На пазар във Варна - тема 57

• 32 438
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Гьозлеме да правят някъде из Варна?

# 421
  • Където си поискам:)
Къде във Варна има щанд на ипанема освен в Делта мол?
Във Варна мол вече няма.
Искам да купя сандали на детето.

# 422
  • Варна
Гьозлеме да правят някъде из Варна?
До пицария Фратели, която е на кръстовището на бул Сливница има закуски. Падат се зад спирката и от нея не се виждат от булеварда. Улицата е Константин Величков.
Там има гьозлеме.

# 423
Дайте съвет за бърсалка за прах у дома - тези с дръжките и с влакна, ресни или тип памучни косми или поларени израстъци...Досега действах с влажни кърпи, но за някои дребни предмети или по-високо разположени не е удобно.

# 424
Покупки само чрез представител. Не може нищо да си купите,

Има ли офис на Oriflame във Варна, в който мога да отида и да си закупя желан продукт, а на Avon? Благодаря Ви предварително! ☺️

# 425
Има ли офис на Oriflame във Варна, в който мога да отида и да си закупя желан продукт, а на Avon? Благодаря Ви предварително! ☺️

Много разнообразна стока на ейвън съм виждала да продават в един хранителен магазин на Шипка, от светофара на шипка и Мария Луиза надолу в дясната страна наулицата. Сега не знам дали точно къде се пада,  май преди да стигнете първата пресечка. На Шипка е на самата улица. Магазинът е за хранителни стоки със стълбочки нагоре но вътре има отделен щанд на ейвън.

# 426
В "Кътчето на Тони" до Колхозния пазар има разнообразни сладки и соленки. Също и "Обнова" до Лидъла на окръжна болница.
Взех от там по една сладка от доста видове, изобщо не са вкусни, само са красиви.

# 427
Покупки само чрез представител. Не може нищо да си купите,

Обаче можеш да отидеш и да кажеш какво искаш на тези, които в момента пускат поръчка.

# 428
В "Кътчето на Тони" до Колхозния пазар има разнообразни сладки и соленки. Също и "Обнова" до Лидъла на окръжна болница.
Взех от там по една сладка от доста видове, изобщо не са вкусни, само са красиви.

Това за Кътчето на Тони или Обнова, че не разбрах извинявай?

От 0бнова съм си взимала много неща и винаги са ми харесвали. (имам една много любима торта там)
Кътчето на Тони сега го чувам и ще разгледам страничката им.

# 429
От кътчето на Тони предполагам. Аз също съм взимала от там за проба някои неща, сухи и безвкусни са ми.

# 430
  • Варна
На Обнова ми харесват нещата, обаче веднъж бях взела торта гараш и щях да си начупя зъбите, освен с орехи беше пълна с черупки от орехите

# 431
Дайте съвет за бърсалка за прах у дома - тези с дръжките и с влакна, ресни или тип памучни косми или поларени израстъци...Досега действах с влажни кърпи, но за някои дребни предмети или по-високо разположени не е удобно.

https://www.perilnipreparati.com/Swiffer%20duster%20kit%20%D0%BA … %D1%82%D0%B0.html

Като работих на кораб като чистачка с това бърсах прах, сега го ползвам в къщи, много добре обира  и могат да се перат пухчетата. Добра инвестиция е

Кътчето на Тони и аз не им харесвам сладките, а тортите с декорация са много скъпи , но мъжът ми ги харесва много понеже не си пада по - много сладки торти и едиствено там се съгласиха да ми направят 100 броя целувки на клечка за сватбата.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 05:20 от dance13

# 432
А балони с хелий къде продават?

# 433
  • Варна
Магазинчето до "Парти център Вега" на хали Шипка.
Има избор и веднага ти надуват каквито и колкото искаш.
Поръчвала съм и от Парти Джак като издържат еднакво.

# 434
  • Варна
Балони с хелий и в гаражите на Колхозния, където продават фойерверки.

Общи условия

Активация на акаунт