт