На пазар във Варна - тема 57

• 32 421
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
До колко часа работи Пепко на 8ми Приморски полк?

# 706
  • Варна
По време на ИП беше до 19 ч., за сега не зная.

# 707
  • Варна
alethea, сега не знам, но преди 3 години бяха абсурдни.
15лв денонощие джип, за кола мисля, че 12лв.

# 708
До колко часа работи Пепко на 8ми Приморски полк?

През седмицата са до 20,00ч. За събота и неделя не съм сигурна.

# 709
  • Варна
Някой беше попитал за чанти, имам много реклами във ФБ, преди малко ми попаднаха от Нестандартно.бг (напишете на латиница да не е реклама) готини изглеждат чантите. Други са Майа мейд. Също аз харесвам много чантите на Desigual, но трябва да се дебне промоция.

# 710
Моля за препоръка за физически магазин, откъдето може да се купят ортопедични и/или анатомични сандали мъжки в спортен или спортно- елегантен стил и дамски  в елегантен стил. По възможност моля препоръка от личен опит и цена до около 100лв на чифт.
Благодаря ви!

# 711
  • Варна
За тая цена май няма да намериш... Аз си бях купувала сандали и чехли, елегантни, кожени от магазина на Шол, когато още го имаше. Беше преди поне 7-8 години и бяха около 130 лв при това с намаление. Обувки на нисък, стабилен ток, също много готини, за 170 лв, пак от тях. Между другото сандалите и чехлите се оказаха супер неудобни, но обувките бяха попадение, още ги имам и нося.

# 712
Шол са твърде... как да кажа... специални. Търся удобство на първо място, особено за мъжките. Там почти няма значение как изглеждат, стига да са удобни за едночасов градски преход. Пък и, ето, че и Шол също имат издънки, та затова имам надежда, че ще намеря и от по- скромните марки нещо добро.

# 713
  • Варна
Аз пак ще пиша за същия магазин, Милейди срещу Габина под Валентина, там съм виждала български обувки, на които пише че са ортопедични или анатомични. Не съм си купувала, така че нищо не мога да кажа за удобство. Цените, мисля, бяха нормални.
Търся супер тънка блузка от шифон или нещо подобно, едноцветна.

# 714
Благодаря, Тина!

# 715
  • Варна
Мисля, че в магазина на Неди стил на Владислав, над Билла може да се намерят също удобни анатомични обувки - там предлагат Ромика. Ако не греша имат магазин и на Княз Борис - над х.Черно море.

# 716
Магазинът на Милейди вече не е срещу Габина, на негово място съвсем отскоро е Неди стил.
На Владислав вече няма Неди стил. Другият им магазин е на Княз Борис.

# 717
Имам анатомични сандали от естествена кожа на Tendenz - Comfort и са адски удобни. Като бях бременна имах жестоки болки в ходилата и се родих направо с тези сандали. Не съм и очаквала, че ще си купя подобни от Tendenz. И не са мръднали за 2 години.

# 718
  • Варна
Малко извън темата ама някой знае ли защо, аджеба, нямаме вода в Трошево? На сайта на ВиК намирам инфо само част от Левски.

# 719
И аз това се чудя, в Иван Рилски сме ние. Прибирам се с детето след разходка и площадка, засилваме се към банята и ......неприятна изненада.

Общи условия

Активация на акаунт