Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 101
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Кой лосион, този в кутията ли?

# 136
  • Стара Загора
Има лосион, който е в тубичка. Може би за него става въпрос.
Аз не открих спрея и взех именно него. Има лек блясък видим на слънце и много приятен аромат..на мен поне ми мирише на нещо сладичко, но не мога да определя точно на какво

# 137
Дам, и аз исках да попитам дали лосиона или крема, тъй като бях в същия ДМ (Бургас, Трапезица) пред седмицата и имаше само спрей и маски за лице. Определено си издирвам крема, след като най-накрая усетих аромата - тропически плодове, лек кокос, дори ром, общо взето като пиня колада.

# 138
  • София
А кремът за ръце ли е или пак за тяло?

# 139
  • София
Този лосион дали хидратира или само заради аромата се търси толкова?

# 140
  • София
Лосион, спрей и маски има в Дружба в София. В Младост до Лидл на Малинов нищо от тях нямаше.

# 141
От серията Копакабана има (или каквото излиза на сайта на немския ДМ Grin) спрей с блестящи частици, лосион с блестящи частици, крем за ръце, крем за тяло, шийт маска за лице и шампоан. Предполагам се търсят, защото са достъпни като цена, нови и са лимитка за летния сезон, който по принцип е любимо време, а всички сме смазани от карантината. Ароматът определено е допринася, екзотични плодове, кокос, плюс/минус ванилия (колкото усетих в двусекундното си подушване). А кутийката на крема за тяло е същата като на Brazilian Bum Bum Cream, който е много хвален в интернет и е изумителните $45, та може би Балеа се мъчат да направят реплика, което няма как да проверим, ако не го пробваме (а аз няма как да проверя, защото не съм пробвала 45-доларовия Grin )

# 142
В ДМ на Интерпред ( метростанция Жульо Кюри) вчера имаше всичко от серията Копакабана

# 143
Този лосион дали хидратира или само заради аромата се търси толкова?

Цялата серия се търси, защото се казва Копакабана. И защото се пусна мухата във форума.
Имам лосиона и спрея, миришат приятно, но не са нищо особено, спокойно може да се живее и без тях. Лосионът хидратира (или по-скоро не хидратира) също толкова, колкото и редовните лосиони на Балеа от 3 лв, блестящите частици не си личат на кожата, ароматът е подобен на друга лимитка на Лосион на Балеа - Хаваи. Ароматът на спрея е доста лек, не се задържа особено по тялото, лосионът не е лош, но е с 2 лв по-скъп от обикновените лосиони на Балеа и според мен не си струва.

# 144
  • Бургас
Момичета, можете ли да препоръчате хубав дрогериен автобронзант/self-tanner. Аз съм доста бяла, не целя сериозно потъмняване, по-скоро приятен бронзов цвят. Никога не съм го правила и ми се иска да експерементирам с нещо по-бюджетно в началото.

# 145
Дм , Балеа , 400мл/5лв, всякакви съм ползвала , този ми е фаворит!
https://www.meindm.at/pflege/shop/K%C3%B6rperpflege/K%C3%B6rperl … 2_10042913.action

# 146
rdb323, на Dove е много приятен. Аз съм със светла кожа и го ползвам първоначално 3 дни поред и после веднъж в седмицата, защото ако продължиш много време поредно, ще станеш оранжева, от опит го казвам😂
Става много приятен загар, според мен.

# 147
Момичета, как нанасяте автобронзантен лосион за тяло? Имам този на Палмърс (препоръчвам горещо, мисля, че в момента е намален в Лили), но последния път станах на райета Sweat Smile Може би аз сбърках, че не го нанасях с гола ръка, а с латексова ръкавица, защото ме беше страх да не ми почернее ръката прекалено.

# 148
# 149
Момичета, как нанасяте автобронзантен лосион за тяло? Имам този на Палмърс (препоръчвам горещо, мисля, че в момента е намален в Лили), но последния път станах на райета Sweat Smile Може би аз сбърках, че не го нанасях с гола ръка, а с латексова ръкавица, защото ме беше страх да не ми почернее ръката прекалено.

В нотино ги има, аз от там си взех моята
https://www.notino.bg/sttropez/luxe-velvet-applicator-mitt-aplik … -krem-dvustranen/
https://www.notino.bg/sttropez/prep-maintain-aplikator-za-avtobronzirassh-krem/

Общи условия

Активация на акаунт