Сега за нас накратко-термина ми беше за 08.08. но родих на 04.08. нормално.Надявам се да ни включите във вашия списък!Имам си един малък мъж-Иво-роди се 3950гр.За в момента всичко при нас е спокойно!Пожелавам ви лек и прохладен ден!
Иначе ползваме Памперс
Моята Дария така успешно си намира ръцете,а какви звуци издава само при цокането.....
МНого й е сладко,ама на мен хи4 не ми се нрави.Бибероната може да я скриеш,но ръцете са винаги под ръка
,умни4ак ми е милия,а и аз много не го насилжам за бибата.Като се заприказжахме за документи аз незнам трябва ли да му вадя акт за раждане от БГ
,тои тук си иам само 4е тук е една 4ерна книжка малка и там вписват когато ти се роди дете.Ина4е тук маи4енстжото е до 4 мес ,поселе на градина тук са така не6тата.Аз няма да полу4ажам но маи 6те вземам всеки месец по 100евро,и на жсеки 6 месеца ти дават по 600. Ами това е написах го това може да ви е интересно
Спинки и аз сам зле сас гардите а зарната ги мага сас Дифламол и помага,но ме боли под ми6ницата много ,а като я бутана гардата мека маи 6те спирам млакото,4е ме изстрах аз отпреди си имах бу4ица в едната,н забременях и така си остана.Целувки и лек ден