Избор на Airfryer

• 153 010
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Краси
Може ли модела на Вашата фурничка, моля!
😊

Фурничката я използвам много за препичане/претопляне на филийки, за сандвичи, за притопляне на единични порции храна (напълно замества микровълнова фурна).
[/quote]

Моята е тази от Кауфланд

# 481
Това с разбъркването трудно си го представям. Друго си е да друснеш два пъти кошницата и си готова, по-удобно е. Във фраер тип фурна според мен ще е трудно объркването. Съда не е дълбок и повече ще се бавите. 😊
Фрайерът фурничка би трябвало да има въртяща се цилиндрична кошница. Той има и друга екстричка, освен че е по-голям - има функция за сушене на плодове и зеленчуци.

# 482
+1
има и за пиле на грил шиш и се върти само трябва да вържете краката да не се разчеква Wink
има и шишчета приставка също се върти адски се кефя ..защото си правя зеленчукови шишчета и после забърквам един сос синьо сирене и става мммм както се казва ядеш и ривеш

# 483
Може ли рецептата за зеленчуковите шишчета и соса? 😃

# 484
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това с разбъркването трудно си го представям. Друго си е да друснеш два пъти кошницата и си готова, по-удобно е. Във фраер тип фурна според мен ще е трудно объркването. Съда не е дълбок и повече ще се бавите. 😊
Фрайерът фурничка би трябвало да има въртяща се цилиндрична кошница. Той има и друга екстричка, освен че е по-голям - има функция за сушене на плодове и зеленчуци.
Моя фраер не е фурна, но също има програма за сушене. Въпрос на избор.

# 485
Въпрос на избор е, разбира се. На мен ми е по-удобно във фурничката картофите (примерно) сами да се въртят, отколкото да друсам кошницата на другия фрайър /имаме и фрайър с кошница/. Уточнявам, че говоря за пресни картофи, които се белят и овкусяват с мазнина и подправки, а не за замразените картофи от фризерите в супермаркетите (при тях друсането е много по-лесно).

# 486
  • На острова
Изчетох цялата тема, както и тая за Лидл за да прочета мнения за техния Silver Crest и в крайна сметка клоня между този Philips на Мишенце или Ninja grill

Pink Dress, купи ли Нинджата? Не видях ъпдейт последните страници.

Снощи до посред нощ се ровихме с ММ по сайтове, почнахме от нормален air fryer, през мулти кукър, та последно се спрях на Ninja Max Grill & Air Fryer, защото отговаря на изискванията ми и на това, което искам да готвя в него:

# 487
Изчетох цялата тема и е много полезна! И аз съм в търсене на Еърфрайер, но след като ви прочетох, реших, че за мен много важно е покритието. Не искам да рискувам с токсични и белещи се покрития. Доколкото разбирам на Лидл еърфрайърите са с ILAG, което не е токсично. Дайте моля ви мнение за този 5.2 l 2150 W:

https://www.lidl.de/p/silvercrest-kitchen-tools-heissluftfritteu … 2150-w/p100336382

Ще ползвам еърфрайера за пържени картофи, готвене на замразени зеленчуци и на месоядните вкъщи разни замразени хапки. Но аз съм вегетарианка и ще го ползвам основно за себе си, т.е. зеленчуци предимно и бланширани картофи.

Разбира се, съм пред дилема дали този еъфрайер или фурничка от Кауфланд, защото фурничката на Кауфланд е без разни покрития, но с цилиндъра не знам дали ще стават вкусни картофките, а аз много държа на картофките. Също ме интересува фурничката на Кауфланд в постоянния асортимент ли е, или трябва да чакам промоция някаква?

# 488
В цилиндричната въртяща се кошница на фурничката от Кауфланд картофки и разни други стават чудесни! Тази седмица суших и почти 2,5 кг свинско контрафиле в нея (на 2 нива), много съм доволна. 🙂 На мен функцията за сушене ще ми е незаменима.
 Но не е постоянно в асортимента. Може да се направи справка на националния им телефон в кой филиал в даден град има евентуално наличности...

# 489
Уау, месото е перфектно сготвено! Hands Clap
Точно цилиндърът ме привлича във фурничката, защото така картофките се нагряват равномерно и това е добра алтернатива на перките, които както сподели някой по-назад има риск по-меките картофки да ги раздроби.
А нали еърфрайър фурничките са различни от мини грил фурничките, защото аз имам мини грил фурничка, която успешно се справя със замразени пилешки хапки, принцеси и т.н? Да не ми се карат вкъщи, че трупам еднакви неща Smiley

# 490
Долче,на колко градуса за колко време?

# 491
Goldeva, на 70 градуса за 9 часа. По рецепта беше 8-9 часа, нагласих на 9, защото бяха 2 парчета месо (общо почти 2,5 кг преди осоляването). С едно разместване на двете мрежеста тавички около четвъртия час. Но бих пробвала и с 8 часа.
Questar, има и прилики, има и разлики. 🙂 Основното предимство на моя уред е, че има въртяща се кошница и различни програми (вкл. за сушене- която вероятно на подходящите градуси ще става и за размразяване). Оттам нататък- шишчета, 3 мрежеста тавички, самоизключване. Зависи и грил фурничката каква ти е като параметри. Обикновено са от 100 градуса нагоре.
Някой знае ли, като стана дума за размразяване, на колко градуса е подходящо да настроя уреда? Около 50? Или 40? В голямата фурна програмата представлява това- включен вентилатор и температура, която не мога да възприема като топло...може и само вентилатор да е🤔

# 492
Аз се чудя ако си намеря въртяща се кошница с размерите на моя грил в алиекспрес да пробвам за експеримента как ще направи картофките. Но друго си е с еърфрайер - все пак се завихря горещ въздух, а грилчето ми е само с нагреватели.

# 493
А на какво ще се върти кошницата?!🤔

# 494
На шиша за грил предполагам може да се закрепи по някакъв начин, но трябва да погледна пак това приспособление.

Общи условия

Активация на акаунт