Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да направя пренатален тест?
Какви са обичайните симптоми в ранна бременност?
Какво може да означава леко розово зацапване в ранна бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да направя пренатален тест?
-
Какви са обичайните симптоми в ранна бременност?
Нормално е да изпитвате леки болки в краката, ръцете или мускулите през ранните етапи на бременността. Тези болки често наподобяват усещането за настинка и могат да бъдат доста чести. Въпреки това, винаги е добра идея да се консултирате с вашия акушер-гинеколог, ако имате някакви притеснения или опасения.
-
Какво може да означава леко розово зацапване в ранна бременност?
-
Какво представлява гестационният диабет и как се диагностицира?
-
Какво представлява феталната морфология и кога трябва да се извърши?

Здравейте! Прикачвам снимка от днешен видеозон. Притеснителна ли е формата на плодния сак, по изчисления на АГ съм между 6 и 7г.с., според мен точно в 6 /тъй като цикъла ми е на 34 дни и овулацията ми е болезнена/, та по нейни думи е притеснителна формата на плодния сак, ембрион “НЯМА”, само жълтъчно мехурче, което нищо не значело, но било добре че го има. Има ли повод за притеснение? Да ходя ли на второ мнение? Тъй като съм с киста която трябва да се наблюдава през няколко дни, не знам прекаленото гледане на видеозона дали е полезно, да изчакам ли следващ преглед след 10 дни или да тичам веднага при друг АГ? ПООМОООЩ
Лека и безпроблемна бременност!