Избор на Airfryer

• 152 986
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • София
1200 вата, 2,8 л обем? От мен твърдо не, поне според тези характеристики...
Аз само обем прочетох. Слаб е наистина. Благодаря за подсказката.

# 616
Моят мъник е 2,6 литра и 1300 вата и хич не е слаб, съизмерими са според мен... Но неслучайно го нарекох мъник, много е малко това нещо. 17-18см диаметър на кошничката.
Като стане време да ди взема нов ще търся по-голям със сигурност. За сега са въздържам само защото този още не си е изкарал полезния живот и при това положение за мен е тъпо да купувам нов без нужда. Но и този ден ще дойде и вече знам че искам голям уред.

# 617
За тези ватове съм чувала и много лоши отзиви за мощността...Може би зависи и от марката. Не знам. Обаче дори и само заради обема не го препоръчвам. Нашият е 1650 вата, ок. 3,5 л кошница...а фурничката е 2000 вата, 11 л...

# 618
Ако е по-голям обем и 1200-1300 вата наистина ще са много малко. За малък фраер според мен си стигат. То нали един път като си стигне градусите, повечето враме му работи само вентилаторът. За малък обем не се иска голяма мощност да се загрее.

# 619
Mоже...но едни малки и маломощни на Bravissimo в Кауфланд са масово връщани...

# 620
В момента на много изгодна промоция в Технополис е Тефал ххл, който за мен е изключително добър и голям

# 621
Да кажа че в Зора има намаление на определен модел ( най-стария) на Тефал  Актифрай, от онези с бъркалката. Ние имаме още по-старата му версия. Намалението му е от 460 на 200лв. Периодът на намаление в Зора е 14-17.04. Уточнявам, че е  модел, който е с ограничено приложение (готви картофи, лучени кръгчета, крилца, бутчета И е за 1 кг. Ние го ползваме основно за картофи. Който ги е ял тези картофи остава впечатлен. Обемът е малък, но като го купувахме преди 3-4 години не се замислихме че  количеството е за двама души и затова обикновено правим по 2-3 порции. Отнема време но си заслужава резултата.
Като видяхме намалението купихме такъв на свекърите. Сравнихме го с нашия. Има усъвършенствания - уредът  изглежда някак по - прибран и компактен, съдът е с по-висок вътрешен ръб, бъркалката е подобрена като конструкция. Обаче няма една джаджа, която примерно можеш да я мъкнеш със ден е си в другата стая и тя ти сигнализира че е минало времето и картофите са готови. Давам снимка отдолу на модела който е на намаление.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 01:46 от _re_ge

# 622
  • София
Джаджата е таймер. Може да си купиш от левчето и да си я настройваш за времето. Или да ползваш на телефона.

# 623
Мда,на някой (май по-старички) модели Актифрай таймерът можеше да го свалиш и да си го сложиш в джоба. Сего всеки телефон го има това и се губи смисълът от такова нещо.

# 624
  • Sofia
Tefal XXL защо е 270 лв,нали беше 230 до декември?

# 625
Tefal XXL защо е 270 лв,нали беше 230 до декември?
Преди 1 месец в Технополис беше 370лв.

# 626
Мда,на някой (май по-старички) модели Актифрай таймерът можеше да го свалиш и да си го сложиш в джоба. Сего всеки телефон го има това и се губи смисълът от такова нещо.

Може би това е причината да го махнат, защото хората постоянно са с телефон в джоба, но на мен тази джаджа ми е  много удобна. Аз често си забравям телефона в чантата, в коридора. Телефонът не ми е постоянно в ръцете. Хората,  на които ще го подарим, са възрастни и също не са залепени за телефоните си. Примерно може да искат да гледат телевизия в хола, докато картофите се пържат на остъклена кухненски  балкон, зад затворена врата. Това означава че към фраера трябва да се вземе и таймер.. А необходимо ли е още едно устройство към друго устройство. Според мен това е недомислено.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 02:32 от _re_ge

# 627
А уредът не се ли самоизключва? 🤔

# 628
А уредът не се ли самоизключва? 🤔
Нашия не. И новата модификация не би трябвало. Картофите са различни. Един път стават 45 минути, друг път за 50. Таймерът сигнализира като снуузър докато не го изключиш, защото изделието вече  е готово.
Уредът има два бутона. Единият е он/оф. Вторият вкл/изкл и настройка на  таймера. Когато решеш, че изделието е готово изключва уреда от бутона он/оф. Но таймерът може да продължи да отчита време, ако не си го преценил при задаване, или ако си забравил да го изключиш ще ти снуузва пак и пак.

# 629

Може би това е причината да го махнат, защото хората постоянно са с телефон в джоба, но на мен тази джаджа ми е  много удобна. Аз често си забравям телефона в чантата, в коридора. Телефонът не ми е постоянно в ръцете. Хората,  на които ще го подарим, са възрастни и също не са залепени за телефоните си. Примерно може да искат да гледат телевизия в хола, докато картофите се пържат на остъклена кухненски  балкон, зад затворена врата. Това означава че към фраера трябва да се вземе и таймер.. А необходимо ли е още едно устройство към друго устройство. Според мен това е недомислено.
Продават се малки такива джажи, някакъв кухненски таймер се водят, не са трудни за намиране и вършат същата работа. Може да добавите и такова нещо към подаръка, щом смятате че ще им е удобно и полезно.

Общи условия

Активация на акаунт