Добрич- симпатичен град, на деца богат!

• 18 852
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Толбухин
Добро утро
Мерси за кафенцето.
Аз също съм за нормалното раждане. PeaceОдобрявам секциото само ако се налага.

# 181
  • Добрич
Добро утро!
mimi_kir, мерси за кафето! Няма ли да се похвалиш с някаква покупка от "2be" или не се спряхте на нищо? Wink

Вчера се засякох 2 пъти с Веси Калчева. Няма в къщи интернет, затова няма възможност да влиза. Поздравява всички ви.

# 182
  • Добрич
Здравейте:)
Ох,аз за раждането супер се чудих как да раждам и си бях наумила да раждам секцио,после лекари ме разобедиха..накрая родих нормално.Ако един ден пак ще ставам мамаопределено пак бих се чудила.... newsm78
За магазините в нашия град направо..... Sick..За мен е от особена важност обслужването-от Кокото леле там са отврат бе,че и храните им с изекал срок ли?мале..В оазиса пък сложили два пубера newsm78иначе лелката на памперите е готина.Оф,пък тоя до пощата и универсалния яко ще фалира според мен,първо цените им са странно надути незнам на какво отгоре,а пък "продавачката-шефка"изобщо няма отношение и явно не е наясно ,че това е почти най-важното перо..тя май не е ли същата от на свободата онова магазинче до обувките,, newsm78
А навън днес беше направо зима Shocked

# 183
Де да знам Сисе, аз ходих там, мила беше жената newsm78, а това дето си го купих, купичка с вакумно дъно, беше с един лев по евтина отколкото на Кокото. Памперсите гледам са на същите цени като почити навсякъде, и тя ме пита, дали не съм видяла нещо дето някъде е по евтино.
 А за раждането, аз родих нормално, но........ като не съм раждала по друг начин, как да кажа кое е добре и кое не. Иначе за една епидурална бих се замислила. Не че ме боля, ама ей така за успокоение. Hug

# 184
зДРАВЕЙТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА  АЗ СЛЕД ДЪЛГО ОТСЪСТВИЕ-КОМПЮТЪРА МИ БЕШЕ БЛОКИРАЛ И ДОКАТО РАЗБЕРА ОТ НЕТА ЛИ  ОТ КАКВО Е МИНАХА 2 СЕДМИЦИ.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ПРАЗНУВАЛИ.АЗ РАЖДАХ С ЕПИДУРАЛНА УПОЙКА БОЛЯ МЕ АМА НЕ МГА ДА СРАВНЯ С РАЖДАНЕ БЕЗ УПОЙКА -ТОВА МИ БЕШЕ ПЪРВО.ВЯРНО ЧЕ РОДИХ СРАВНИТЕЛНО БЪРЗО ОТ НАЧАЛОТО НА КОНТРАКЦИИТЕ ДО РАЖДАНЕТА 4 ЧАСА.ЗА ВТОРО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ  ИСКАМ СЕКЦИО АМА ПАК НЕЗНАМ-ЩЕ МУ МИСЛЯ КАТО СТАНЕ.ЗА ЛЕКЪР ТОВА Е ОТНОСИТЕЛНО ЕДНИ СА ДОВОЛНИ ОТ ЕДИН ЛЕКЪР ДРУГИ ОТ ДРУГ-ЛЕК И ПРАВИЛЕН ИЗБОР ТИ ЖЕЛАЯ.

# 185

Когато отидеш при Железов моля те прати му поздрави от Дида от Благоевград с трите деца! Би трябвало да се сети коя съм! Като му кажеш това,което ти го написах - няма начин просто да не се сети!!!!!  И повече кураж като настъпи момента!
Разбира се, ще му предам поздрави и ще ти пиша- само да се наканя да отида!
Аз имам още два месеца до раждане/ако бебо не реши да излезе по-рано/, но вече усещам лека паника ShockedЕ, няма да съм първата и последната,но всички сте го изживяли и знаете как е #Puppy dog

За магазина до пощата - ако наистина нещо е по-скъпо ,кажете им - те наистина се стараят всичко да е, ако не по-евтино,то поне на същите цени.А за отношението...възможно е да сте прави,което не е в техен плюс,но...Спирам,че излиза като реклама,а не съм си искала комисион Mr. Green
Сладки сънища! smile3524

# 186
  • Добрич
Пустото му отношение ...  Sad навсякъде в детските магазини в Добрич е такова, за жалост.
За този новия магазин - незнам, още не съм го проверила. Толкова ли е трудно да посрещнеш клиента приветливо, та нали от него печелиш.
Един пример: за миналата Коледа ходих да избирам една по-скъпа играчка. Поисках да я видя в универсалния на 2-я етаж, а продавачката ми заяви, че ако няма да я купувам няма да ми я покаже. Казах й, че не мога да купя нещо, което не съм видяла и тя затова е там да демонстрира. Тя ми каза, че не й било това работата /че каква ли е друга  newsm78/, на което аз се вбесих и й отговорих тръгвайки си, че ще има много да чака да купи някой нещо от нея. Един чичко дотърча да я спасява, защото доста се развиках, но аз вече бях на голямо разстояние.
Та така. Магазини все нови и нови се отварят /и след време голям % затварят/, а отношението към клиента е на нулево равнище. Да не говорим за цените ...

