Здравейте, аз съм АВГУСТинче :)

• 22 863
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами!
vesi77 и ние го имахме този проблем с акането откакто минахме изцяло на Frisolac-аз имах кърма в началото, но след много семейни проблеми един ден просто спря-и педиатърката ми препоръча да смесвам нормалното адаптирано мляко с такова за проблемно акане, колики и повръщане.И от тогава нямаме проблеми никакви-акаме си по 5 пъти на ден.Така че може да пробваш нещо такова.

# 151
  • гр.Добрич
Здравейете мамчета,
за Вигантла доки ни каз да го почваме от 20 ден.
Днес е направо кошмар цял ден се превива малкия а пък аз безпомощна. Давам Саб симплекс и чая на ХИП ама все пак го боли.
Отгоре на всичко дясната ми гърда така се поду, защото 1 ден не му давах от нея и сега не мога да я оправя. Така ме боли, слагам топли компреси за да се отворят каналите и да я изцедя, обаче почти нищо не става. Моля ви ако някой ее имал същия проблем да сподели.

# 152
Спинки и аз сам като теб мила Sad,не мога да я изцеда ни6то от тезуи гарди,и маи наи накрая 6те си спра кармата,тя една карма малкия одажна си го доьранвамм не мога да сабера и 90гр от двете.Онази ве4ер плаках добре 4е бяха зелевите листа 4е се оправих.Сега имаам рецепта за дже хап4енца и няма6 карма ве4е,така само се ма4а а и ни6то не дажам на бебо Sad.Целужки и лека но6т

# 153
  • у нас
vesi77,миличка,моля те спри да даваш от тази вода от овесени ядки.Тези,които са чели,знаят колко е вреден глутена за малките бебета,а в овеса има голямо количество глутен.

# 154
Лорекса, Мамо Иги, големите ви съкровище скоро ще се възстановят и отново ще ви радват.
Нашето пъче като падна го почистваме с 90 градусов спирт и с едно прахче Сулфатиазол, и вече е станало едно такова сладичка пъпче Почти се е затворило но продължавам с прахчето.
За кърмата за сега имам почнах да пия чайчето на Хип и сякаш помага
Мн. целувки от нас с Крис  bouquet

# 155
  • Русе
здравейте мами-августинки. Hug
докато си бременеех бях септемврийка,но бебка се появи 20 дена по-рано и сега съм във вашия форум.
имам толкова въпроси,дано не ви досадя newsm78
имаме колики.......възможно ли е толкова рано?давам от вчера саб симплекс по 15капки.
и от снощи акото ни стана зелено Thinking
знам че трябва да е жълто -кафяво,а снощи едно такова зелено.
на кърма сме на 3 часа,с почивка от 5 часа през ноща(понякога от 3 до 7ч).
ще се радвам да ме приемете към вашия отбор  bouquet

# 156
Здравейте момичета, как сте? Чета и виждам, че почти всички имаме еднакви проблеми и грижи. Така се успокоявам. Нашата Маргаритка спинка като за световно, трудно се будим, а бях решила че сме си влезли в релси. Но както казват хората - и съня е храна. Нашите колики ги борим с чайче от копър и си слагам ръката вурху коремчето й, така се затопля и се успокоява.
Lorexa , като гледам снимките на малките принцеси виждам огромна прилика помежду им. Много са сладки и красиви. Пу-пу-пу.
Снощи тъкмо се изкъпахме и докато я подсушавахме тя се наака, последва наново къпане, но това се повтори още 3 пъти. Майка ми се побърка да я маже отново и отново. Но на детето му е добре, смее се и явно й се играе. Нашето пъпче падна и аз сложих лепенка, която е същата като тази която ми сложиха на мен за да мога да се къпя нормално, само дето е по-малка. Казаха че било по-добре, но ако вие знаете нещо друго кажете. Не знам дали не трябва пъпчето да диша, а ние сложихме тази лепенка.
Сега малката и голямата Маргаритки излязоха на разходка в парка, а аз седнах веднага на компютъра. Толкова е хубаво, че майка ми е тук, без нея не знам как бих се справила. Жената е неуморна, чисти постоянно, пере, готви, глади....... Е аз също се включвам, но сама никога не бих се справила. Благодаря й много.
Хайде спирам, че се отнесох. Много целувчици за малките сладури и спокоен ден!!!

