На пазар във Варна - тема 57

• 32 869
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Извинявайте, но някой да знае къде мога да намеря фирма, която прави кладенци и септични ями?

# 286
  • Варна
Ако някой ще купува нещо на ТЕФАЛ  утре от Технополис може ли да ми пише на лс? Имам предложение. Wink

Нещо има нещо конкретно за Тефал в Технополис или?
И аз се интересувам.

# 287
Някой знае ли къде мога да намеря такъв тип сенник за количка:

# 288
Извинявайте, но някой да знае къде мога да намеря фирма, която прави кладенци и септични ями?
Вижте Екочистота и Никман.

# 289
Същия баш не е,но подобни има в Хиполенд.
https://www.hippoland.net/chipolino-universalen-sennik-za-kolich … kseli-ssku01603px
И още едни имаше ,но по-смотана материя.

# 290
# 291
  • Варна
Такъв сенник на сектори съм поръчвала при шивачка. Намерих я в продавалник. Потърсете там.

# 292
Има в олх и маркетплейс.

# 293
  • Варна
В Сладури предлагаха такива сенници.

# 294
В Сладури предлагаха такива сенници.

Там продават въпросните Smartshade .

# 295
  • Варна
Скрит текст:

Още едно предложение за сенник за количка:

https://www.facebook.com/SennikZaKolicka/

# 296
А проверени фирми за пране на диван ще ми препоръчате ли? Моля!

Цитирам се. Може сега да прочете някой с опит и препоръка.
аз използвам услугите на Гранд Клийнинг, ще ги намериш в гугъл,много е отговорен младежа и не взимат скъпо,перат ми и мокет.

# 297
Здравейте. Ще затварям пространство, като в долната част ще слагам итонг, а нагоре-прозорци, но...трябва да имам и решетки, много се краде в района.Някой да има идея къде могат да ми се изработят такива прозорци?Знам, че мога да си поръчам дограма някъде и да поръчам отделно решетки, но ...и тук нямам инфо, ако има доволни или някой с координати?

# 298
Препоръчайте лекар  за очен преглед .
Честно да си призная не съм ходила от много години, а с това постоянно взиране през компютър и телефона мисля, че трябва да посетя такъв специалист .

Имате ли отзиви за някой добър и с подход към такива, несериозни като мен за очите си .

До нас се намира Частна Очна Клиника Доц . Георгиев , имате ли мнение за нея ?
А скорошни отзиви за Др Светла Николова от център Изгрев или др Антония Барбукова ?

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 22:29 от alethea

# 299
Препоръчайте лекар  за очен преглед .
Честно да си призная не съм ходила от много години, а с това постоянно взиране през компютър и телефона мисля, че трябва да посетя такъв специалист .

Имате ли отзиви за някой добър и с подход към такива, несериозни като мен за очите си .

До нас се намира Частна Очна Клиника Доц . Георгиев , имате ли мнение за нея ?
А скорошни отзиви за Др Светла Николова от център Изгрев или др Антония Барбукова ?
Д-р Славова, св.Петка.За мен е най-добрата.При прегледа на очите ми каза, че имам опр.заболяване-да отида да се изследвам, не повярвах там,  но после се проверих-имах го😱.

Общи условия

Активация на акаунт