Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 142
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
И аз съм го полчвала и съм много доволна от него.

# 196
На Balea schonheits серията с кокос и с овесено мляко харесвах шампоаните и балсамите. Доста добри за цената си.

# 197
Здравейте, влизам с едно питане, като не съм сигурна дали е точната тема. Кажете някой добър продукт за третиране на пъпки. Незнам какво става с мен- на 37г. съм и от известно време ми излиза по една пъпка някъде по лицето и няма махане поне 2 седмици. Скрие се и на друго място по лицето излиза нова и пак така. Никога не съм имала пъпки преди това, даже и в пубертета. Интересно, че като изчезне самата пъпка на нейно място остава едно тъмно петънце.
Извинявам се, че стана дълго. Моля ако някой знае добър продукт да сподели, без значение ценовия клас.
И аз съм така.Всичко започна след 34-5г възраст и оттогава се боря.
Първо смених козметиката- вместо продукти за мазна кожа, каквато е моята, минах на такава за суха, саже чувствотелна.Включая декоративната.
Започнах да включвам ретиноиди в рутината си, киселини.
Правя тристъпково почистване (маслено, мицеларна и гел за чувствителна кожа)
Ползвам серуми с вит.Ц, те избелват
Ексфолирам без да прекалявам, ползвам маски най-различни.
На пъпките локално може да се ползва някакъв антибиотик.
Преди няколко седмици наоравих СО2 лазер за тези петна ,отставени от пъпките, както и мелазмата, която получих.
Та това правя в борбата аз.
(отделно пуснах доста изследвания и имах ная отклонения във витаминен, минерален и хормонален баланс, включая щитовидна жлеза)

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 22:25 от ДХ3

# 198
Аз ползвам ексфолиант за тялото веднъж седмично преди епилиране. На Рефан също съм ползвала от годжи бери серията, наистина е много добър и приятен. Сега съм с този на сапунена работилница с кафе и захар - след баня кожата е като намазана с лосион и подхранена, дори не изпитвам нужда от лосион след ексфолирането. Следва да пробвам този на Балея. Бих си направила и домашен с утайка от кафе, захар и зехтин.

# 199
# 200
Някой ползвал ли е депелиращите ленти на Балеа, сега ги видях в брошурата? Аз ползвам на Дева и съм много доволна, но мога да пробвам и техните.
Вчера пробвах и скраба с кафява захар, допадна ми. С кивито за каква кожа е?

# 201
Чувала съм много добри отзиви за тази ръкавица. Твоята от къде е?
Моята е от производителя "Свила" АД - Хасково. Преди няколко години можеше да поръчаш 1 кутия с 5 бр. ръкавици за 30 лв. и аз се възползвах. От 10 години ползвам такива ръкавици, запалих цялото семейство и са най-хубавото, което съм ползвала.

# 202
Благодаря. Ще погледна. Само за тяло ли се използва? Чувала съм, че може и върху лице, но трябва да се внимава.

# 203
Мен от дете са ме свикнали с тези ' ексфолиращи ръкавици ' , ама за нас това е добрата стара 'изтривалка' Satisfied

# 204
Чувала съм много добри отзиви за тази ръкавица. Твоята от къде е?
Моята е от производителя "Свила" АД - Хасково. Преди няколко години можеше да поръчаш 1 кутия с 5 бр. ръкавици за 30 лв. и аз се възползвах. От 10 години ползвам такива ръкавици, запалих цялото семейство и са най-хубавото, което съм ползвала.

Ние само тях ползваме, директно от завода си ги купухме преди години бяха по 1лв, и се запасих с 20тина бройки да си имаме. С нищо друго не я заменям,

# 205
Момичета,абе купих на алверде слънцезащитен крем 50фактор подходящ за бебета ..но съм озадачена за първи път купувам такъв висок фактор и Незнам така ли е при всички ..като го нанеса седи бяло трябва да размажа няколко пъти по ръчички и краченца че да изчезне а след това не мога да го махна от ръката ми мия със сапун и веро и седи ...

# 206
И при мен минералната защита мн.трудно се нанася и отмива, но не чак толкова.

# 207
  • БГ
Здравейте,
 имате ли впечатление от CC крема на Lumene 7в1? Толкова ли е вълшебен Simple Smile

# 208
Здравейте,
 имате ли впечатление от CC крема на Lumene 7в1? Толкова ли е вълшебен Simple Smile
Майка ми го ползва и бих казала, че стои страхотно както на по-млада, така и на по-зряла кожа. Тя го нанася и на околоочната зона, защото не ползва коректор. Придава един много здравословен блясък, без кожата да изглежда мазна. Струва си много.

# 209
Момичета,абе купих на алверде слънцезащитен крем 50фактор подходящ за бебета ..но съм озадачена за първи път купувам такъв висок фактор и Незнам така ли е при всички ..като го нанеса седи бяло трябва да размажа няколко пъти по ръчички и краченца че да изчезне а след това не мога да го махна от ръката ми мия със сапун и веро и седи ...
Ползвала съм на Нивея такъв фактор, винаги така стои.Малкият беше доста смешен като му намажех лицето😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт