Предизвикателство Рапунцел 2020 ver.2

• 48 139
  • 570
  •   1
Отговори
# 285
Casual, след три години не-боядисване, в момента ми е така, сори нямам супер адекватни снимки
Скрит текст:

# 286
  • София
Веднага ти казвам домашната ми маска за въшки - зехтин, оцет и масло от чаено дърво. Мажеш от корените. Държиш като приуош половин час.
Аз открих как да съчетавам балсама на TIGI.
Ш. Pantene aqua light
Б. Tigi bed head Elasticate
Б2. Pantene leave in cream Go longer
Измих.
И това е - изсуших на въздух.

# 287
  • Някъде там
Благодаря ,ви .
В петък имам час за фризьор.
Не съм вярвала,че може да ме стигне това и толкова много въшки .
Направо армия от гадини имам в косата и в косите на децата ми Sad .
Ще накъся за да чистя по лесно а не искам.
Ей такава къса коса ще правя .

# 288
  • София
Искрица има много хубави препарати в аптеките, които за 2 намазва и уморява всичко. После с ситен гребен решаш и за 7 дни нищо няма. Не си режи косата, пък и на фризьорката едва ли ще и е приятно, ако види буби?

# 289
Аз за сега не съм се сдобила с гадинки(щерката също е с коса до кръста) но все се каня да си взема газ. Баба ми си правеше маски с газ, маз и оцет и резултата беше удивителен. Като деца това беше спасението и от въжките. Ако не те мързи-пробвай 🙂 успех с гадините, но мисля, че с рязане на косата, няма да си облекчиш процеса с чистене то-те са в корените

# 290
Искрица, като дете аз също съм имала въшки, но нито сега, нито тогава исках и харесвах къси коси и категорично отказвах да я скъсят. Майка ми тогава използваше разни препарати от аптеката против гадините и се справяхме с тях, а това е било преди повече от 10 години, без да режем косата. Сигурна съм, че и сега има много хубави препарати против въшки и можеш да си спестиш скъсяването. 

# 291
  • София
Газ се намира супер трудно, освен това е опасна и може да изгори скалпа. Така че стига с тези митове с газта.
Има един гел на Хедрин - от него бях доволна.

# 292
Момичета, здравейте! Имам един малко глупав въпрос и ще съм благодарна да ми помогнеге. Откакто отгледах дълга коса- някъде към последната девета снимка в началото на темата- имам проблем какво количество маска да слагам. Косата ми е тънка, относително гъста и боядисана. Около 30 мл / три суп лъжици/ Керастаз Рефлекшън дали е добре?

# 293
  • Варна
Леле 30мл.маска😁.... За 5 пплзвания си и видяла сметката. 10мл.максимум на добре подсушена коса. Нанасяш по мъничко и масажираш кичур по кичур. Няма смисъл да изсипеш половин маска в канала. Косат а така или иначе ще си вземе само, което и е нужно.

# 294
Ако съдя по тестери които са ми давали - 10мл ми стига максимум за половината коса. 20мл са ми ок.
Къста, третирана, дълга до средата на торса коса

# 295
  • Някъде там
Поръчах си ампули филър за уплътняване про лонгър .
Нямам търпение да ги пробвам.
Моите въшки са доста глезени и обгрижвани от хубава козметика Grinning
И аз размислих и не мисля да подстригвам, само един бретон ще вкарам защото обожавам бретони Simple Smile)

# 296
  • München, Deutschland
Позволявам си да се намеся и да ви кажа, че в някакви тестове, шампоанът на ДМ против въшки беше излязъл от най-ефективните (в Германия). Не съм сигурна за марката, мисля, че не беше Балеа, но се продаваше там. Ако имаш наблизо ДМ, може да погледнеш какво има.

# 297
Pro longer вече предлага ли се в България?

# 298
Pro longer вече предлага ли се в България?

Да, в Златна Рибка, Арлен, Агора...

# 299
Протокол 17-то миене след боядисване (Nioxin 4)

1. Nioxin 4 shampoo
2. Nioxin 4 conditioner
3. CHI Miss Universe Style Illuminate Set the Stage Blow Dry spray
4. CHI Miss Universe Moringa & Macadamia Oil

Общи условия

Активация на акаунт