Добрич- симпатичен град, на деца богат!

• 18 844
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Тази сутрин всички сме много ранобудни!!!!! Има ли причини за да е така? Какво е положението в добрич? Сега се сещам да дам предложение за следващата тема за име - нека да е свързано с празника на града - 25.09. Нещо от рода - Заповядайте на празник в Добрич 25.09.!!!!

Как е в Добрич - нещо ново има ли?Как е времето?

# 166
Мама Цоцоланка , времето тук е хубаво!
ar4ela , онзиден ви мярнах в градската, но ти изглеждаше много сериозна, даже ми се видя отслабнала(чак посърнала).
Не ги вземай много навътре нещата...
Дано си добре.
Аз днес имам гостенка. Едно момиче на приятелско семейство е у нас, че няма кой да я гледа(на 7г. е)
Лек ден на всички!

# 167
Добро утро на всички.

Ние сме добре. Ядем пюре като бесни. КПД ни се увеличи и вече има повече пюре в коремчето отколкото на лигавника, носа, бузите и  мама.
Искам да предупредя нещо. Вчера си купих мляко "Омнео" от оня магазин под бл. Пирин, май Коко беше и като се прибрах у нас видях че е с изтекъл срок на годност.  #Crazy Мъжо отиде да го връща и те му казали че не могат да му върнат парите /не и че съм се надявала/, а му ги заменили с такива дето им изтича срока на 23.09.
Така че внимавайте какво купувате. Всичките други млека им бил изтекъл срока на годност на 02.09. И вместо да ги приберат и бракуват, те продължили да си ги подреждат на рафтовете.
Що за хора са това, все пак става въпрос за храна за бебета.
Баси !!!!  newsm78

# 168
joannav, не сте ли много малки да ядете пюре "като бесни"?
Аз още не мога да кажа същото за Дима. По- скоро сучем "като бесни" Mr. Green
Нищо ново- аз си бях купила каша от магазина за памперси на Свободата с изтекъл срок.
Лошото е че забелязах едва след като го отворих. Sad
А преди години бях купила грис с червейчета вътре.
Който си е заплес- е заплес!

# 169
mimi_kir, не знам дали сме малки, ама го кефят. Пък какво да го правя, щом му харесват да не му ги давам ли. Сега като свикна вече с лъжицата не мога да му насмогна с бурканчето. Тръгна ли да бръквам вътре и почва да се сърди. Дали пък да не нахакам един биберон направо на бурканчето newsm78. Май няма такива широки биберони  Laughing Просто му харесват. Взех му една каша и към края на другата седмица смятам да го пробвам. Че и иска и сам да си държи лъжицата. Ама ще трябва да с задоволи само да ми държи ръката.

# 170
  • Добрич
joannav, като му харесват на детето нека си ги яде  Hug Хватката е да действаш много бързо с лъжицата, макар и да не успееш да вземеш много, важното е да я усещат в устата си.
А за храните - нямам думи, защото това не е от сега. Затова много строго следете сроковете.

mimi, характеристиките на избрания модел фотоапарат са добри  Hug Не искам да те ангажирам с моето мнение, но все пак във всеки форум може да пише всеки, а това не е гаранция за компетентност. Имам представа от тези неща и затова си позволих да ти кажа какво бих избрала аз. В момента, поради масовото търсене пазара е залят с евтини модели фотоапарати, но качеството е за сметка на цената.

# 171
скъпи майки бременна съм в 30г.с.кой лекар ще ми препоръчате за раждането?
Супер - мама,бременна на моите седмици!Аз се каня да уговарям с Железов планово секцио,само бебо да не реши да излиза по-рано,че вляза ли в болницата без уговорка,Йорданов ще ме изтормози с естествено раждане TiredДобър- лош лекар,май всеки ще ти даде различни отговори...
мами,ходихте ли вече в новия детски магазин между универсалния и пощата?Препоръчвам го ,не защото е на моя приятелка, а защото  е нов,хубав и няма да се случи подобно нещо,като изтекъл срок на годност! Peace
Приятни почивни дни! Hug

# 172
Аз се каня да уговарям с Железов планово секцио,само бебо да не реши да излиза по-рано,че вляза ли в болницата без уговорка,Йорданов ще ме изтормози с естествено раждане Tired

Двете си деца родих при Железов и доколкото знам той не е много привърженик на секциото, но знам ли ..... На мен ми каза,че ще направи всичко възможно да родя нормално - така и стана! Не си мисли,че естественото раждане е изтормозване!!!!!! Зависи от гледната точка! Аз съм за естественото раждане, освен ако няма медицински причини за оперативна намеса, естествено!

# 173
Не знам доколко Железов е привърженик на секциото,но е познат на майка ми,сестра ми роди при него/всъщност и мен е изкарал на бял свят Grinning/.Та затова не вярвам да ми откаже...

А колко е страшно естественото раждане - нямам си идея,но самата мисъл ме ужасява!Аз вече съм   решила,доколкото това зависи от мен, разбира се... Peace

# 174
Не знам доколко Железов е привърженик на секциото,но е познат на майка ми,сестра ми роди при него/всъщност и мен е изкарал на бял свят Grinning/.Та затова не вярвам да ми откаже...

А колко е страшно естественото раждане - нямам си идея,но самата мисъл ме ужасява!Аз вече съм   решила,доколкото това зависи от мен, разбира се... Peace

На Железов изглежда му върви на познати  Laughing Laughing и да помага на децата им. Защото той е селски на баща ми и отлично се разбира с родителите ми! Присъствал е на моето раждане и е запознат с родилните истории в нашето семейство,защото аз имах проблем със забременяването! А и майка ми е имала проблеми!!!!!! Когато отидеш при Железов моля те прати му поздрави от Дида от Благоевград с трите деца! Би трябвало да се сети коя съм! Като му кажеш това,което ти го написах - няма начин просто да не се сети!!!!!  И повече кураж като настъпи момента!

# 175
Здравей m75,
добре дошла във форума.Дано да ти е приятно да се запознаем.
За коя дата гое-долу си определена да раждаш? А относно докторите, всеки си има собствено мнение и предпочитание. Аз раждах при доктор Инджиев. Млад е, много приказлив и най-вече внимателен.
 Изборът си е изцяло твой. И все пак искай нормално раждане. Flutter

# 176
Ух, забравих.
Честит втори рожден на малката Ирен. Пожелавам и да расте здраво, усмихнато и ведро детенце. Много да радва мама и тате.   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 177
  • Добрич
m75, аз също съм за доктор Инджиев, подкрепям казаното от emev и мога да добавя още много добри думи за него. Изключителен лекар!
Всеки ще ти каже хубави думи, за този от когото е видял добро и лоши, от когото не е доволен. Но трябва да се ориентираш по-бързо, че да имаш време да реагираш. Peace

# 178
Още един глас за нормално раждане! Peace
Няма страшно!

# 179
Айде на кафенцето!
 kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт