а рИспекта е важно нещо

как защо? За рИспект, дън минава вечерния час, 

С малката не сме излизали от 2 месеца и повече.
Пък мъжот тъй и трябва, да се държи на къс повод 

Скайчето и тя явно се мъчи 

как те е зарадвала орхидейката ти - чудно е цъфнала! Има един трик за цъфтене целогодишно - противозачатъчни във водата за киснене, когато не са цъфнали.
и твоето цветенце те радва !
по- добре ли си вече? А за Стефчо наистина се подготви за голямото ядене през пубертета.
разсмя ме с нинджите, и аз много обичах да ги гледаме.

На майка ми, пък, когато ми каже ама, маме, аз само да споделя, обаче сдподеля с онзи назидателен тон на всичкознаеща и правораздаваща й казвам " Я, си помисли, колко други ангажименти имам и дали не ме натоварва това, което ми казваш...И след като го кажеш на теб ти олеква, а "маймуната" се прехвърля на моя гръб!" и такива ми ти работи.
Оризовки стават, но само с тях ще умреш от глад. Много ми е размекнат мозъка и чак сега се сещам, че ме беше питакла дали дЯтето не иска да учи в Митрополията, ами не щял да е "фуражка", иска граждански пилот. Снощи говорихме по въпроса и явно му се вижда съвсем неизпълнима мечта, доста е разколебан.
Съседите нали ми ги гепнаха, бяха ми останали няколко, които подарих на сестра ми, при нея се скъсват да цъфтят, на западен прозорец. Аз имам само едно мини, което цъфти за трети път откакто го имам, вече втори път за тази година. 

Препоръчани теми