Избор на Airfryer

• 153 016
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте! Честита Коледа на всички!!! Сега по темата - пристигна ми поръчаната от Зора фурничка с горещ въздух, но се оказва, че в кутията липсва дръжката за аксесоарите, ето тази:
Скрит текст:
Имате ли идея откъде мога да си намеря? Писах вече два пъти имейли на магазина и все още нямам отговор.

# 376
Здравейте! Честита Коледа на всички!!! Сега по темата - пристигна ми поръчаната от Зора фурничка с горещ въздух, но се оказва, че в кутията липсва дръжката за аксесоарите, ето тази:
Скрит текст:
Имате ли идея откъде мога да си намеря? Писах вече два пъти имейли на магазина и все още нямам отговор.
Здравейте, чак сега видях къде съм прибрала дръжката от старата изгоряла фурничка. Тя е абсолютно същата като тази на Финлукс от ЗОРА, с която съм в момента. Ако не сте разрешили проблема, ваша е. Ако сте от София, ще се спести и куриера.
Весело посрещане на Новата година.

# 377
  • София
Благодаря, Недоволна, но днес ми изпратиха от магазина дръжката за аксесоарите. Весело посрещане на новата година!!!

# 378
Здравейте,

може ли мнение за този модел ?
https://zora.bg/product/fz720015

# 379
  • София
Аз не го харесвам от опит. При дъщеря ми има подарен по-стар модел, но със същите размери. Много място заема, не става да го оставим на плота. Вадиш, прибираш, половин шкаф заема. Трудно се чисти долната част. А и много малко неща може да се приготвят в него. Когато съм там пробвах доста рецепти - месца,  кюфтета, зеленчуци - не се одобриха от  домашните.
Единствено картофи стават добре, но мъкненето от шкафа и чистенето е голямо. Пробвахме банички, мъфини - ми то не си заслужава хамалогията. Фурната пече по-добре.
За мене фраера, тип фурничка е по-удобен и с повече функции.

# 380
Това въобще не е еърфрайър. Т. Е идеята му не е същата, съответно и резултатите едва ли ще имат нещо общо...

# 381
Това въобще не е еърфрайър. Т. Е идеята му не е същата, съответно и резултатите едва ли ще имат нещо общо...
Кое не е еърфрайър? Въпросният безбожно скъп Тефал или фурничките? Фурничките са си еърфрайър, имала съм стандартен, сега вече съм с втора фурничка, много повече възможности имат, а резултатите са поне същите, за някои неща и доста по-добри.

# 382
  • София
Спрях се на този и се надявам да не съм сгрешила. Засега се справя много добре в кухнята.

# 383
  • Бургас
Аз от няколко години се чудя на еър фрайър и чета темата и накрая се реших на фурничката.Мисля, че е много по-добър вариант, защото не се налага да обръщам или ако се наложи е рядко.Единствено картофи не успях да докарам, но понеже не ми е важно не експериментирам с това, сигурно и те ще станат в един момент.Чудех се между Тефал и Финлукс, но т.к. не бях сигурна дали ще я ползвам реших да не давам толкова пари.Оказа се, че тази фурна всъщност е чудесна, не съм очаквала да ми хареса толкова.

# 384
Тефалът имам предвид, разбира се.
А моят е от типа на този, който Мишенце показа, но по-бюджетна марка - много съм доволна и препоръчвам, с уточнението обаче, че трябва да е възможно най-мощен, по- малките не вършат същата работа.

# 385
  • София
Аз фурна си имам и я ползвам по предназначение, затова се реших на AirFryer. Днес направих чудни кроасани.
Иначе гледам да ползвам уредите за целите, за които са направени. AirFryer за едно, мултикукър- за друго, фурна- за трето. Забелязвам, че масово из фейсбук групите се опитват да правят всичко в един уред, което няма как да стане. Супи се изсипват в Airfryer, опити за заливка на мусака в мултикукър и какви ли не щуротии.

# 386
Изчетох цялата тема, както и тая за Лидл за да прочета мнения за техния Silver Crest и в крайна сметка клоня между този Philips на Мишенце или Ninja grill

# 387
  • София
Тефалът имам предвид, разбира се.
А моят е от типа на този, който Мишенце показа, но по-бюджетна марка - много съм доволна и препоръчвам, с уточнението обаче, че трябва да е възможно най-мощен, по- малките не вършат същата работа.
Моят тефал е XL, обръщам много рядко, като искам нещо да е по пррпепено, изпича си се всичко ок и без да обръщам, достатъчно мощен е.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 08:01 от hetera

# 388
Аз имах предвид показания по-горе Actifry. И не, че няма да се сготви храната, просто казах, че няма общо с уредите, които обсъждаме в настоящата тема. И съм напълно съгласна с Мишенце, че всяко нещо прави най-добре това, за което е предназначено. Даже не мога да си представя супа във фрайър   Laughing Аз си ползвам доста активно и фрайър, и кукъра.
А фурничките затова са ми странни, понеже ми наподобяват фурните, които така или иначе всяка от нас си има вкъщи. И с тези безбройни приставки...
Относно фрайъра на Силвъркрест - две приятелки имам с такива /но поръчани от немския Лидл/, пу пу и двете са доволни много.

# 389
Аз имам и фрайър с кошница Силвър крест, и тип фурничка от Кауфланд. И двата ги харесвам, но фурничката е с повече възможности определено. За всичко, което се побира в нея, бих я предпочела пред фурната, а и загрява почти веднага. Фурничката печели точки и с приставките си. Не са чак безбройни, а вършат чудесна работа.
И аз имам и мултикукър, и фурна (голямата печка), и 2 вида фрайър (с кошница и тип фурничка) и никога не съм разбирала рекламите в стил "Откакто имам фрайър, не използвам котлон, фурна, кукър.", "без капка мазнина" и др....😃 Е, освен ако изобщо не готвя супи и манджи, а само по-малки количества печена храна, които се побират във фрайъра...

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 01:13 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт