На пазар във Варна - тема 57

• 32 718
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Обувките от град Пещера, независимо от коя фирма, само се сглобяват там. Всичко друго пристига готово- подметки, горна част. Много от тях- от Китай. Само лежат на старата слава, че това са качествени, изцяло БГ обувки. Бяхме на място преди две години и сама се убедих. Това важи обаче и за големи световни марки като БАТА и Геокс.

# 646
Обувките от град Пещера, независимо от коя фирма, само се сглобяват там. Всичко друго пристига готово- подметки, горна част. Много от тях- от Китай. Само лежат на старата слава, че това са качествени, изцяло БГ обувки. Бяхме на място преди две години и сама се убедих. Това важи обаче и за големи световни марки като БАТА и Геокс.
То за съжаление с всичко вече е така. Дори и цената не определяща вече.

# 647
Аспаруховия мост още ли е в ремонт? Наканихме се утре да ходим до Приселци за плодове, ама с малко дете не ми се виси в задръстване...

# 648
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От три дни вече Аспарухов и се радват. Приключи.

# 649
Някой знае ли дали преди 10.30ч пускат в Кауфланд хора под 60г. Отпадна ли тази мярка?

# 650
Да, отпадна часовия коридор за хора над 60

# 651
Някой знае ли откъде могат да се вземат качествени плодове и зеленчуци на приемливи цени, примерно директно от производител? На колхозния розовите домати са почти 5 лв, което е пълен абсурд. Този уикенд съм свободен, та ако има такива места/пазарчета, бих се разходил. Четох по-нагоре за Приселци, но все съм си мислил, че там ще е една идея по-скъпо заради вилите и т.н.

# 652
  • Deutschland/HE
Преди няколко години мъжа ми ходеше рано до зеленчуковата борса и от там пазаруваше плодове и зеленчуци, понякога сме се комбинирали и с приятели, от един склад и ядки на добри цени купуваше (сурови бадеми и кашу).

# 653
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Дами, идеи за място за плаж?
Входът на Албена на каква цена е тази година?

# 654
  • Варна
Дами, идеи за място за плаж?
Входът на Албена на каква цена е тази година?

Паркинга на автогара е на 5лв. Има шатъли безплатни до плажа, мисля са на 30 минути. Ако влезете в комплекса, за сега входа е 10лв.

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Редовно посещаваме един плод зеленчук срещу Мол Варна. Вчера взех розови домати на 2,40лв.чак мъжа ми остава супер впечатлен от вкуса. Плод зеленчук се намира до едно цехче за сладолед, но незнам името на улицата.

# 656
  • Варна
Я кажете как си перете тапицерията на столовете, Рейнбол нямам, на автомивка ли да ги занеса. Само седалката е тапицирана

# 657
  • Варна, Пловдив
Благодаря, ще предам информацията за хотела.

# 658
Редовно посещаваме един плод зеленчук срещу Мол Варна. Вчера взех розови домати на 2,40лв.чак мъжа ми остава супер впечатлен от вкуса. Плод зеленчук се намира до едно цехче за сладолед, но незнам името на улицата.
"Фантазия", по посока към "Сливница", наричаме го Борсичката, защото продава и на едро.

# 659
  • Варна
Тая борсичка напоследък бичи едни цени...

Общи условия

Активация на акаунт