Откраднат живот: Системата 🎬 тема 98

• 27 127
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
мари мар❤️едвам пиша, защото очите ми са замъглени😘🥰

# 196
Много сладичкa физиономия. Heart Eyes Smile

# 197
"Добре! Петре!" 🤣

# 198
# 199
Случайно попаднах на тази постановка, активна е за гледане. Участват Неда и Свежен Младенов. Stuck Out Tongue Winking Eye https://m.youtube.com/watch?v=cYEByDL7mEQ&feature=youtu.be

# 200
Свалям го😁
Жалко, че е от 17та година. Знам, алчна съм😁🤣

# 201
Направо дюшеш им дойде този корона вирус на сценаристите. Не стига, че 2 месеца сме в карантина ами сега и в сериал ще го дават

# 202
Продуктовото им позициониране е толкова смешно, че чак ми е неудобно да го гледам
И маски - НЯМА!

# 203
Така хубаво им са изкашля на половината лекари Joy

# 204
  • Mediterraneo
Честно ли вкараха и корона в сериала?!

# 205
Абсолютно. Всъщност то се знаеше, казаха го в интервю преди месец. До края на сезона сигурно това ще е сред основните теми.
И аз не съм особено хепи.

# 206
Така хубаво им са изкашля на половината лекари Joy
Особено на Цонев, като нищо ще лепне корона и той😂

# 207
Абсолютно. Всъщност то се знаеше, казаха го в интервю преди месец. До края на сезона сигурно това ще е сред основните теми.
И аз не съм особено хепи.
Аз също, единственото място, където не се говореше за тая глупост, бяха сериалите, а ся и там го набутаха😑

# 208
Цонев е като торбалан с тоя дъждобран. Joy

# 209
Оф, ще ме откажат от серияла до края май, ако ще гледам само за този прословут вирус! А така чаках да се разплетат историите.
Иначе вкарали злободневна тема и вместо нещо креативно, обнадеждаващо да вметнат те-проблема с липси на маски! И ги носят като нас - на брадата, явно не се чува добре като снимат, какъв е смисъла изобщо да присъства вируса?! И без това сме стресирани в реала и гледаме телевизия за разтуха, сега и тук тягостна обстановка!
Титова вече наистина не изглежда добре с тоя бретон, лицето ѝ е триъгълно и се разширява към челото и сега с този бретон... и тази сърдита уста, не ми харесва.
Пп. А почнаха да ги носят както трябва маските.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 22:57 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт