Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 108
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз се чудя на Милошеви. Зор децата им да снимат в подобна пандемия. Дано не ги гледаме повече от 5 минути.
Иначе много балансиран епизод е днешният. Има ги всички, без досадните хлапета.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:34 от rosi_ta

# 136
  • София
... И короната ще излекува лимфобластна левкемия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
Аз се чудя на Милошеви. Зор децата им да снимат в подобна пандемия. Дано не ги гледаме повече от 5 минути.
Иначе много балансиран епизод е днешния. Има ги всички, без досадните хлапета.

Аз даже си мислех, че не смеят да водят децата на снимки и затова ги няма напоследък, пък то... 😆

# 138
Кайчето и Христо откога пак са стоплили отношенията? Joy

# 139
Тая Цвета станала по-противна с тоя бретон.
Кая и Пръцко пак излезнаха щастливи от болницата. Е не мога да разбера в една серия Кая плаче за Христо, той ходи след флегмата, в друга пак са двамата и щастливи.

# 140
Корона is coming! Joy

# 141
Сега като си помисля каква ирония, толкова да ги мразех тия монолози 😁

# 142
Кайчето и Христо откога пак са стоплили отношенията? Joy
Стоплили са ги колкото да минат така нахилени и щастливи покрай някоя друга двойка с проблеми и последните да ги видят, да се плеснат по челото и да вземат пример. Joy

# 143
Не знам какво не му хАресвате на Тасев -трогна ме сцената, беше много човешко и истинско според нен. А и ролята на шеф си му пасва много добре, определено ще липсва, ако спре да снима.

# 144
Тасев има проблясъци, но понякога се държи ужасно и абсурдно като за шеф. Не мога да не кажа обаче, че в сцената с Нора, играта на Шопов беше зле, много дървен ми стоеше.

# 145
  • София
Мен ме е страх познавайки какъв садист е главната сценаристка, да не умори я Цонев, я Кръстева... Че са в опасна за вируса възраст, а и този сезон все още никой не е умрял...
Дано не, уф.

# 146
И сега Емилчо нито Мире, нито Светльо. Да не вземе да си пререже вените😮

# 147
Тасев ми изглеждаше все едно Нора му казва, че е спечелила 100 милиона, а не че се е рязала. Имаше весела физиономия Joy

Да залагаме кои от героите ще са под карантина, докато ги изследват дали не са се заразили? Освен Цвети, може би и Цонев, май и Зорница.

# 148
Дяволо, зависи дали някой от двамата актьори не е решил да се маха. Не мисля, че иначе ще умори герой.

# 149
  • София
Дяволо, в тази криза, липса на нови проекти и затворени театри се съмнявам актьорите да искат да напуснат сериала.

Общи условия

Активация на акаунт