# 187
Същите неща и мен ме дразнят. #Cussing out
А веднъж на пазара обиколих няколко търговеца, докато се намери някой, който да ми позволи да си избера стоката. Rolling Eyes Не плащам за изгнили картофи или каквото и да е там.
Обслужването е под всякаква критика, май останка от социализма, когато не клиентът , а продавачът беше" бог."..

# 188
Хе,преди се дразнех - сега аз ги дразня! Twisted Evil

В началото докато бришех магазините ,заради племенника, ме баламосваха - нямах си никаква идея кое какво е,за колко голямо дете  е и дали си струва.Сега обаче знам точно какво искам и ако някоя се опита да ми пробута дрешка за 6-месечно дете,при условие,че искам за новородено...познай!Честичко издразвам бабката в магазина срещу църквата - ужасна женичка! Не знам дали е собственичка или е на заплата,но определено не става за тази работа...Виж, Малкият принц/бившия Дет-Маг/ е друга работа- там определено знаят как да се държат с клиента Peace

P.S.  Има малка вероятност аз да съм изключително досадна с желанието си да разгледам и пипна всичко в магазина... ThinkingНо е много малка... Mr. Green

# 189

А веднъж на пазара обиколих няколко търговеца, докато се намери някой, който да ми позволи да си избера стоката. Rolling Eyes Не плащам за изгнили картофи или каквото и да е там.

Не искам да обиждам никой, но пазаруването в Добрич и най-вече на пазара е под всякаква критика. Колкото и пъти да реша да купя плодове и зеленчуци от пазара, толкова пъти съм била без право на избор! И винаги ме е възмущавало! Каквото ми сложат - това е, без право на избор! И съм се карала с продавачите! Напр. тук в Благоевград на едно 80-85% от местата дават да се избира,а специално в квартала където живея - няма никакъв проблем!Общо взето така стои въпроса и с дрехите,но тук в магазините рядко, да не кажа въобще,попадам на изтекъл срок на годност. Може би и защото гледам датата......
Но продавачите в Добрич имат много,много да учат още! Защото с държанието си отблъскват клиентите! Дори и в големите магазини няма добро отношение към клиента. Тук дали защото станаха много големите вериги - направо те носят на ръце като влезеш в магазина!А и още ще откриват и просто доброто държание ще стане задължително! То няма и друг начин!

kaffeetrmker_2 morning Coffee и все пак......да се сервира кафето!!!!!

# 190
Честит рожден ден Веси Калчева!
 Много щастие, здраве и много любов!

bouquet   bouquet   bouquet

# 191
  • Добрич
Да бе,както казах направо ми идва да... Sick от тия продавачки.Аз яко ги дразня,особено са ми смешни на оазиса,по точно оная рижавата,все знае повече отколкото една майка ,брех.
На Малкия Принц са супер готини всички,а и на другия им магазин също/хайде малко и да похвалим Peace/продавачки са ,но все пак си знаят работата,определено осъзнават ,че са и по-на възраст и явно преценяват да си вършат работата както трябва.За съжаление повечето продавачки обаче стоят да си вземат заплатата и нвлагат нищо от себе си.Аз затова казвам -няма скоро да оправят нещата хич.
И хайде да взема да ви почерпя аз newsm38 Misc Baby Bottle beer3 Wine Glass кой каквото му се иска,защото днес милото ми детенце прави една годинка,а аз съм най-щастливата майка на света  Hug Hug

# 192
  bouquet   bouquet   bouquet Сисе, да ти е здравичко и все така усмихнато детенцето!

И вие с Иво да сте здрави и да си го отгледате с много любов. И нека много да ви радва.

# 193
  • Добрич
Ехооо, днес си имаме две рожденнички май. Wink

ЧЕСТИТ  ПЪРВИ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  РАЯ !!!

Да е здрава, щастлива, весела и добра!

Да радва мама и тате!

Сисолита, за теб най- красивите цветя!   bouquet

Веси, честит рожден ден!

Здрава, весела и щастлива майка!

# 194
  • Толбухин
Честит рожден ден на Веси Калчева!!!Честит рожден ден на малката Рая!!!

Мами аз се записах на курсовете за шофьор ,така че не шавайте много по улиците да не ви позная.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 09:52 от EM4O

Общи условия

Активация на акаунт