На пазар във Варна - тема 57

• 32 408
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Момичета, трябва ни бяла риза за момче на 12г. за повод, която ще се облече точно за 2 часа има няма. Дали сте виждали някъде намалени ризи, че не ми се затварят едни пари. Ходихме до Зара, H&M, обаче там няма модел с якичка, а само със столче яка (ще носи папионка Simple Smile ).

# 676
  • Варна
Магазините, които продават Mayoral- има в Пикадили парк и Гранд мол. Друг вариант е от сайтовете на Манго и Манго аутлет.

# 677
  • Варна
Момичета, трябва ни бяла риза за момче на 12г. за повод, която ще се облече точно за 2 часа има няма. Дали сте виждали някъде намалени ризи, че не ми се затварят едни пари. Ходихме до Зара, H&M, обаче там няма модел с якичка, а само със столче яка (ще носи папионка Simple Smile ).

Здравейте,  на ул Дунав 5 купихме униформи за дъщеря ми. Там има бели изчистени ризи, без емблеми на цена 22лв. Ако не намерите по евтини, може да погледните там.

# 678
Днес ми се скъсаха любимите сандали и единствените ниски, които имам. Къде във Варна в момента мога да намеря здрави хубави сандали, може и да са по-скъпи, примерно в някой от моловете?

# 679
  • Варна

В магазин Мадара дали няма да има?

Днес ми се скъсаха любимите сандали и единствените ниски, които имам. Къде във Варна в момента мога да намеря здрави хубави сандали, може и да са по-скъпи, примерно в някой от моловете?

Ниски сандали си купих от ССС (Делта мол), имаха и намаление (не знам дали все още важи), не знам и дали ще излязат здрави, само два пъти ги обух засега Simple Smile От Дайхман съм си купувала сандали, издържат.

# 680
Препоръчвам Ипанема .

# 681
  • Варна
Относно качествени сандали и аз се интересувам, понеже напоследък каквото и да взема не изкарва и месец...😒🙁

# 682
Сандалите на Грация на Владислав са много удобни. Втора година ги нося и не са мръднали

# 683
Само да ви кажа, че се отлепи и другата Хаххаха! Първата залепих с лепило, но сега лявата няма да я мъча.
Ще търси нови. Иначе Днес минах през Pepco и излязох с бански, къси панталони и една тениска.

# 684
Май не е много по темата, но по магазините не мога да си харесам нищо, та някой да има читав сайт за чанти?

# 685
Относно качествени сандали и аз се интересувам, понеже напоследък каквото и да взема не изкарва и месец...😒🙁
За всеки ден ако са, пробвай  ССС в делта планет имат магазин. Кожените сандали са им добри, поне за мен. Цени в момента не знам.

# 686
Днес получих смс от ССС с тази информация: Sega v CCC-30% namalenie na produkti GINO ROSSI na redovna cena do 05.07. Za otkaz: http://oot.rs/xJjOo2E

# 687
Не знам дали е баш в темата,но ето това видяхме днес и нямаше как да не го снимам.

# 688
Търся бански на Авангард. В кои магазинчета продават, освен до Винса и бельото до м-н" Кристиян"?

# 689
Аз съм от Варна 🙂

Общи условия

Активация на акаунт