# 157
здравеейте  момичета,
използвам времето докато мишето спи да ви изчета и пиша.
дидика, за лепенката не се притесняваи аз питах доки за мен когато ми сложиха и тя каза че е специално обработена за да може да диша кожата ,а колкото до помощта от майка -безценна е,само че тя днес си тръгна и дойде свекърва ми -и с еня много се разбирам и съм сигурна че ще ми помагаоще две седмици и после -сами ще се оправяме #Crazy
муцката-добре дошла при нас!
като стана въпрос за акото искам да попитам каква трябва да е консистенцията му,за цвета вече е ясно ,но на мен нашето аки ми се струва доста рядко-дали такова трябва да е newsm78

# 158
  • у нас
Момичета,забравих да ви кажа още нещо за ваксините.
1.--Преди всяка ваксинация следете детенцето за някакви признаци на разболяване.Максимално го пазете преди имунизация от контокти с болни хора.Ако имате съмнения,че детето се разболява,задължително уведомете педиатъра ви.
Детето трябва да е абсолютно здраво за да бъде имунизирано!!!!!!!!
2.--Преди ваксината за полиомиелит,детето трябва да бъде нахранено,защото ваксината представлява капки,които се капват в устата на бебето и след приема им не трябва на бебето да се дава нищо да пие.Нито вода,нито мляко,даже и залъгалка в продължение на 2 часа.

Ако се сетя още нещо пак ще пиша.  
didika ,да така е мила.Двете страшно много си приличат като бебета.Даже се шегувам с таткото,че не стига че само женски ги прави,а и фантазия никаква не проявява и ги прави еднакви hahaha.Няма как да ви кача мои снимки като бебе,за да видите как съм се клонирала вече за втори път Joy

# 159
  • гр.Добрич
Muckata, добре дошла при нас. Както сама виждаш проблемите ни са еднакви, така че пиши смело. И аз давам от същите капки и не знам дали има ефект, също  и чайче. За акото доктора ни каза, че може да бъде различен цвят, така че не се притеснявай или пък звъни на педиатъра си.
didika, и ие слагахме една вечер лепенка и я оставихме така до другия ден, обаче кожата така се беше зачервила, че решихме това да е за последно.
Lorexa, наистина има прилика между сестричките, обаче май приличат на теб.
В етък купихме количка Кангаро Виктория. Толкова труден беше избора така че се надявам да е бил добър, обаче не знам как ще я свалям от 2 етаж без асансьор. за сега няма да излизаме още.
Лек ден засега

# 160
Здравейте мамчета,
Приемете едно голямо гуш от мен и Чавдара.
Ние вече сме си вкъщи. От няколко часа... за сега е много спокойна. Спинка и се храни. Почти не й чувам хубавия глас.
Само дето аз изпадам в тих ужас. Не знам дали правя нещата като хората и това ме побърква. При първото сменяне на памперс сама, Дари плака през цялото време. Не знам на какво се дължи Sad
Освен това хълца след всяко хранене и не чувам да се оригва. Не знам как точно да я държа, за да се оригне, а акушерките казаха, че можело да се оригва много тихичко и да не чувам. Доста съм притеснена.
Освен това с какво миете шишетата преди да ги стерилизирате??
За  самото раждане ще ви разказвам по- късно, защото има доста.

Момичета, благодаря ви за милите думи и пожелания и искам да ви кажа, че много разчитам на вашата помощ Simple Smile

Целувам ви и до скоро

Обновила съм темичката и няма да я изпускам от очи Simple Smile

# 161
  • София
Здравейте отново от мен!
Благодаря ви за пожеланията за оздравяване и за храненето!
Вчера така се зарадвах, че е започнал да яде, успявах да му давам около 70 грама даже на няколко пъти си поиска през 2 часа и малко! НО днес е отново ад, започна се от през ноща, събужда ни с огромен рев и като му дадеш да яде кърма през биберона и заспива, не можем да го събудим за нищо на света, изяжда по 35-40 грама и край, ако успея да му дам натискайки и дърпайки и вкарвайки биберона, може би го знаете това то току изтече през устата му! Вече незнам какво да кажа! И наистина има газове като за световно! Аз купих ЕСПУМИЗАН и му давам след самото ядене, а не предварително и понякога май проработва, но има колики и сутрин и на обяд, не са само вечерни! Иначе прави същото с акането като вас ДИДИКА тъкмо го преобуя и измия и хоп се изджирка пак, сменяме по 3-4 памперса на хранене, всяко пръцкане е нов памперс, баща му май трябва да си отвори фабрика за памперси!
За кърмата почнах да пия едно хомеопатично, да видим ще успея ли да я задържа и малко да я увелича, дано стане така, защото за моя малък Лъч е много важно да пие на мама млякото!
Лореха и аз все това мисля да ти предложа, да ги съберем нашите, тъкмо ще си боледуват в компания и няма да им е самотно, а и ние с теб ще се справяме по-леко с нещата!   bouquet Пожелавам ви само хубави моменти с дечковците!
Охоооооо здравей Обърквация, добре дошла и дано бързо си починеш, аз все още не съм успяла да се наспя, ако ти можеш прави го, че после се натрупва умората!

# 162
  • софия
Здравейте,мамита Hug!Вие явно сте по-герой от мен след,като се справяте и с бебоците и имате сили да пишете.Аз съм толкова  Tired!Няма помощ от баби и съм луднала hahaha
Искам да ви питам вашите бебоци повръщат ли често,защото моята лудница след като се нахрани се започва едно малко,по-малко връщане на млекцето и след това едно свирепо хълцане от което тя подскача цялата и ми е много жално Sad.Вие имате ли същите проблеми и как се справяте с гадното повръщане и хълцане.Педито ми каза,че сигурно яде много лакомо и да и правя почивки докато я храня,но и това не помага и вече не знам...
Прегръдки от нас  love001!

# 163
  • София
Здравейте,
малко късно се включвам, но искам да ви почерпя виртуално    party023 bigdance2.Малкото ми съкровище  днес навърши 1 месец.  Преди един месец беше най-прекрасния ден от живота ми.

Muckata, добре дошла!

Дидика, аз слагах лепенка само при къпане и то два или три пъти.След това смело в коритото и после 70 градусов спирт за почистване.

Lorexa , благодаря за информацията относно ваксините, ще ни бъде много полезна.

Обърквацияwelcome. Моето бебе плаче при всяка смяна на памперс, защото е гладен.За оригването четох някъде, че ако до 10 мин. не се оригне, няма проблем и може спокойно да го сложиш да легне.

dani777k , и при нас е така с връщането на храна. Много е лаком милия и понякога връща по два или три пъти.

Хайде чао и до скоро. Hug

# 164
elen@, Честит ви Мини Рожден Ден! Нека Mарти е най-здравото и щастливо детенце!

muckata, привет и добре дошла при нас  Hug Честита ти бебка! Хайде порасвайте сега и да тръгваме по разходки  Party

elli78, чакам те и теб мила...между другото не ти е останало много до срещата с бебченцето, ето го 30 ей сега ще дойде. Пожелавам ти най-лекото раждане и едно здраво бебче!

Обърквация, и при нас беше проблем оригването след изписването... то какво ли ядеше тогава де, но ела ни виж сега, като възрастен човек е, даже конкурира баща си Grinning. Позата за оригването е следната държиш си я изправена и и притискаш коремчето, като го опираш на рамото си.

dani777k и ние връщаме от време на време, всички ми казват че един вид детенцето връща излишното, това което му идва в повече. Така, че спокойно  Wink

Аз да ви споделя нещо, Али като я нахраня след банята вечер не иска да я оставям в креватчето да нанка. Заспива в мен и само да я оставя в легълцето и ококорва очички все едно не е спала и започва да плачка та затова си я вземам пак, правя още няколко опита, но все същото и така е всяка вечер... спи си в мен до 12 часа. Незнам дали е правилно и какво да правя, бъркам ли много че и позволявам?

А сега да се похваля...и ние открихме сезона на sex-а  Blush Бяхме забравили с мъжлето какво е това, не сме го правили откакто разбрах че съм бременна  ooooh! Оказа се че никак не е лошо, само дето ме беше страх и малко ме болеше в началото, но после... не бешев никак зле  Blush

Ух, стига съм писала, че се олях...спирам вече....Цунки от нас и леко дежурство на маминките, а на беборанчета сладки сънища  newsm46

Общи условия

Активация на акаунт