Избор на Airfryer

• 150 600
  • 768
  •   3
Отговори
# 630
  • София
Момичета, Честит празник!
Коя Нинджа бихте избрали

https://www.tehnomix.bg/malki-elektrouredi/uredi-za-kuhnyata/ure … -za-gotvene/ninja
Задължително искам да Иванов налягане, файър, грил. Инстантпот има ли гриловане?

# 631
Момичета, Честит празник!
Коя Нинджа бихте избрали

https://www.tehnomix.bg/malki-elektrouredi/uredi-za-kuhnyata/ure … -za-gotvene/ninja
Задължително искам да Иванов налягане, файър, грил. Инстантпот има ли гриловане?

Коя от нинджите има грил и под налягане в един уред?
Погледни тук цените
https://ninjakitchen.co.uk/ninja-catalog/ninja-multi-cookers/?gc … &gclsrc=aw.ds

# 632
  • София
Заблудила съм се. За съжаление няма. Сега се чудя чудя коя функция да отпадне. Нямам място за две тенджери. И се чудя между Нинджа и Инстантпот . Отделно гледам и за файър за майка ми. Тя има кукър.

# 633
Заблудила съм се. За съжаление няма. Сега се чудя чудя коя функция да отпадне. Нямам място за две тенджери. И се чудя между Нинджа и Инстантпот . Отделно гледам и за файър за майка ми. Тя има кукър.

Точно грила бих предложила да отпадне. Въпросът ти е за друга тема-тази за мултикукърите.
И да отговоря все пак-ако е нинджа,бих заложила на новите модели,които са само с един капак.

# 634
Привет, надявам се да има хора в темата, които да споделят мнение.
Имам fryer, работи си супер, обаче съм си навила на пръста че искам air fryer фурна с въртяща кошница, въртящи шишове и много обем. Тази на снимката е просто пример.
Има ли някой от вас, който е доволен от подобна машина и може да препоръча марка и модел?? Или да се оплаче от такъв и да ме откаже Grinning

# 635
Този не го знам, аз имам фурничка Финлукс и съм много доволна.
Обаче са предупредя, че не всички модели имат всички приставки. При доста от тях липсва при ставката за шишчета.

# 636
  • София
Привет, надявам се да има хора в темата, които да споделят мнение.
Имам fryer, работи си супер, обаче съм си навила на пръста че искам air fryer фурна с въртяща кошница, въртящи шишове и много обем. Тази на снимката е просто пример.
Има ли някой от вас, който е доволен от подобна машина и може да препоръча марка и модел?? Или да се оплаче от такъв и да ме откаже Grinning

Аз имам такъв от няколко месеца. Абсолютно доволна! Единствено в комплекта нямаше въртяща се приставка за шишчета, но си я поръчах отделно/ и то скоро/ от фирмата.Цената е 20,00 лв.
Според мен и моите очаквания-уреда е сполучлив и лесен за употреба.

# 637
Моята фурничка е от Кауфланд, тяхната марка. Писала съм доста за нея назад в темата (не чак толкова назад, има и снимки). Аз я купих за 179,90 лв, редовната цена беше нещо около 200 лв.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 19:02 от dolce miele

# 638
И аз купих кауфландската за по-малко пари - последна бройка, разпърпана опаковка и липсваща книжка с упътвания. Ползвах за пилешки мариновани парчетата  върху едната решетка , на хартия за печене - надупчена.
Не зная как точно се закрепя кошницата, слагах я, но като я завъртя, се изхлузва от едната страна... иначе има приставки и шишове.
Харесва ми фурничката и тепърва ще експериментирам. Не си падам по четене на упътвания за уреди, карам по усет , докато не направя някой фал.

# 639
Мисля, че можеш да си свалиш упътването от сайта на Кауфланд. Честито за фурничката!🙂
Кошницата си има чалъм на закрепване...май трябваше да се натисне към едната страна, а и си има като скоба от другата страна, където да "легне" това което е като шиш...дано ме разбра. 😁

# 640
Simple Smile Свалих и прочетох 122 и 123 стр..После оставих машинката една седмица да я гледам за красота Simple Smile Накрая купих месо и по спомени от прочетено тук  сготвих успешно. Това  с кошницата го направих - скобка и улей. Но с ръка завъртях и все излиза, ще чета, но трудно се наканвам. 146 стр., а на БГ е от 122 нататък.
За 139 лв., намален, от магазин в по- малък град , последна бройка.

# 641
Най - добрия уред са фрайер фурна!
Редовно ги пускат в Кауфанд има си 3 тави /шишове/кошница въртяща за картофи

купувай няма да съжаляваш!
Картофите стават уникални без мазнина, вкус на пържени- и най хубавото е че само си ги джурка

Моя го купих от Била за 79лв. преди НГ на -50%пром.
Скоро беше на 89лв. В Кауфланд
между този на Била и този на Кауфланд, е че  този в Била е само с една мрежеста тава , а на К. е с 3 бр... няма драма .

Бройкай ако не бързаш периодично ги намаяват в К.

# 642
*Камея,
Скрит текст:
Шишовете за пиле и шишчета, както и кошницата за картофи се закрепват по един и същи начин-виж обозначенията L и R, придвижваш успоредно по улея, натискаш в ляво оста да влезе и тогава се застопорява и в дясно. Като се опиташ да завъртиш кошницата-не трябва да се движи.

# 643
Докато се готвеше, наблюдавах през прозорчето и си викам: сега, ако беше кошница, как щях да надничам и наблюдавам какво се случва вътре, като видях, че позасъхват парчетата месо(бях сложила олио, галета и подправки), спрях, обърнах месото и пак включих.
 И аз съм за фурна, не за кошница, не че имам опит.
Пинко, не знаех, че в Била са същата марка фрайери като тези в Кауфланд. Моят е от Кауфланд , големият фрайер, иначе сега има от малките , но те не са фурнички.

# 644
В К. e твхната си марка "Switch on" в Б.е SEG
ама са си почти идентични / китайци 🤣

Общи условия

Активация на акаунт