. След обяд от 15.00ч до 19.00ч. същата работа. Дали нямаме вече колики? И сега милички спи и както спи се стряска започва да плаче и да ритка
Дария спинка,и аз веднага използвам момента да надникна в любимия ми форум.Тази нощ беше много интересна.КАто запо4нем от страховитите светкавици и гръмотевици
,та преминем към новата ситуация с бебка.Майка ми реши най-накрая да вземе нещата в свои ръце( щото с татко нямаме воля
,но - в 6,30 Дарито дойде супер свежа и наистина гладна.Не само да су4е 5-6 минутки и да задремва.Яде си порядъ4но около 20 минути с охота.ПОсле- заспа доволна.Майак ми каза 4е й е давала вода,4ай,въртяла я е на разни посоки ....и т.н.Наистина беба днес е пове4е в кондиция ,защото май усети силната ръка и воля на баба.Няма го глезенето за носене на ръ4и4ки и т.н.Дано и ние имаме волята да продължим с този режим докато свикне.Наистина- това е и за нейно добро.Майка ми утре си тръгва и ..оставаме сами4ки
Какви ще ги вършим- нямам идея.Със сигурност няма да ми е лесно,тъй като таткото е на работа по цял ден и ние ще си се гледаме две4ките,дсокато той си дойде.Явно и през деня няма да излизаме на разходка,тъй като трябва да си сваля коли4ката по стълбите,а все още не се 4увствам особено комфортно след операцията....

Рози, честито и на вас - да сте здрави и усмихнати с бебчо и семейството! 
И как става с водата - Ирма изобщо не иска да я пие....
.)А това за хърканевто и сумтенето и мен ме шашкаше,но - то е нормално бебетата да издават такива звуци.А за нас е нормално да се ослушваме и тревожим за тях

А ти друг път сеобаждай когато тръгваш насам

, трябва да ги запознаеме с нашия Виктор

какъв режим при такова кокорене.иначе наистина сме на 7 храненеия през около 3 часа,но с това беобразно незаспиване,къде ще му излезе края?

,нас ни ма4ат цял ден колики.И мя бебо има сополи
и харка милото ама незнаех как се по4истват,аз само с дна кле4ица и ни6то не 4истя.О6те не сме ходили на консултация
тук са толкожа умрели педиатри.Трябва да го запи6а а вси4ки по4иват август месец,4ак ан 1 септмври.Мимсс аз 4етох една мама 4е за пи6лето по4нала от 20 ден и до 40 била готова
.Ама мен ми се струват много малки о6те с тази процедура се занимава татито,ама вика 4е е малак о6те.
Ето ни и нас най-накрая.Родихме се на 10.08.06 – 3100кг,50см и се казваме Мартин.Браво на вас,ние още не можем да се оправиме ,но вече сме по-добре в организацията.Та затова седнах да попиша.Честито на всички мами и специални поздрави на Обърквация за хубавата тема.

Препоръчани теми