Това цялото го пиша не за да се оплача или да търся съвет, аз мисля, че трябва да подкрепяме близките си хора. По-скоро ми се иска да наведа авторката на мисълта, че има и други гледни точки.
Защото имам не малко такива случаи с приятелки, дори женени и с деца, които се изживяват като тийнейджърки. Баланс трябва в отношенията и в темите на разговор.
Защото имам не малко такива случаи с приятелки, дори женени и с деца, които се изживяват като тийнейджърки. Баланс трябва в отношенията и в темите на разговор.
Просто е иронично
Всички тук са си отгледали децата някак междудругото без една думичка да споменат за тях
все едно не съществуват. И са имали едно такова вълнуващо ежеднение по време на майчинството, говорили са само на високо интелектуални теми, събирали се са само с необвързани приятелки, щото нали да не би някоя скоро родила да спомене думата "памперс"...