На пазар във Варна - тема 57

• 32 685
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Препоръчайте веломагазин във Варна,искам да взема на сина ( 9год.) ми колело.
Обещала съм за 1 Юни подарък.
Ще ти препоръчам един Ивайло, който се намира в карето зад двете кули. Той има втора употреба, но има и нови. Моят мъж си купи ново колело от него, после купи на мен, после още веднъж на мен, а после и наши приятели му станаха постоянни клиенти. Много е разбран и ще ви консултира, ако искате.

# 106
Магазин за колелета - по ген. Колев след кръстовището с Окръжна, в посока центъра от лявата страна има магазин за колелета на партера.
Другия магазин за който се сещам е на ул. Вапцаров срещу ДСК от страната на магазин Берьозка преди католическата църква ( или след нея , тука може да бъркам ).

# 107
  • Варна
Ул. Вапцаров е в Чайка, а обясненията ти май са за друга локация. Grinning

# 108
  • Варна
По Сливница, в частта между кръговото и Патриарха има магазин. В новите кооперации, партера.

# 109
  • Варна
Бившата улица Вапцаров се има явно предвид, сега Преслав, срещу Областна управа. Там е магазин Драг. Магазин Джиро байкс също е опция, до Малката Света Богородица.

# 110
  • Варна.
Бившата улица Вапцаров се има явно предвид, сега Преслав, срещу Областна управа. Там е магазин Драг. Магазин Джиро байкс също е опция, до Малката Света Богородица.
Преди години купихме колело на детето от "Джиро". Когато умаля ни го изкупиха обратно на добра цена и ни предложиха следващ размер след обстойна консултация. Добри са и за ремонти.

# 111
Скрит текст:
За съжаление, нещата ми трябват за 20-ти. От Комсед нямам добри впечатления, слушала съм много за забавени поръчки от такива намаления и ако оставя дъщерята без подарък за рождения ден, ще ме линчува 🤭

Има работещ Комсед до Декатлон. Идете на място. Аз нямам оплаквания от тях.
Този Комсед не се ли премести в Делта планет мол? Миналата година.
Не е преместен,  работеше си нормално преди извънредното, сега сигурно пак.
Дано.
 Ще го посетя сега около намаленията.

За колите. Няма земна сила да ме накара да стоя на полусъединител в задръстване. Въпрос на предпочитания е. Аз съм за кола с автоматични скорости.

# 112
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За колело препоръчвам Нико Байк, на Ген. Колев. Преди бяха в района на бившето Пикадили Чаталджа(до детската ясла).

# 113
Здравейте, постелка за йога на сносни цени къде мога да намеря? Без декатлон и джъмбо, благодаря!

# 114
Здравейте, постелка за йога на сносни цени къде мога да намеря? Без декатлон и джъмбо, благодаря!
Аз бих погледнала в ОЛХ и да отбележа за гр Варна, поне ще я видиш на живо и ще можеш да се спазариш за цена. Сега погледнах има от 10 лв нагоре.

# 115
Знам, че не искате Декатлон, но моята я взех за 4 лв.оттам.Просто като информация.

# 116
  • Под Слънцето
Момичета, дали днес вече са отвързали Делта планет мол? Вчера се засилих , но пред ескалаторите имаше конуси.. асансьорите не работеха.. и ме домързя да се качвам до 3тия етаж да видя работят ли спорт депо и дистрикта..
Ако някой има прясно инфо, ще съм благодарна.

# 117
  • Варна
Моловете няма да отварят до второ нареждане.  От днес до 14 юни е извънредна епидемична обстановка. Отварят се парковете за всички и са разрешени трансплантациите. Друго ново няма засега, четем на всеки час новините Grinning

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 14:51 от tina_vn

# 118
Знам, че не искате Декатлон, но моята я взех за 4 лв.оттам.Просто като информация.
Постелката от 4 лв от Декатлон не е за йога. Не знам защо не искаш да купуваш от Декатлон, но там и Спорт Депо са местата. Има още един магазин, в който има хубави правилните за йога постелки, спортния магазин  под градинката на архитектите, този вдясно. Още някъде бях видяла добра постелка, ама не помня, като че в ДМ беше. И в Ойшо, който сега е затворен.

# 119
Виж в Немския магазин.

Общи условия

Активация на акаунт