Избор на Airfryer

• 153 040
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Аз заради малкия обем и бързината си го взех, други очаквания не съм имала, ясно ми е че е турбо фурничка с малки размери. Ако някой очаква друго, там вече не знам.
Аз съм много доволна, само следващият ми ще е по-голям. Сегашният всъщност ми стига, но е малък и с кръгла кошница и се дразня като искам да опека шишчета примерно. За следващия ми ще търся или голям с квадратна кошница, или тип фурничка, надявам се сегашният да ми служи още някое време въпреки тормоза от година насам.

# 361
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз от вчера съм горд собственик на Вортекс плюс 5,7л.Предишния ми беше менте на Силвър крест от един сайт - измамници. За 3м.кошницата стана дроб при условие, че го ползвам с хартия за печене. Ама този си е егати лукса. Уникален и много умен🤪, с квадратна кошница.

# 362
  • София
Аз имам стъклени чинии (тънки, бели), по плитки и по дълбоки, и са много удобни да се ползват като мини тавички и съдове за топлене (дори на котлона ги слагам). Аз имам по-голяма тава от същото стъкло и ми е любима и от там ми хрумна да ги ползвам.

# 363
Може ли снимка на тавата и на чиниите?

# 364
  • София
В момента тавичките са на промоция в Кафланд, стр 36-37, номер 1 и 2.
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_7800_BG50-LFT/view/flyer/page/37

Ето и чиниите - на 9 стр долу, моите са бели
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet5_7800_BG48/vie … 7CTS%3D1639776214

# 365
Понеже май имаме еднакви фурнички (от Кауфланд)🙂, коя от двете тавички се побира във фрайъра? Аз все се каня и на тавичката Diwali, много ми харесва, но тя май ще е по-скоро за фурната...
Наистина ли чиниите издържат на котлона? Мен все ме е страх да ги пробвам там (стъкло керамичен е нашият), не знам защо...☺

# 366
Още нямам, събирам информация Simple Smile  Готвя за 2-3 човека. Чета ви.

# 367
Закупих на Starlight airfryer 5л, вчера пробвах картофи и доста добре се получиха.

Леко по изпечени са, но така ги харесваме. Станаха така точно за 20 Мин, сложих може би около 1 кг картофи, не бяха замразени.

# 368
  • SF
В тази тавичка ли ги пече?

# 369
Не сложих ги директно вътре във фрайъра те са два съда един в друг. Единия е с дупки, който влиза вътре в другия, който е без дупки. Измих ги, подсуших ги и сложих в съда, който е с дупки. Не залепна изобщо.

# 370
Уреда от утре в Лидл добър ли е...😊
А има ли тема за споделяне на рецепти  с Еърфрайер..🙂

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 17:43 от Sofi_to

# 371
  • София
Понеже май имаме еднакви фурнички (от Кауфланд)🙂, коя от двете тавички се побира във фрайъра? Аз все се каня и на тавичката Diwali, много ми харесва, но тя май ще е по-скоро за фурната...
Наистина ли чиниите издържат на котлона? Мен все ме е страх да ги пробвам там (стъкло керамичен е нашият), не знам защо...☺

Във фурната от Кауфланд не се побират тавичките, едната е с диаметър 30 см, има кръгла с диаметър 26 см и има овални, но и те ще са големи.
За това споделих, че може да се ползват и чинии вместо тавичка, защото са направени от същото стъкло. А при чиниите има по-голямо разнообразие от размери и могат да се ползват многофункционално.

# 372
Ясно. Аз помислих, че и някоя от тавичките се побира в уреда. 🙂 Нищо де, пак ми харесват и определено някой път ще си взема за голямата фурна. 😃
А на какъв вид котлон слагаш чиниите и на какви градуси горе-долу?

# 373
  • София
Ясно. Аз помислих, че и някоя от тавичките се побира в уреда. 🙂 Нищо де, пак ми харесват и определено някой път ще си взема за голямата фурна. 😃
А на какъв вид котлон слагаш чиниите и на какви градуси горе-долу?

На стъклокерамичен плот, има 9 степени, аз топля супите на 5-6 степен. Ако е извадена чинията от хладилника, слагам на 4, но после мога да увелича.
Това е една от причините да не искам индукционен котлон - не мога да си ползвам стъклените съдове на тях. Имам и каничка от боросиликатно стъкло, подобна на тази и си варя водата за чай на 9.
https://chiniiki.com/product/6925/kana-za-chay-1-litar-ot-borosi … misil-polsha.html

# 374
Тези канички са много симпатични. Пускат ги в Кауфланд на много хубава цена. Харесва ми розовата 😍
Пробвах да сложа чиния във фрайъра-фурничка. Дълбоката и малката влизат, плоската голяма не. Моите са от онези с вълнообразен релеф покрая, гладки сигурно ще влизат точно.

Общи условия

Активация на акаунт