Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 153
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Аз се мажех с бебешки лосион на Балеа, фактор 30, имаше бял нюанс, но пък много лесно се размазваше и изчезваше цвета. Може би е от формулата на конкретния продукт, Алверде все пак са по-натурални.

# 211
Аз се мажех с бебешки лосион на Балеа, фактор 30, имаше бял нюанс, но пък много лесно се размазваше и изчезваше цвета. Може би е от формулата на конкретния продукт, Алверде все пак са по-натурални.
Зависи от вида на слънцезащитата.Минералните формули са гъст бял крем обикновено, който стои по кожата.
Слънцезащитата с химични филтри е течна ,попива лесно без следи.

# 212
Благодаря на всички, които споделиха колко често ползват скарбове! Simple Smile

А каква слънцезащита бихте препоръчали за комбинирана кожа, която лятото се омазнява още повече? Търся нещо, което да мога да ползвам самостоятелно, но и с ББ крем отдолу. А и съм доста бяла. Grinning

# 213
Много съм доволна от този крем, не ми омазнява и без това мазната кожа, държи се добре под фдт. Нямам идея дали съставките му са добри, но има алкохол, който изсушава (всъщност всички такива кремове за мазна кожа, които съм гледала в аптеките, също имат алкохол в състава си).

# 214
Много сложно със слънцезащитата и мазна кожа.Може да искате мострички от аптеките и да тествате на Вашата.

# 215
Мен от дете са ме свикнали с тези ' ексфолиращи ръкавици ' , ама за нас това е добрата стара 'изтривалка' Satisfied
Точно! Но тази ръкавица, която си бях купила от Бг е копринена, а тази /като от едно време/, която сега ползвам, я взех от Турция....Сваля кожата Satisfied Запасила съм се с пълен комплект - за лице, за гръб и ръкавица за тяло

# 216
От този също съм много доволна за мазна кожа, ползвах го миналото лято под грим.

На кожата и този, и този на Нивеа се усещат лекичко.

# 217
От този също съм много доволна за мазна кожа, ползвах го миналото лято под грим.

На кожата и този, и този на Нивеа се усещат лекичко.
Извинявам се за отклонението, ползвам същата марка за лятото, с оцветяване взимам, но над него не слагам нищо.А, за този пишете, че го ползвате под грима, т.е слагате крема си, после този на юсерин, после ФД..?Моят юсерин с цвят много лъсва след  около 2-3часа.Със смесена кожа съм, бузите уж са ми доста сухи, но лятото точно те първо лъсват в горната си част.Но, може да е заради мен-първо слагам хидратиращ крем, после юсеринчето  и това е.

# 218
Оцветеният на Юсерин мисля, че не е за мазна кожа, поне миналата година не видях оцветен за мазна кожа на марката, а търсих. Иначе обикновено слагам слънцезащитата и бб крем или фдт отгоре, после пудра. Избягвам да слагам по няколко крема един върху друг, защото съм с мазна кожа. Но би могло и това да се прави, ако човек изчака добре да попият.

# 219
Бях си купила от някъде от копринените, но много зле са ушити и се изнищи плата отстрани и ръкавицата се отвори. Иначе върши чудна работа и за лице.
Сега си взех такава, не е коприна, но върши работа
Скрит текст:

# 220
Бях си купила от някъде от копринените, но много зле са ушити и се изнищи плата отстрани и ръкавицата се отвори. Иначе върши чудна работа и за лице.
Сега си взех такава, не е коприна, но върши работа
Скрит текст:
И моята така се скъса , но не съм срещала никъде да се продава копринена и отдавна нямам.

# 221
Ами от аптека мисля, че ги купих, но бяха по 2,50 лв а сега...
https://malena-shop.bg/raya-peeling-glove.html
https://aptekadara.com/brand/2047/svila-ad.html

# 222
Ексфолиант на тяло си правя сама от утайка от кафе, кафява захар и мед. Правя го веднъж в седмицата преди да се епилирам.

# 223
Много съм доволна от този крем, не ми омазнява и без това мазната кожа, държи се добре под фдт. Нямам идея дали съставките му са добри, но има алкохол, който изсушава (всъщност всички такива кремове за мазна кожа, които съм гледала в аптеките, също имат алкохол в състава си).

Подкрепям!

# 224
  • Сливен
а при мен лъсва бързо

Общи условия

Активация на акаунт