На пазар във Варна - тема 57

• 32 713
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Тая борсичка напоследък бичи едни цени...

Мххм, нещо им се поувеличи популярността напоследък и се поувлякоха. Да не говорим за отношението, което получих последният път от един господин.

# 661
  • Варна
Преди час взех диня за майка ми. Господинът от метър лъхаше така яко на алкохол, че да ти призлее.

Ориз нямат от два дни и ще имат чак вторник.  

Последния път черешите им не бяха хубави, писах назад.

Абе, имам си едно на ум вече.

# 662
Тая борсичка напоследък бичи едни цени...

И касов бон не издават

Да знаете къде мога да намеря продукти на Кокона във Варна?

# 663
  • Варна
Хах, с тая борсичка се получи малко от ”Осанна” до „Разпни го” Joy

# 664
  • ВАРНА
Момичета, трябва ми сутиен телесен цвят, с махащи се презрамки, който да стои като невидим и да мога да го нося стабилно под всякакъв тип летни рокли с различно закопчаване и смяна позициите на презрамките ... Да ме насочите къде да търся, в Триумф последно не намерих ...

# 665
# 666
Редовно посещаваме един плод зеленчук срещу Мол Варна. Вчера взех розови домати на 2,40лв.чак мъжа ми остава супер впечатлен от вкуса. Плод зеленчук се намира до едно цехче за сладолед, но незнам името на улицата.
Точно от там пазарувам и аз. Днес домата беше страхотен, а черешите малко презрели на 2,50 кг.

# 667
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Персонала е под всякаква критика. Пазаруване там от няколко години. Изобщо не са за хвалене. Мен ме вълнуват продуктите и да са на добра цена. Аз купих в петък череши и си бяха супер на 3лв.Нямаше втасали или меки.Сега лятото цените се движат яко. Краставици те бяха 1,60  мисля. До нас в района такива цени няма.

# 668

Купувала съм крем за стрии от аптека Крес до Кръглата банка, но не мога да кажа дали е богат асортимента.

# 669
  • ВАРНА
И още един въпрос - имам работа утре до ПИБ на Генерал Колев, къде мога да паркирам наоколо ? Не е още синя зона ,нали,чак от 01,07 ?

# 670
Синята зона не обхваща карето зад банката, там се паркира спокойно между блоковете

# 671
  • Варна
Момичета, питането не е за мен, за приятелка на сестра ми от Пловдив. Търсят сносен хотел близо до УМБАЛ "Света Марина", ще идват от Пловдив за операция на бащата на момичето и ме помолиха да питам тук за някакви препоръки? Благодаря

Този е най-близо ,може би на около 20 мин пеш.https://pochivka.bg/hotel-sorbona-o3733

# 672
И още един въпрос - имам работа утре до ПИБ на Генерал Колев, къде мога да паркирам наоколо ? Не е още синя зона ,нали,чак от 01,07 ?
Банката има паркинг, може да се ползва от клиенти

# 673
  • Варна

В Елитис също съм виждала.

# 674
  • Варна
На въпросната борсичка в Трошево имат страхотни дини. Преди малко купих една и сега пръхтя от кеф, много е сладка. Имаха бели череши на три лева килото и червени (пишеше, че са хрущялки) на 2,50 май бяха.

Общи условия

Активация на акаунт