На пазар във Варна - тема 57

• 32 727
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Не очаквах толкова скоро да ги отворят моловете. Как ли ще е организирано влизането...

Да питам такива подложки да сте виждали в Джъмбо и ориентировъчно колко струват?

# 151
  • Варна
Аз в аптека Субра повече няма да стъпя. Кретени и половина. Ползвам медицински шампоан на висока цена и редовно следя за промоции навсякъде. Тези са супер неадекватни. Обявяват промоция без да имат налични бройки. Че и нагли. Имат един брой, аз казвам, че искам два. Нямали. Казвам добре, ще дойда след няколко дни, заявете от някоя друга от аптеките ви. Не можело. Да съм обикаляла да си събирам бройките от аптеките сама. Миналата седмица гледам на сайта им пак промоционална цена. Веднага заявявам два броя. Няма налични два. Има един само. Кретения до шия! В интернет обявяваш промоция и имаш само една бройка.

# 152
Highspeed, понеже звънях на мобилния и никой не вдигна, прецених че не работят. Видях на сайта им два промоционални продукта, към които точно сега проявявам интерес и пуснах поръчка. Дано да нямам проблеми предвид това което споделяш. Мен по скоро ме притесняваше да не са им с кратък срок на годност, но видях че в тридневен срок може да се върне поръчката. Ще споделя после ако имам премеждия.

# 153
Не очаквах толкова скоро да ги отворят моловете. Как ли ще е организирано влизането...

Да питам такива подложки да сте виждали в Джъмбо и ориентировъчно колко струват?

От Джъмбо съм си купувала не точно същите за четири и нещо бройката. Не бяха толкова хубави. В момента в Хоум макс продават подобни,но различни цветове с 50% отстъпка.

# 154

От Джъмбо съм си купувала не точно същите за четири и нещо бройката. Не бяха толкова хубави. В момента в Хоум макс продават подобни,но различни цветове с 50% отстъпка.
В Икеа са по 3,99лв. - https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/table-linen/ … asa-37sm/40082536
Виждала съм ги и в Юск, но сега не ги намирам на сайта им.

# 155
Мен също Субра ме бяха издразнили, само че аз бях пуснала поръчка. От 4 неща едното липсваше, не беше таксувано. Обаче после гледам в сайта стоеше като налично, явно в самата аптека е липсвало и не им се занимава да го вземат от друга. От другите продукти бяха объркали вида на един крем за ръце. После поглеждам касовия бон, таксували ми в него доставка. Сумата на 4 продукта отговаряше на безплатна доставка, но като са махнали един вече не отговаря, за което не бях уведомена. Когато ми пратиха известие за поръчката, не ми излизаха сметките, дори с липсващия продукт и звънях, за да ми обяснят, а жената не можела да ми види фактурата, да каже какво липсва 😒

# 156
Оххх май ще се опитам да канселирам поръчката при тези отзиви......

# 157
Препоръки за часовникар за полиране на стъкло?
Този в гранда  мога да препоръчам, защото ми е полирал часовник и знам че го бива.
В момента ползвам часовникаря в БРИКОЛАЖ, доволна съм. Те имат и ателие на пазара в Младост, но не знам дали младото момче полира.

# 158
Имат опция преглед, аз късно видях касовия бон с нередностите, което от части е моя вина, но това за таксуваната доставка беше прикрито и много ме ядоса. Ако нещо не е наред с продуктите, поръчката може да се откаже при прегледа, само че не зная кой ще поеме разходите по връщането, би трябвало аптеката.

# 159
  • ВАРНА
Тази вечер е нещо страшно в района 3 км. преди моста в комплект с дивашкия студ и гъстата мъгла!
 Имам чувството че зимата идва 15 градуса 18 часа!

# 160
  • Варна
Тъкмо щях да питам как е на моста, това на излизане от Варна, нали?

# 161
  • ВАРНА
Дам -  3 км. преди моста от всички пътища е пълен блокаж...и по Девня асвалтират петък вечер 18 ч.

Ако имате пътуване към Аспарухово - Приселци го отложете за след 19.30 часа минимум! 
   ИИли през Ферибота  Белослав  през  Девня

# 162
Между 17:30 и 18:00 задръстването беше до общината.
Сега уж малко се разтикаха колите.

# 163
  • Варна
Момичета, изтървала съм ви и изведнъж се сетих, че нещо полезно ми се губи...

Случайно да имате идея някъде във Варна дали може да се купи жълта магнолия? Иска ми се да е по-големичка, не мъниче в транспортна саксия...

# 164
  • Варна
Препоръки за часовникар за полиране на стъкло?
Този в гранда  мога да препоръчам, защото ми е полирал часовник и знам че го бива.
В момента ползвам часовникаря в БРИКОЛАЖ, доволна съм. Те имат и ателие на пазара в Младост, но не знам дали младото момче полира.

Извинявай за лаишкия въпрос, но къде е часовникаря в гранда?
Предполагам, че е отделен щанд, а не става въпрос за някой магазин за часовници.

Общи условия

Активация на акаунт